نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

  1. #1

    درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    من نیاز دارم که در برنامه خود Drop های وابسته داشته باشم ( با قابلیت Ajax). کد های معرفی شده در سایت با Ajax رو هم تست کردم ، اما جواب نمیده . اگه یه نمونه برنامه آماده با این قابلیت در .net1.1 با C#‎ برام بزارین ممنون میشم .
    ضروریه . مرسی .

  2. #2

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    لطفا راهنمایی بفرمایید

  3. #3

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    شما نمیتونی از قابلیت های ایجکس در asp.net 1.1 استفاده کنید. مگر اینکه ایجکس رو شبیه سازی کنید که اینم برای ورژن 1.1 کار سختی هست و در بسیاری از موارد شما به هدفتون نمیرسید.

  4. #4

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    من مجبور هستم به هر نحوی شده این کار را در یک پروژه که با .net1.1 هست انجام دهم . اگه برنامه آماده ای که شبیه سازی این کار رو انجام بده ، بزارین ممنون میشم .

  5. #5

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    64

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    از magicajax.dll استفاده کنید بعد از اضافه کردن به برنامه اونو مثل بقیه کنترل ها به پروژ اضافه کنید

  7. #7

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با قابلیت Ajax در Asp.net1.1

    خیلی متشکرم . من از magicajax.dll استفاده کردم . تنها یه مشکل دارم . اگر یک دکمه که یک صفحه جدید را با استفاده از رجیستر کردن کد جاوا در کد سرور باز میکند ، در updatepanel قرار داشته باشد ، دکمه کار نمیکند .

    Page.RegisterStartupScript("OnClick", "<script>newwindow = window.open('ZoomPage.aspx,'name','height=480,widt h=700,screenX=0,screenY=0');</script>");

    راه حلی برای رفع این مشکل هست ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •