نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دانلود یک فایل روی سرور خود

  1. #1

    دانلود یک فایل روی سرور خود

    سلام
    چطور میشه یه برنامه نوشت که بگیم مثلا یک فایل را دانلود کن
    و این فایل دانلود شده را روی شاخه خود هاست دانلود کنه
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    دوست عزیز
    می شه منظورتون رو واضح تر بگید؟
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  3. #3

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    یعنی اینکه آدرس فایل را بدم و بدون اینکه دانلود کنمش و دوباره اپلود کنم روی هاستم
    روی هاست خودم دانلود بشه

    اخه من dialup دارم و خیلی زجر آوره
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    با استفاده از تابع copy

  5. #5

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    نقل قول نوشته شده توسط naser67 مشاهده تاپیک
    با استفاده از تابع copy
    ممنون
    ولی فکر کنم منظورم را درست نگفتم
    منظورم اینه از روی یک سرور دیگه این کار را بکنم
    مثلا این فایل را روی هاست خودم بریزم

    http://www.dot.com/image.jpg
    این فایل را بدون اینکه خودم دانلود کنم، بیاد روی هاست دانلود بشه

  6. #6

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    می تونی از یکی از دستورات زیر استفاده کنی.

    fopen

    fsockopen

    file_get_contents

    file

    اگه هم به کد اماده نیاز داری یه سر به اینجا بزن.
    http://mykargah.blogfa.com/8709.aspx

  7. #7

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

     copy("http://www.dot.com/image.jpg","./images/"); 

  8. #8

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    مطمئن نیستم که تابع کپی بهینه شده باشه و برای فایل های حجیم هم پاسخگو باشه.
    به عبارتی اگه تابع کپی تمام اطلاعات را در حافظه ذخیره کند، جهت دانلود فایل های حجیم با کمبود حافظه روبرو خواهیم شد!

    کسی در این باره اطلاعاتی داره؟

    (تابعی که ارائه دادم حجم زیادی از حافظه را اشغال نمی کنه)

  9. #9

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    به عبارتی اگه تابع کپی تمام اطلاعات را در حافظه ذخیره کند، جهت دانلود فایل های حجیم با کمبود حافظه روبرو خواهیم شد!
    خوب نمیشه فایل را تکه تکه کرد
    مثل کاری که دانلود منیجر ها میکنند؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: دانلود یک فایل روی سرور خود

    اگه سیستم عامل host لینوکس باشه با دستورات شل خیلی راحت میشه این کارو کرد قبلاً هم صحبت شده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=128301

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •