نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: غیر فعل کردن ریجستری

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار PERFORIN
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    YAZD
    سن
    34
    پست
    74

    Question غیر فعال کردن ریجستری

    سلام

    اول بگم که خیلی جستجو کردم مطالب خوبی بود ولی هیچ کدوم روش غیر فعال کردن ریجستری نبود

    خوب کسی میدونه چجوری با کد میشه ریجستری را غیر فعال کرد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله PERFORIN : جمعه 27 دی 1387 در 18:53 عصر

  2. #2
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: غیر فعل کردن ریجستری

    سلام
    اگه منظورتون اين هست كه كاربر نتونه به محيط ويرايشگر ريجستري (regedit) وارد بشه ، بايد به سطح دسترسي كاربر كنترل داشته باشيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: غیر فعال کردن ریجستری

    نقل قول نوشته شده توسط PERFORIN مشاهده تاپیک
    سلام

    اول بگم که خیلی جستجو کردم مطالب خوبی بود ولی هیچ کدوم روش غیر فعال کردن ریجستری نبود

    خوب کسی میدونه چجوری با کد میشه ریجستری را غیر فعال کرد ؟
    با کد که نه ولی با خاموش کردن کامپیوتر ریجستری کاملا غیر فعال میشه.

  4. #4

    نقل قول: غیر فعل کردن ریجستری

    اگه منظورت اینه که یه کاربر معمولی که هیچی از کامپیوتر بارش نیست نتونه از طریق regedit.exe دسترسی به رابط رجیستری داشته باشه:
    Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser;
    reg = reg.OpenSubKey(@"Software\Microsoft\Windows\Curren tVersion\Policies\System",true);
    reg.SetValue("DisableRegistryTools", 1);

    توصیه می کنم این کارو نکنی. اگه کاربر اجرا کننده ی این کد limited بوده یا حاوی پرمیشن کافی برای این کار نباشه خطا خواهد گرفت (فکر کنم System.UnauthorizedAccessException)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •