نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه تعریف رویداد های سفارشی برای کنترل های سفارشی

  1. #1

    نحوه تعریف رویداد های سفارشی برای کنترل های سفارشی

    من یک کنترل سفارشی ساختم حالا میخوام یک رویداد به ان اضافه کنم لطفا کمک کنید؟

    ************************************************
    ویرایش شده توسط مدیر بخش => مهدی کیانی

    عنوان تاپیک از "سوال در مورد کنترل های سفارشی "به متن کنونی تغییر یافت..
    لطف کنید، عنوان تاپیک هایتان را متناسب با موضوع آن انتخاب نمایید.
    موفق باشی
    *************************************************
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : جمعه 04 بهمن 1387 در 10:49 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: سوال در مورد ساختن کنترل ها؟

    سلام
    به شکل ذیل :
    public delegate void SaveFunction();

    بعد درون کلاس یک نمونه از آن ایجاد میگردد

    public event SaveFunction SaveFunction;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: سوال در مورد ساختن کنترل ها؟

    سلام
    اگه منظورت اینه که خودت یه کنترل مثل button ساختی و میخوای بهش رویداد اضافه کنی که اینجوری
    privateButton mybtn = newButton();
    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    mybtn.Location = newPoint(200, 230);
    btnadd.Text =
    "message";
    mybtn.MouseMove +=
    newMouseEventHandler(btnadd_MoseMove);
    mybtn.Click +=
    newEventHandler(mybtn_Click);
    this.Controls.Add(mybtn);
    }
    خدا کنه منظورت رو فهمیده باشم
    privatevoid mybtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //code
    }



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: نحوه تعریف رویداد های سفارشی برای کنترل های سفارشی

    مثلا برای یک Buttomthis.Buttom1.MousMove+= new system.Windows.Forms.MouseEventHandler(this.Buttom 1.MouseMove)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •