نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه خطاهای سیستمی برنامه نوشته شده با دلفی را رفع کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146

    چگونه خطاهای سیستمی برنامه نوشته شده با دلفی را رفع کنیم؟

    سلام.
    چه جوری میشه خطاهای سیستمی برنامه ای رو که تو دلفی نوشته میشه بر طرف کرد؟ مثلا یه برنامه نوشتیم که تو کامپیوتر خودمون اصلا خطا نمیده؛ ولی تو بعضی از کامپیوترها بد جوری آدمو میپیچونه که اصلا خطاهای الگوریتمی (مثلا چه میدونم... تقسیم به صفر) نیستن.
    اصلا چه جوری میشه طوری برنامه نویسی کرد (چه اصولی داره) که این خطاها در آینده به وجود نیاد؟
    با چه زبون برنامه نویسی یا بهتر، با چه ابزار برنامه نویسی کار کنیم که از این خطاهای کذایی ندن؟

    بی ربط: مستقل از پلاتفرم دلفی چه جوریه؟ حلال این مشکل نیست؟

  2. #2
    سلام zoroعزیز

    1-اگه برنامتو رو cdبردی تو یه سیستم دیگه بزن رو hardبعد اجرا کن.

    2- مطمئن باش version نرم افزار هر دو سیستم یکی باشه.

    3-header file ها رو کنترل کن.

    همین سه تا مورد به ذهنم می رسه .اگه بازم چیزی پیدا کردم برات می نویسم. :wise1:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    اگه میخوای Error Handeling کنی میشه از Try ... Expert استفاده کرد و اگه میخوای همش رو از کار بندازی از Event Viewer
    بای

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگه میخوای Error Handeling کنی میشه از Try ... Expert استفاده کرد
    منظورت همون Except است، نه؟ :sunglass:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    اینم از عوارض جواب دادن ساعت 4 صبح است دیگه :)
    فردا 8 صبح تدریس دارم ! 4 هست اینجام . خواب بنمونم یک Except شده :) چجوری Raise کنم ؟
    بای

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    آدم از کجا باید بدونه که اصلا چه خطایی ممکنه پیش بیاد که حالا بخواد از چه هندل ای استفاده کنه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    آدم از کجا باید بدونه که اصلا چه خطایی ممکنه پیش بیاد که حالا بخواد از چه هندل ای استفاده کنه؟
    آقا شما می توانید خطای خود را در یک متغیر بریزید و بعد متن خطا را چک کنید
    Try
    //-----------
    Except
    ON E : Exception Do //-------
    End;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    (این پست رو هم جواب دادم نیست :( )

    عرض شود خدمت شما که تجربه ای داری بهت میگه کجا چه خطاهایی ممکنه ایجاد شه
    حالا اگر هم خطایی رو یادت رفت بگو برای بقیه خطاها یک میسیج بده و متن خطا رو نشون بده !‌ همین
    بای

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    نقل قول نوشته شده توسط MiRHaDi
    عرض شود خدمت شما که تجربه ای داری بهت میگه کجا چه خطاهایی ممکنه ایجاد شه
    بای
    یعنی چی؟ کی یا چی بهم میگه؟ تجربه؟
    اصلا این خطاهایی که من میگم تجربه بردار نیست!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    [quote="Touska"]
    آقا شما می توانید خطای خود را در یک متغیر بریزید و بعد متن خطا را چک کنید
    .
    جالب بود. حتما استفاده میکنم. یه چیزی مثل ارور ریپورت ویندوز دیگه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •