نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mr.habiz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    18

    تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    سلام.چطوری می تونم یک آرایه با طول متغیر تعریف کنم که در اواسط برنامه با یکسری عملیات اون مقدار و طولی رو که مد نطرم هست به آرایه بدم.در .net 2003 یک متد به اسم array list داشتیم اما در net. 2005 همچین چیزی وجود نداره.

  2. #2
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    1- ArrayList هنوزم هست!
    2- کلا آرایه ها در #C داینامیک هستند و طولش رو هر موقع بخوای میتونی تعیین کنی.
    3- اگر قرار طول آرایه بعد از تعریف طول دوباره دچار تغییر یشه بنده پیشنهاد میکنم به جای آرایه از List ها استفاده کنید.

    موفق باشید
    jooje

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mr.habiz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    18
    مرسی ولی بیشتر توضیح بدین.چطوری باید از لیست استفاده کنم؟

    برای استفاده از array list باید از using خاصی استفاده کنم؟چون نمیده اون رو.


    -- دو پست ادغام شدند --
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : چهارشنبه 11 دی 1387 در 10:07 صبح دلیل: از ایجاد پستهای مستقل در فواصل زمانی کوتاه خودداری کنید

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    از لیست ها استفاده کن که خیلی هم کارایی داره و به صورت زیر تعریف میشه:
    List <string> str = new List <string>()

  6. #6

    Arrow نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    می تونی این جوری هم بنویسی:
    ArrayList list =new ArrayList();
    list.add(Object o);
    list.add(Object o);
    list.add(Object o);
    .
    .
    .


  7. #7

    نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    سلام دوست عزيز

    من يك پيشنهاد دارم..arraylist خيلي عاليه و خيلي خصوصيت هاي جالب داره
    خيلي اسونه.. روش خاص و پيچيده نداره
    اگه هنور كار با arraylist نا مفهوم چند تا سمپل خوب مي زارم

    ولي بد نيست يه نگاهي به stringCollection هم بكني
    يك كلكسيون دايناميك ولي واسه رشته ها...خيلي سريع و راحت..

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

    من يك پيشنهاد دارم..arraylist خيلي عاليه و خيلي خصوصيت هاي جالب داره
    خيلي اسونه.. روش خاص و پيچيده نداره
    درسته کار باهاش سادست ولی از نظر performance نسبت به بقیه پایین تره و اگر با داده های زیادی سر و کار داشته باشید این موضوع رو به خوبی حس می کنید.

    موفق باشید
    jooje

  9. #9

    نقل قول: تعریف آرایه با طول متغیر در net. #C

        string[] mobiles;
    mobiles=txtMobile.Text.Split('\n');

    بدون اینکه مقدار بدی به او مقدار بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •