نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    سلام دوستان؛
    یک سوالی برام پیش اومده که اگه امکانش هست جوابمو بدید.
    ببینید من بعد از اینکه کاربر اطلاعاتش رو وارد کرد و پیغامی مبنی بر "آیا مایل به بروز رسانی هستید؟" پیغام " اطلاعات به درستی به روز شد" رو براش نشون میدم. طبق کد ذیل. حالا من یک سوال دارم, چجوری به محض اینکه پیغام دوم به کاربر نشون داده شد، vsflexgrid رو رفرش کنم؟ یعنی کاربر بدون اینکه برنامه رو ببنده و دوباره اجرا کنه بره پایین لیست و اسمی رو که وارد کرده بدون زدن کلیدی و یا دکمه ای مبنی بر بروز رسانی فوراً لیست رو بصورت آپدیت شده ببینه.
    اینهم کد:
     If MsgBox("اطلاعات بدرستي بروز شد" & vbCrLf & "آيا مايل به بروز رساني ليست هستيد ؟", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading + vbYesNo + vbMsgBoxRight) = vbYes Then


    Form1.ShowGrid Form1.VS.DataRefresh


    End If
    Unload Me



    لازم به ذکره که من نام vsflexgrid رو به vs تغییر دادم و در این حالت vb به من خطای type mismatch رو میده. و روی این دستور (vs.datarefresh ) خطا میگیره.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    گريد خود را با چه رابطي به بانك اطلاعاتي متصل نموده ايد ؟آن را Refresh كنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    با این کد وصلش کردم ؛

    Public Sub ShowGrid(StrSQL As String)
    ConnectDB

    Dim Rs As New Adodb.Recordset
    If Rs.State = 1 Then Rs.Close
    If StrSQL = "" Then
    Rs.Open "SELECT lname,fName,fathername,nshen,sbirth,birthdate FROM personnel ORDER BY ID ASC", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Else
    Rs.Open StrSQL, Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    End If

    Set Me.VS.DataSource = Rs

    DoEvents

    End Sub

    حالا چه جوری کد رو بنویسم؟

  4. #4

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات


    Rs.Requery
    Set Me.VS.DataSource = Rs



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    سلام آقا مهرداد؛ چه عجب معلوم هست کجایی؟ یه چند روزی تشریف نداشتید؟ مهرداد جان من کد رو اضافه کردم ولی عمل نکرد، میشه بگی کجاش ایراد داره؟ به احتمال زیاد من کد رو جایی که باید ننوشتم ! درسته؟

    Public Sub ShowGrid(StrSQL As String)
    ConnectDB

    Dim Rs As New Adodb.Recordset
    If Rs.State = 1 Then Rs.Close
    If StrSQL = "" Then
    Rs.Open "SELECT lname,fName,fathername,nshen,sbirth,birthdate FROM personnel ORDER BY ID ASC", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Else
    Rs.Open StrSQL, Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    End If

    ' Set Me.VS.DataSource = Rs
    Rs.Requery
    Set Me.VS.DataSource = Rs

    DoEvents

    End Sub


  6. #6

    Wink نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات


    Public Sub ShowGrid(StrSQL As String)
    ConnectDB

    Dim Rs As New Adodb.Recordset
    If Rs.State = 1 Then Rs.Close
    If StrSQL = "" Then
    Rs.Open "SELECT lname,fName,fathername,nshen,sbirth,birthdate FROM personnel ORDER BY ID ASC", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Else
    Rs.Open StrSQL, Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    End If

    ' Set Me.VS.DataSource = Rs
    Rs.Requery
    Set Me.VS.DataSource = Rs

    DoEvents

    End Sub


    سلام
    دستور زير رو بنويسيد


    Set Me.VS.DataSource = Nothing


    سپس دوباره دستورات بالا رو اجرا كنيد و به صورت معمولي به آخر گرايد بريد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    Wink نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    سلام

    اينم برنامه اصلاح شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    سلام دوباره به آقا حامد
    این آخرین نسخه جهت اصلاح به حضورتون ارسال میشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: Refresh شدن vsflexgrid پس از ورود اطلاعات

    سلام

    اينم نسخه رفع مشكل شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •