نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    با سلام
    چگونه میتوان کل محتویات یک ComboBox را در ComboBox دیگر کپی کرد؟
    من از foreach استفاده کرده ام ولی میخواهم کد من یک خط باشد و از foreach استفاده نکنم.
    آیا میتوان از متد COPY یا AddRange استفاده کرد؟ چطور؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    سلام
    میتونین از متد Bind استفاده کنید به این صورت که د ر متد Bind دومین ComboBox نام اولین ComboBox رو قرار بدین
    شرمنده من VS رو سیستم ندارم نمیتونم نمونه کد براتون بزارم

  3. #3

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    با سلام
    میتونی یه کمبو باکس کپسوله کنی و بعد از طریق کمبوی میانجی کپسوله مقادیر کمبوی یک رو به کمبوی دو پاس بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hojjat_gh مشاهده تاپیک
    با سلام
    میتونی یه کمبو باکس کپسوله کنی و بعد از طریق کمبوی میانجی کپسوله مقادیر کمبوی یک رو به کمبوی دو پاس بدی
    چطوری؟ میتونی بیشتر توضیح بدی؟

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    میخواهم کد من یک خط باشد و از foreach استفاده نکنم.
    یک راه اینه :
    comboBox2.Items.AddRange(comboBox1.Items.Cast<Obje  ct>().ToArray());
    ممکنه روش ساده تری هم باشه
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    یک راه اینه :
    comboBox2.Items.AddRange(comboBox1.Items.Cast<Obje  ct>().ToArray());
    ممکنه روش ساده تری هم باشه
    Cast رو نمیشناسه یعنی چنین چیزی برای Items وجود نداره

  7. #7

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط seniamail مشاهده تاپیک
    Cast رو نمیشناسه یعنی چنین چیزی برای Items وجود نداره
    نسخه دات نت فریمورک شما چند هست ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    شرمنده من به علت نداشتن VS کلاس BindigSource را Bind معرفی کردم
    به این صورته : (شاید بشه بهتر از این روش هم عمل کرد!!)
    BindingSource b = new BindingSource(comboBox1, "Items");
    comboBox2.DataSource = b;
    1 روش دیگر هم هست : (البته من این رو نتونستم برا ComboBox استفاده کنم !!!)
    textbox2.DataBinding.Add("Text",textbox1,"Text");
    آخرین ویرایش به وسیله sepehr.net : سه شنبه 24 دی 1387 در 15:53 عصر

  9. #9

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    دوست عزیز میتونی از روش بسیار ساده زیر استفاه کنی :
    comboBox2.DataSource = comboBox1.Items

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    كسي ميتونه با دليل قانع كننده و علمي، ثابت كنه يا قانع كنه كه كدوم يك از روشهايي كه هر كدوم از دوستان فرمودند، بهينه تر و پرسرعت تر هست؟ و همچنين فضاي حافظه و CPU كمتري رو براي اجرا كردنش اشغال ميكنه؟ (به نظرم تاپيك جديد نزنم بهتره! همينجا بحث رو كمي علمي تر كنيم. ممنونم)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    فکر میکنم این روش سریعتر باشه چون آیتم های کمبوباکس را مستقیما اتصال داده
    نقل قول نوشته شده توسط hhiliahh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میتونی از روش بسیار ساده زیر استفاه کنی :
    comboBox2.DataSource = comboBox1.Items
    ولی تو این روش اینطور نیست
    نقل قول نوشته شده توسط sepehr.net مشاهده تاپیک
    شرمنده من به علت نداشتن VS کلاس BindigSource را Bind معرفی کردم
    به این صورته : (شاید بشه بهتر از این روش هم عمل کرد!!)
    BindingSource b = new BindingSource(comboBox1, "Items");
    comboBox2.DataSource = b;
    1 روش دیگر هم هست : (البته من این رو نتونستم برا ComboBox استفاده کنم !!!)
    textbox2.DataBinding.Add("Text",textbox1,"Text");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •