نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: كار با فايل هاي متني

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    كار با فايل هاي متني

    سلام دوستان .
    مي خوام اسم يه تعداد فايل رو داخل يك فايل متني بنويسم تا اونارو يكي يكي اجرا كنم .
    نوشتنش كاري نداره اما :
    1- چطور تعداد خطوط اين فايل رو بدست بيارم (تا تعداد فايلهام رو بدست بيارم )؟
    2-چطوري مقدار يك خط رو بدست بيارم ؟ (هر خط شامل اسم يك فايل هست)؟
    اجراي فايلها رو هم كه پيدا كردم توي سايت اما اگه نكته ي خاصي داره ممنون ميشم بگين

  2. #2
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: كار با فايل هاي متني

    برای خوندن اطلاعات فایل متنی:
    string[] lines = System.IO.File.ReadAllLines(strin filePath);
    int length = lines.Lenght;
    string firstLine = lines[0];


    به این شکل میتونین بقیه خطوط رو هم بخونید

    موفق باشید
    jooje

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: كار با فايل هاي متني

    ممنونم از راهنماييت اما كد زير

    string[] lines = System.IO.File.ReadAllText(Application.StartupPath +"\\1.txt");
    int lenght = lines.Length;
    label1.Text = lenght.ToString();
    string firstLine = lines[0];
    label2.Text = firstLine;
    اين error رو ميده :
    Error 1 Cannot implicitly convert type 'string' to 'string[]'

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: كار با فايل هاي متني

    درستش اين شد با كمك برمودا :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] lines = System.IO.File.ReadAllLines(Application.StartupPat h+"\\1.txt");
    int lenght = lines.Length;
    label1.Text = lenght.ToString();
    string firstLine = lines[0];
    label2.Text = firstLine;

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •