نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرا کردن فرامین dos ?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476

    اجرا کردن فرامین dos ?

    می خوام فرامین dos رو طوری اجرا کنم که جواب dos رو هم توی برنامه ام ببینم
    توی یه memo مثلا ؟

    با تشکر ...............

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450
    سلام
    من هم یه مدت دنبال انجام همچین کاری بودم. شما میتونین خروجی فرمان رو به یک فایل بفرستین (ذخیره) و به محض ایجاد شدن فایل اون رو در برنامتون باز کنید.

    از دوستان خواهش میکنم اگر در این زمینه راهی غیر از ذخیره خروجی در فایل میدانند راهنمایی کنند !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    من جواب این رو 2 3 روز پیش نوشتم و فرستادم !‌ کوش پس ؟

    Dir >MiRHaDi.Txt

    و در برنامه میگی :
    Memo.LoadFromFile('MiRHaDi.TxT');

    این راحشه
    بای

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •