نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه پاس کردن یک رشته یا یک مقدار به یک TextFieldدر Crystal

  1. #1

    نحوه پاس کردن یک رشته یا یک مقدار به یک TextFieldدر Crystal

    من می خواهم یک مقدار و یا یک رشته را به یک TextField که در داخل Crystal Report قرار دارد پاس کنم (البته در vb.net) . لطفا مکن را راهنمایی کنید :(

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
     Dim txturs As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.TextObject
    txturs = rp.Section2.ReportObjects.Item("txtcrystalF"&# 41;
    txturs.Text = "your string"

    اگه بدردتون نخورد ببخشید

  3. #3
    ممنون به خاطر پاسخت ولی من نفهمیدم RP که در متن نوشتهای چیه ؟ لطفا توضیح بده ؟ من خیلی تازه واردم :oops:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    شما اول گزارشتو بساز بعد اونو تعریف کن :dim RP as New File_Name حالا می تونی با RP کار کنی

  5. #5
    آقای rezanew من از این روش استفاده کردم ولی جواب نداد.
    یعنی اصلا متن text رو عوض نمی کنه.
    می شه راهنماییم کنی؟

  6. #6
    لطفا یکی کمکم کنه.
    هیچ تغییری از بیرون تو گزارش نمی تونم بدم. :strange:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    Imports CrystalDecisions.Shared
    Imports CrystalDecisions.CrystalReports.Engine


    Dim rpt As New CrystalReport3()
    Dim crFormulas As FormulaFieldDefinitions
    'formulas that will contain the field name
    Dim crFormulaTextField1 As FormulaFieldDefinition
    Dim crFormulaTextField2 As FormulaFieldDefinition
    Dim crFormulaTextField3 As FormulaFieldDefinition
    'formulas that will contain the field data
    Dim crFormulaDBField1 As FormulaFieldDefinition
    Dim crformulaDBField2 As FormulaFieldDefinition
    'formula that will contain the group information
    Dim crFormulaGroup1 As FormulaFieldDefinition
    crFormulas = rpt.DataDefinition.FormulaFields
    'set the 5 formula fields in the order they appear on the
    'report.
    crFormulaTextField1 = crFormulas.Item(0)
    crFormulaTextField2 = crFormulas.Item(1)
    crFormulaTextField3 = crFormulas.Item(5)
    'pass in the Field names Chr(34) is double quotes character
    crFormulaTextField1.Text = Chr(34) & Module1.date1 & Chr(34)
    crFormulaTextField2.Text = Chr(34) & Module1.date2 & Chr(34)
    crFormulaTextField3.Text = Chr(34) & d & Chr(34)
    rpt.SetDataSource(Dtsperformance1)
    CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt

    من نمیدونم این روش درسته یا نه منظورم اینه که استاندارده یا نه ولی من اینو تو یه مقاله دیدم و استفاده میکنم همیشم جواب میده
    توی گزارشتم باید فرمول تعریف کنی.
    امیدوارم بدردت بخوره.
    اگه نخورد بخشید.

  8. #8

    مرسی

    مرسی که جواب دادی . حالا تستش میکنم :wink:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
    ببخشید مدتی بود اینتر نت نیومده بودم
    ولی این روش 100٪ جواب میده
    بزارین توضیح بدم:
    تو اینجا rp مشخص کننده یه کریستال ریپورت است که می تونین این طوری تعریف کنید
    Dim rp As New CrystalReport1

    که crystalreport1 ریپورتی است که می خواهید آن را نمایش دهید
    در کداهای بالا آن text object ای که در درون ریپورت در نظر گرفته شده با نام txtcrystalF مشخص شده

    حالا کد :thnx: های بالا رو وارد کنید و ریپورتو نشون بدید
    اگه نتونستید استفاده کنید بگید تا مثال رو درست کنم و بزارم

  10. #10
    سلام.
    اگه نتونستید استفاده کنید بگید تا مثال رو درست کنم و بزارم
    من نه تنها نمی تونم متن text رو تغییر بدم بلکه چیزهای دیگه مثل رنگ و اندازه و ... box ها رو هم نمی تونم تغییر بدم.
    البته از همین روشی که گفتی هم استفاده کردم که نشد.
    لطفا یه مثال . . . :thnx:

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
    برای اطلا عات بیشتر می تونید به MSDN مراجعه کنید

  12. #12
    آقا رضا دستت درد نکنه ولی مثل اینکه مشکل من خیلی جدیه چون برنامه شما هم مثل کارهای خودم هیچ تغییری در رپورت نمی ده.
    بنظرت چکار کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
    من دیگه والا نمی دونم چی بگم
    نسخه VS رو همراه با crystal report چک کن!!!!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن crystal به vb6 ???
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 13:41 عصر
  2. رسم در crystal
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 17:43 عصر
  3. آخرین نسخه Crystal که در VB 6.0 پشتیبانی میشود کدام است ؟
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 00:24 صبح
  4. Crystal Reports and Crystal Enterprise
    نوشته شده توسط Mona-Manochehry در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 19:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •