نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

  1. #1

    فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    یکی از سلولهای دیتاگریدویو رقم نمایش میده که بعضی رقمها اعشاری هستند.
    چه فرمتی برای سلولم بگذارم که همه اعداد رو بدون اعشار نشون بده جز اعدادی که قسمت اعشار دارن

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار PERFORIN
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    YAZD
    سن
    34
    پست
    74

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    سلام

    شما می تونید از فرمت دابل(double) استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    سلام
    شما می تونید از فرمت دابل(double) استفاده کنید
    فکر کنم شما متوجه سوالم نشدید

  4. #4

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    هنوزم جواب نگرفتم
    یکی از فیلدهام از نوع double هست و میخوام تو دیتاگرید نشون بدم
    از فرمت N2 استفاده کردم اما
    میخوام برای عددهایی که اعشار نیستند بدون ممیز نشون بده
    لطفا راهنماییم کنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اینترنت
    سن
    38
    پست
    41

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    از دستور (int) استفاده کن

  6. #6

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    ممنون اما شما متوجه سوالم نشدید!
    متاسفانه سطح فروم هرروز بدتر میشه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    دوست عزيز! شما بايد يه تيكه كد به اين صورت بنويسيد!

    الگوريتم:
    اگر جزء صحيح عدد با خود عدد مساوي بود: قسمت اعشار نشون داده نشه!
    اگر جزء صحيح عدد با خود عدد مساوي نبود: قسمت اعشار نشون داده بشه!

    اينكه ديگه كاري نداره! درسته؟!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار khaste_007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: فرمت اعشاری در دیتاگرید فقط برای رقمهای اعشاری

    با سلام
    دوست عزیز چون دیدم جوابا حالتو گرفته(حق داری) یه جواب اختصاصی برات میزارم امیدوارم این یکی حالتو نگیره
    شما باید یک ایونت هندلر برای رویداد CellFormatting بنویسید به مثال زیر یه نگاه بنداز احتمالا مشکلت حل بشه.
      private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("c1");
    dt.Rows.Add(123.1321);
    dt.Rows.Add(312.0);
    dt.Rows.Add(2);
    this.dataGridView1.DataSource = dt;
    this.dataGridView1.CellFormatting += new DataGridViewCellFormattingEventHandler(dataGridView1_CellFormatting);
    }

    void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex >= 0 && e.RowIndex != this.dataGridView1.NewRowIndex)
    {
    e.Value = e.Value.ToString();
    }
    }
    شما می توانید در شرایط خاصی هر بلایی که خواستی سر e.Value بیاری و در نهایت داخل خودش کپی کنی و یا اصلا کاریش نداشته باشی.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •