نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آدرس بانک روی وب

  1. #1

    آدرس بانک روی وب

    من یک برنامه asp با یک بانک access دارم من وقتی آدرس بانک را روی pc می دهم درست کار می کنه اما روی وب را نمی دانم با ید مسیر بانک را چگونه بهش بدهم لطفا من را راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    فرقی نمی کنه .

  3. #3
    چرا .
    من روی کامپیوتر بهش مسیر d را به بانک مورد نظر دادهام اما رو وب هم باید بگم d?

  4. #4
    سلام
    می تونی دو جور ادرس بدی
    1) www.yoursite.com/yourbankfolder/bank.mdb
    2( //yoursite.com/bank.mdb

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوست عزیز اگه از بانک اکسس یه ODBCبسازی خیلی بهتره.چون مسیر فایل رو هر جا که بخواهی میتونی بدی .البته از کدهای زیرهم برای دسترسی میتونی استفاده کنی:

    set outpostDB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    outpostDB.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"
    outpostDB.Open(Server.Mappath("darkhast.md b"))

    و بعد برای تعریف sql:

    sqlText = "select * from kala, "
    set cmdtmp=server.createobject("adodb.command"&#41 ;
    set prodSet=server.createobject("adodb.recordset"& #41;
    set cmdtmp.activeconnection=outpostdb
    cmdtmp.commandtext= sqlText
    prodSet.open cmdtmp , ,1,3


    حالا برای دسترسی به فیلدها از این کد استفاده کن:

    p_prod_id = prodSet("goods_code")

    اما اگر نخواهی هم از این روش استفاده کنی بهتره در برنامه به بانک اصلا مسیر ندی و فقط اونو در فلدری که برنامه ات از اونجا run میشه اضافه کنی. :wink:

  6. #6
    در صورتی که مشکل شما در رابطه با آدرس دهی data base
    حل نشده برای من پیغام بگذارید
    و دقیق ذکر کنید data base shoma
    چه کاری انجام میده

  7. #7
    من روی کامپیوتر بهش مسیر d را به بانک مورد نظر دادهام اما رو وب هم باید بگم d?
    نه همون طور که خانم جنتی فرمودند باید از Server.Mappath استفاده کنید.
    http://www.barnamenevis.org/vi...server+mappath
    data base shoma
    چه کاری انجام میده
    منظور شما از این جمله چیه؟! خب کار دیتا بیس مشخصه. مطمئنا برای زیبا کردن صفحات ازش استفاده نمیشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    data base shoma
    چه کاری انجام میده
    مگه فرقی می کنه ؟؟؟؟ :strange:

  9. #9
    من متاسفانه چون اصلان asp نمی دانم دچار مشکل شده ام.اگه می شه برای من یک مثال بذارین من html and front page کار می کنم و الان مدتی است که نمی توانم ارتباط جدول و وب سایتم را درست کنم.

  10. #10
    من متاسفانه چون اصلان asp نمی دانم دچار مشکل شده ام.
    بهتره ابتدا کمی مطالعه در مورد ASP بکنید و برای رفع اشکال به اینجا مراجعه کنید.

  11. #11
    آقای راد مشکل من الان ارتباط بانک با صفحات وب است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •