نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Talking کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    سلام دوستان
    میخام براتون راجع به کامپونت ZylGSM که جهت ارسال و دریافت پیامک یا همون اس ام اس می باشد.
    امکانات اون شامل موارد ذیل می باشد
    ZylGSM
    ZylGSM is a Delphi component that communicates with a GSM modem.
    Main features:
    - send SMS in text mode
    - send SMS in PDU mode
    - delete SMS
    - dial in voice mode
    - dial in data mode
    - answer incoming call
    - hang up current conversation
    - recognize calls and identify caller number
    - new SMS message alert
    - check and decode PDU SMS
    This component works with AT (Hayes) compilant GSM modems connected to one of the serial ports. You can use it also with USB, infrared and bluetooth devices, because these devices have a driver that redirects the input from the USB, infrared or bluetooth port to a virtual serial port (you can check it in System/Device Manager/Modems).


    Supported Operating Systems: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista



    Available for: Delphi 2009 (Win32 & .NET), Delphi 2007 (Win32 & .NET), Delphi 2006 (Win32 & .NET), Delphi 2005 (Win32 & .NET), Delphi 8, Delphi 7, Delphi 6, Delphi 5, Delphi 4, C++‎Builder 2009, C++‎Builder 2007, C++‎Builder 2006, C++‎Builder 6, C++‎Builder 5, Turbo Delphi (Win32 & .NET), Turbo C++‎

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    در ضمن باید بهتون بگم که قیمت این کامپونت 70$ ناقابل می باشد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    دوست عزیز آیا باید مودم هم قابلیت های خاصی داشته باشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Lightbulb نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط alireza v.f مشاهده تاپیک
    دوست عزیز آیا باید مودم هم قابلیت های خاصی داشته باشه ؟
    باید بهت بگم دوست عزیز این کامپونت و اکثر کامپونت هایی که برای ارسال اس ام اس استفاده میشه. با GSM MODEM کار میکنن.
    که یک نوع مودم خاصی است که سیم کارت درون ان قرار میگیره و با استفاده از دستورات AT به ارسال و دریافت اس ام اس و یا حتی برقراری تماس و دریافت فکس نیز می نماید.
    اگه احتیاج به اطلاعاتی راجع بهانواع اون و همچنین قیمتش داشتی من در خدمت هستم.
    خوشحال میشم اگه بتونم
    کمک کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    دوست من هزار بار در باره این موضوه بحث شده و هیچ بایدی نیست خیلی از کامپوننت ها که یکی از آن ها را من از سایت گرفتم هیچ نیازی به GSM Modem نداره و با اکثر گوشی های نوکیا کار می کنه اسمش هم mCore 1.8 SMS Component هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Lightbulb نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط hojjatcroos مشاهده تاپیک
    دوست من هزار بار در باره این موضوه بحث شده و هیچ بایدی نیست خیلی از کامپوننت ها که یکی از آن ها را من از سایت گرفتم هیچ نیازی به GSM Modem نداره و با اکثر گوشی های نوکیا کار می کنه اسمش هم mCore 1.8 SMS Component هست
    سلام دوست گرامی
    من نگفتم فقط با GSM Modem کار میکنه گفتم که بهترین وسیله برای کار کردن با این سری کامپونت ها GMS می باشد.
    و این کامپونت ها هیچ گونه محدودیتی ندارند و به راحتی با گوشی ، بلوتوث هم کار میکنن.
    در رابطه با Mcore من خودم چون مدتها روی ارسال اس ام اس کار کردم و با انواع و اقسام کامپونتها در این زمینه کار کردم. باید بگم که Mcore™ یکی از بهترین این کامپونت هاست.
    که من برای برنامه های خودم از این استفاده می کنم.
    بهتره بدونید برای حرفه ای کار کردن باید با GSM کار کنید چون صرفا برای این کار ساخته شده است.
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Exclamation نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط hojjatcroos مشاهده تاپیک
    دوست من هزار بار در باره این موضوه بحث شده و هیچ بایدی نیست خیلی از کامپوننت ها که یکی از آن ها را من از سایت گرفتم هیچ نیازی به GSM Modem نداره و با اکثر گوشی های نوکیا کار می کنه اسمش هم mCore 1.8 SMS Component هست
    در ضمن دوست عزیز بهتره موقع مطالعه پست ها ، اونارو با دقت مطالعه کنی!!!
    This component works with AT (Hayes) compilant GSM modems connected to one of the serial ports. You can use it also with USB, infrared and bluetooth devices, because these devices have a driver that redirects the input from the USB, infrared or bluetooth port to a virtual serial port (you can check it in System/Device Manager/Modems).

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    سلام
    بعد از همه این حرف ها میشه به ما هم بگین که این کامپوننت ها رو از کجا دانلود کنیم.
    ممنون میشم اگه لینکش رو بگزارید .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    دوست عزیز بنا به قانون 22 سایت قرار دادن لینک های نرم افزارهای کرک شده ممنوع هست و فکر نکنم کسی بتونه بهتون لینک بده.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    کامپوننت Zylgsm یا mCore 1.8 SMS Component با پنل هایی که مخابرات از طریق اینترنت ارائه میده کار میکنن؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    پنل هایی که مخابرات از طریق اینترنت
    اگر از این سرویس ها می خواهید استفاده کنید از این کامپونت استفاده کنید ActiveXperts SMS
    ضمنا در این زمینه می خواهید کار کنید داستان طول و درازی داره .....
    من حدود یکسال دارم کار می کنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Exclamation نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط shahrokhkian مشاهده تاپیک
    کامپوننت Zylgsm یا mCore 1.8 SMS Component با پنل هایی که مخابرات از طریق اینترنت ارائه میده کار میکنن؟
    سلام دوست عزیز
    کامپونت mCore 1.8 SMS Componen این رو هم ساپورت می کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    لازم به دوستان بگم که من توی این چند سال تا حالا کامپونتی به قدرت MCORE™ ندیدم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    کامپونت mCore 1.8 SMS Componen این رو هم ساپورت می کنه
    شما که می فرمایید ساپورت می کنه از چه پروتکلی استفاده می کند ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    mCore™ SMS ActiveX Component
    (Version 1.8)
    Developer Guide



    Introduction

    mCore™ SMS is a powerful and easy to use ActiveX Component that can be used in your Windows applications and ASP web pages for mobile messaging using GSM mobile phones or GSM modems connected to serial port or infrared port. Using mCore in your applications allows you to:

    Send text messages
    Read incoming text messages
    Send WAP Push
    Set various messaging and network parameters (PIN, SMSC, Message Memory etc)
    Read modem and network information (Manufacturer, IMEI, Model, Signal Strength etc)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    دوست عزیز این فقط با GSM modems است نه پنل تحت وب
    پنل های تحت وب دارای پروتکلی وب هستند این هم ساختارش با GSM modems فرق می کنه (البته ساختار ارسال و ارتباط با سرور )
    موفق وموید باشید

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    اگر از ActiveXpert استفاده کنی , خیلی راحت تری , خوش مثالهای خیلی خیلی زیادی و مفیدی داره که میتونه کمکت کنه.

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    اگر از ActiveXpert استفاده کنی , خیلی راحت تری , خوش مثالهای خیلی خیلی زیادی و مفیدی داره که میتونه کمکت کنه.
    Kylix Sms معروف ترین و بهترینه به نظر من(البته برای وقتی که از GSM مودم یا گوشی موبایل استفاده می کنین)

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    ما که با mCore 1.8 SMS Componen هر کاری کردیم نتونستیم از پنل تحت وب برای ارسال SMS استفاده کنیم.
    برای ارسال به وسیله بلوتوث و GSM مودم عالیه.

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    هر کس از دوستان هم که کد رجیستر mCore 1.8 SMS Componen خواست ایمیل بزنه.

    shahrokhkian@gmail.com

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    با سلام
    این کامپونت مانند mCore 1.8 SMS Componen عزیزان که معرفی می کند یک مشکل بزرگی دارد که گزارش تحویل ندارد و کلی امکانات دیگر هم ندارد

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    با سلام
    دوست عزیز mcore گزارش تحویل نداره ولی در عوض سرعت ارسال اون خیلی بیشتر از Kylix است.
    kylix هم در ارسال تعداد زیاد پیام هم هنگ میکنه و هم گزارش تحویلش درست کار نمی کنه.
    یا حق

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    با سلام
    ولی در عوض سرعت ارسال اون خیلی بیشتر از Kylix است
    من نمی دونم شما چقدر کار کردید در این زمینه ؟ اما من در این مدت یک سال و نیم با Kylix کارکردم مدت ارسال هر sms حداکتر 3 الی 3/30 ثانیه طول میکشه .
    Kylix خیلی حساسه به مودم هست شما با چه مودمی کار کردید ؟

    kylix هم در ارسال تعداد زیاد پیام هم هنگ میکنه
    این برمیگرده به برنامه نویسی شما که و دیگر مسایل و آشنایی سرویسهای sms و ساختارشون

    هم گزارش تحویلش درست کار نمی کنه
    این طور نیست خیلی هم عالی کار میکنه این موضوع برمیگرده به خود کامپونت / نسخه ای که من دارم (بعد از 6ماه کرک کردیم) هیچ مشکلی نداره و همه امکاناتش 100 درصد جواب می ده
    ضمنا من خودم با همین کامپونت برنامه نوشتم در حال حاضر در 10 سازمان دولتی و 5 مرکز فرهنگی و 3 شرکت خصوصی در مدت 8 ماه زیر بار رفته است و نرم افزار با بیش از 80 امکان منحصر بفرد

  24. #24

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    سلام دوستان
    چرا از کتابخانه یا dll های آماده استفاده میکنید ؟
    من تقریبا 3 سال پیش خودم برنامه اش رو با دلفی 7 نوشتم و خیلی هم عالی کار می کرد و هر طور که خودم می خواستم تغییرش می دادم .
    پیامهای فارسی ، انگلیسی ، بیشتر از یکی و ... رو هم می فرستادم . با gsm مودم های fargo و یه مدل چینی هم که به usb وصل می شد تستش کردم و برای یه شرکت بزرگ نفتی هم سیستم حوالشون رو پیاده سازی کردم .

    توی چند روز آینده برای برای دانلود میگذارمش...

  25. #25

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من ترجیح می دهم خودم همچین چیزی بنویسم ولی مشکلم اینجاست یک مرجع درست حسابی پیدا نکردم که بتونم راهنمایی بگیرم ازش اگر کسی کار کرده توضیح بده در دلفی چطوری می شه از AtCommand استفاده کرد؟
    من از دلفی 2009 استفاده می کنم و ویستا دارم کدامیک از این کامپوننت ها جواب میده؟ لطفأ راهنمایی کنید

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Lightbulb نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نه دوست عزیز پنل های اینترنی اکثرا از طریق وب سرویس کار میکنن

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    با سلام
    نه دوست عزیز پنل های اینترنی اکثرا از طریق وب سرویس کار میکنن
    خیر این طور نیست شما می تونید با WEB Application اینکار کنید و برنامه که نوشتم (دلفی) این کار را انجام می دهد حتی 50 امکان بیشتر از پنلهای تحت وب
    برای اینکار شما باید فانکشن لازم و پروتکل ارتباطی داشته باشی و ...

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Red face نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    با سلام


    خیر این طور نیست شما می تونید با WEB Application اینکار کنید و برنامه که نوشتم (دلفی) این کار را انجام می دهد حتی 50 امکان بیشتر از پنلهای تحت وب
    برای اینکار شما باید فانکشن لازم و پروتکل ارتباطی داشته باشی و ...
    دوست عزیز ممنون میشیم اگه فانکشن ها و پروتکل ارتباطی رو برامون بذاری
    با تشکر

  29. #29

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    میشه یه مرجع خوب برای راهنمایی نحوه نوشتن یه برنامه به زبان دلفی معرفی نمایید

  30. #30

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    سلام به همگی
    من فقط در ارسال اس ام اس فارسی مشکل دارم
    نمیدونم چطوری یه متن رو به PDU تبدیل کنم و بعد ارسالش کنم
    لطفا یکی کمکم کنه
    اگه کامپوننت خوبی هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    با تشکر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    با سلام
    برای PDU در ارسال اس ام اس دو تا کار انجام بدی
    1- استفاده از کامپونت حرفه ای در این زمینه (که توصیه می کنم از این استفاده کنی من تست کردم و 100 درصد جواب گرفتم )
    2 - تبدیل متن به PDU و ارسال . اما وقتی شما متن تبدیل به PDU خودم کامپونت ارسال و مودم اس ام اس همین PDU تبدیل به متن می کنه اذیت میکنه اما کامپونت که در اولی گفتم فقط تنها کامپونتی این مشکل نداره و PDU ارسال می کنه

  32. #32

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    دوست عزیز این کامپوننت رو از کجا باید بگیریم و نحوه استفادش رو هم میشه بگین

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپونت جهت ارسال اس ام اس

    من هم شدید با کیلاکس مشکل دارم
    اولش خودم یه کامپوننت نوشته بودم ولی چون تو ارسال 2 قسمتی مشکل داشت رفتم سراغ kylix ، تو ارسال های گروهی قاطی میکنه و گزارش تحویلش هم بهم میریزه و بعضی وقت ها هم ارسال شد میده در صورتی که اصلا ارسال نشده بود و این مورد رو وقتی فهمیدم که سیم کارت TCI من سوخته بود ولی همچنان به من اعلام می کرد ارسال شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •