نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط PHP و APache در لینوکس با MSSQL

  1. #1

    ارتباط PHP و APache در لینوکس با MSSQL

    با سلام خدمت کلیة دوستان گرامی
    آیا کسی در مورد ارتباط دادن میان PHP روی یک APache که در لینوکس نصب شده با MSSQL کار کرده؟ اگه مثبته لطفاً راهنمایی کنید.
    متشکر

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    MSSQL رو کجا نصب کردی؟؟ روی یک ویندوز با یک IP مشخص؟؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    با عرض ادب:
    سیستم کار بدین ترتیب است که شما یک ماژول در فایل پیکره بندی apache اضافه می کنید (یا موقع نصب اضافه می شود) که وظیفه اجرای کدهای php را بر عهده دارد. وقتی دستور اتصال به یک بانک اطلاعاتی در را در php صادر می کنید مشخص می کنید که سرور بانک اطلاعاتی شما روی چه هاستی قرار دارد(مثلا اگر MySQL روی همان هاست نصب شده باشد و سرویس آن هم run شده باشد این هاست می تواند localhost باشد) خود ماژول مربوطه کارهای محوله را انجام می دهد.

    یه عشق برنامه نویسی خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  4. #4
    دوستان عزیز
    فکر کنم بهتره در مورد این مسئله بیشتر توضیح بدم.
    من یک W2K3 Enter دارم که روی اون MSSQL 2000 نصب کرده‌ام. یه RedHat 9 هم دارم که روی اون APache نصب کرده‌ام. (اگر میخواهید بدونید که چرا با DBهای تحت لینوکس کار نمی‌کنم باید بگم که قبلاً این سایت روی IIS همون یکی سرور بوده و حالا قصد دارم کم کم به سمت لینوکس حرکت کنم ولی از اونجایی که اجزای زیادی از سایت من روی MSSQL تعریف شده‌اند، برقراری ارتباط بین APache و MSSQL برای من خیلی ساده‌تر از اننتقال اون حجم داده به DB جدید به نظر میرسه!)
    بهر حال، اگر فرض رو بر این بذاریم که ماژول PHP روی APache نصب شده، APache برای ارتباط با MYSQL بطور پیش‌فرض ماژولی دارد که براحتی با نصب آن میتوان با MSSQL ارتباط برقرار کرد. لکن من نتوانستم هیچ ماژولی برای ارتباط آن با MSSQL پیدا بکنم. تنها چیزی که من پیدا کردم، این بود که باید PHP رو دوباره با سوئیچ with-MSSQL-- کامپایل کرده و نصب بکنم. البته برای اینکار باید نرم‌افزار دیگری به نام freetds هم نصب بشه. من این کارها رو انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم. شاید درست کامپایل نکردم آخه میدونین، من تجربه زیادی در این زمینه ندارم.
    البته فکر میکنم یکی از دلایلی که به نتیجه نرسیدم این بود که یه Source خوب در موردش پیدا نکردم. شما هم میتوانید یه نگاهی به این بیندازید:

    http://terra.di.fct.unl.pt/docs/php/ref.mssql.php.htm

    از توجه شما سپاسگذارم.

  5. #5
    آقا تو رو خدا یکی جواب ما رو بده!

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    تنها چیزی که من پیدا کردم، این بود که باید PHP رو دوباره با سوئیچ with-MSSQL-- کامپایل کرده
    دقیقا. در لینوکس باید چنین کنید.

    البته برای اینکار باید نرم‌افزار دیگری به نام freetds هم نصب بشه
    آیا به خط زیر توجه کردید؟؟ در صورتی که freeTDS رو درست نصب نکرده باشید، PHP هم (با پشتیبانی mssql) درست کامپایل نخواهد شد.
    you have to compile PHP with --with-mssql[=DIR], where DIR is the FreeTDS install prefix.

    And FreeTDS should be compiled using --enable-msdblib.


    یه سوال که جواب ندادید.....
    سیستمی که redhat روش نصبه به سیستمی که ویندوز نصبه شبکه شده اند؟؟ یا روی یک سیستم نصب کردید؟؟

    ممنون.
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    سلام دوست عزیز
    وقت بخیر

    من دقیقاً دستورات زیر رو اجرا کردم:

    cd /usr/src/freetds-0.61
    ./configure --prefix=/usr/share/freetds --sysconfdif=/www/conf --with-tdsver=8.0 --enable-msdblib
    make; make install; make clean

    cd /usr/src/php-4.3.2
    ./configure --prefix=/www --with-mysql --with-mssql=/usr/share/freetds --with-apxs=/www/bin/apxs --enable-track-vars --with-config-file-path=/www/conf
    make; make install; make clean

    زمان اجرا هم هیچ خطایی نداد ولی وقتی که داخل فایل phpinfo رو نگاه می‌کنم هیچ اثری از MSSQL توی اون نیست. اشکال از کجا میتونه باشه؟
    آیا ممکنه ایراد از این باشه که میبایست مجدداً APache رو کامپایل می‌کردم؟ ولی آخه خودش ماژول PHP رو میشناسه و ارتباط با MSSQL هم به اون مربوط نمیشه بلکه به PHP مربوط میشه!

    نظری در این مورد دارین؟

    راستی این رو هم بگم که هر دو تای این سرورها روی یک شبکه قرار دارن.

    متشکرم، خدا نگهدار</span>

  8. #8
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    من حدس می زنم که شما دو نسخه PHP نصب دارید.
    می شه عکسی از اولین بخش phpinfo خودتون رو اینجا بذارید؟

    ممنون.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تعدادی از کاراکتر های بونیکد فارسی در MSSQL
    نوشته شده توسط Unique در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 16:54 عصر
  2. کانکت شدن به MSSQL با DAO
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1384, 04:40 صبح
  3. مشکل فارسی MSSQL in win 2k
    نوشته شده توسط shahroq در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 23:42 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •