نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

  1. #1

    Smile فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    سلام قبلا یکی از دوستان در این تاپیک یه سوال تو این مایه ها کرده بودند ولی متاسفانه کسی جواب نداد

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=107062
    اما سوال من اینه و خواهش می کنم دوستان اهل فن جواب بدن

    من میخواستم وضعیت آب و هوایی رو در سایتم نمایش بدم و خوب از این کد های اماده که مثلا parstools داره نمیخواستم استفاده کنم و گفتم اگه بشه وصل شد به پایگاه داده ی سایت خود سازمان هواشناسی ایران خیلی خوب میشه و شاید اسکریپتی داشته باشن واسه استفاده که نداشتن .
    و اینا رو پیدا کردم میخواستم بدونم آیا این فایل xml هست و خواهشا روش لودش رو هم تو html بگید یا php من asp کار نمیکنم و میخوام واسه php به کار ببرم .

    وضعیت روز
    http://www.weather.ir/farsi/RSS/xml.asp
    وضعیت 3 روز آینده
    http://www.weather.ir/farsi/RSS/xml-forecast.asp


    منو حتما راهنمایی کنید حیاتیه .

    اما یه چیز دیگه من فایل اوقات شرعی بهصورت xml رو دارم اونو چطوری میتونم لود کنم به شکل مقبولی
    لینک فایل اوقات شرعی
    http://rapidshare.com/files/183431340/azan.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    آیا این فایل xml هست
    بله , همین آدرس هست, من هم ازاین آدرس استفاده میکنم, من asp.net و با زبان سی شارپ نوشتم, php بلد نیستم اگه به دردتون میخوره , بگید که همین جا بزارم براتون.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    روش لودش رو هم تو html بگید یا php من asp کار نمیکنم و میخوام واسه php به کار ببرم .
    درسته که xml سایت مورد نظر با زبان asp‌ ساخته شده. ولی به هر حال محتوای آن سک xml معمولیه. پس فقط کافیه محتوای آن را بگیرید و با هر زبانی خواستید پردازش کنید.

    در مورد سوال دوم (اوقات شرعی) هم شما باید با دستورات php برای پردازش آشنا باشید. و در این صورت، همه چیز حله.

  4. #4

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    asp.net.csharp.ir عزيز

    لطفا توضيح دهيد منم C#‎ كار ميكنم

    ممنون ميشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    دوست عزیز

    من این تابع رو نوشتم :



    publicvoid ProcessRSSItemIR(string rssURL)
    {
    try
    {
    StringBuilder strBuilder = newStringBuilder();
    System.Net.
    WebRequest myRequest = System.Net.WebRequest.Create(rssURL);
    System.Net.
    WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse();
    System.IO.
    Stream rssStream = myResponse.GetResponseStream();
    System.Xml.
    XmlDocument rssDoc = new System.Xml.XmlDocument();
    rssDoc.Load(rssStream);
    System.Xml.
    XmlNodeList rssItems = rssDoc.SelectNodes("root/row");
    string title = "";
    string link = "";
    string description24 = "";
    string description72 = "";

    for (int i = 0; i < rssItems.Count; i++)
    {
    System.Xml.
    XmlNode rssDetail;
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode(
    "fcity");
    if (rssDetail != null)
    {
    title = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    title =
    "";
    }
    //rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("Airstate24_1");
    //if (rssDetail != null)
    //{
    // link = rssDetail.InnerText;
    //}
    //else
    //{
    // link = "";
    //}
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("Airstate24_1");
    if (rssDetail != null)
    {
    description24 = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    description24 =
    "";
    }
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode(
    "Airstate24_2");
    if (rssDetail != null)
    {
    description24 = description24 +
    " , " + rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    description24 =
    "";
    }

    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode(
    "Airstate24_1");
    if (rssDetail != null)
    {
    description72 = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    description72 =
    "";
    }
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode(
    "Airstate24_2");
    if (rssDetail != null)
    {
    description72 = description72 +
    " , " + rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    description72 =
    "";
    }

    strBuilder.Append(
    "<table > ");
    // Response.Write("<p><b><a href='" + link + "' target='new'>" + title + "</a></b><br/>");
    strBuilder.Append("<tr ><td ><br><h4 > <p class=lblTitleRSS>" + title + "</p></h4></td></tr>");
    strBuilder.Append(
    "<tr><td ><p class=lblTitle> 24 ساعت آینده</p></td></tr>");
    strBuilder.Append(
    "<tr><td> <p class=lblDescriptionRSS>" + description24 + "</p></td></tr>");
    strBuilder.Append(
    "<tr><td ><p class=lblTitle>72 ساعت آینده</p></td></tr>");
    strBuilder.Append(
    "<tr><td> <p class=lblDescriptionRSS>" + description24 + "</p></td></tr>");
    strBuilder.Append(
    "</table>");
    //Response.Write(description + "</p>");
    lblWeather.Text = strBuilder.ToString();
    }
    }
    catch { }
    }



    نحوه فراخوانی :



    string rssURL = "http://www.weather.ir/farsi/RSS/xml-forecast.asp";
    ProcessRSSItemIR(rssURL);

  6. #6

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    سلام asp.net.csharp.ir جان آقا من یه مدت نبودم و ممنونم از شما به خاطر پیگیری و جواب آقا من phpواسه میخواستم بیشتر ولی سر همین C#‎ رو هم که زحمتشو کشیدید ممنون سر فرصت ISS نصب میکنم حتما چکش میکنم یا اگه شما خودتون تو نت قرار دادید لینک بدید بهتره .

    اما همین که فهمیدم قابل لود هست خیلی خوب شد .بیبینم تو php چه میشه کرد.

  7. #7

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    سلام دوستان عزیز ...

    من یه تازه واردم و زیاد در مورد برنامه نویسی نمیدونم ولی سعی میکنم با کدها بازی کنم و به خواسته خودم برسم. حالا چند تا مشکل دارم ممنون میشم اساتید منو کمک کنند.
    اول اینکه من اسکریپت آب و هوا رو نصب کردم اما یه مشکل دارم اونم اینه که دما رو به صورت فارنهایت نشون میده و هر کاری کردم که به سلسیوس تغییر بده نشد.

    دوم اینکه میخوام یک منو بازشو تعریف کنم که اسم دیگر شهر باشه تا با کلیک روی اونا . وضعیت آب و هوا اون مناطق رو نشون بده.

    ممنون از کمکتون
    اینم فایلی که من باهاش کار میکنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط salarjoon مشاهده تاپیک
    لینک فایل اوقات شرعی
    http://rapidshare.com/files/183431340/azan.rar.html
    دوستان اين لينك كار نمي كنه

    كسي اين فايل داره ؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: فایل xml وضعیت آب و هوایی و اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    دوستان اين لينك كار نمي كنه


    كسي اين فايل داره ؟؟؟
    دوست عزیز این فکر کنم مال سال پیش هست و به درد امسال نمیخوره .
    ولی به هر حال واست میزارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •