نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: در برنامه های تحت ویندوز روی سیستم خودم این خطا را نمی دهد ولی در تحت وب بازم در سیستم خودم خطا میده

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    63

    در برنامه های تحت ویندوز روی سیستم خودم این خطا را نمی دهد ولی در تحت وب بازم در سیستم خودم خطا میده

    من در حال نوشن یک پروژه با asp.net 2008 هستم و برای تست بانک اطلاعاتی در سایت این خطا را میدهد این در حالیست که برنامه های windows application که قبلاً نوشتم و از بانک اطلاعاتی access هم استفاده می کردند این خطا را نمی دهند چه کنم؟

    error :
    The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine

    در ضمن خیلی جستجو کردن هم در این سایت و هم در سایت های خارجی ولی همه گفته اند که باید microsoft.jet ورژن جدیدش را دانلود کنید ولی وقتی در پروژه های ویندوزی جواب می دهد نشان می دهد که اشکال از قدیمی بودن ورژن نیست


    حال چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mh19842008
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    163

    نقل قول: در برنامه های تحت ویندوز روی سیستم خودم این خطا را نمی دهد ولی در تحت وب بازم در سیستم خودم

    از ویزارد ها کمک بگیر
    اگه نشد اینو امتحان کن
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\\MyDataBase.mdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:Database Password=mypass";

    اگر کمی بیشتر جستجو کنی به نتیجه میرسی

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    63

    نقل قول: در برنامه های تحت ویندوز روی سیستم خودم این خطا را نمی دهد ولی در تحت وب بازم در سیستم خودم

    ممنون ولی اصلاض من تا حالا با ویزارد کار نکردم نمی دونم چه جوریه


    در ضمن مشکل از connection string در برنامه من نیست

    حال چه کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mh19842008
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    163

    نقل قول: در برنامه های تحت ویندوز روی سیستم خودم این خطا را نمی دهد ولی در تحت وب بازم در سیستم خودم

    احتمالا آدرس فیزیکی برنامه ات رو پیدا نمیکنه
    con = New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLED  B.4.0;Data Source=" & Application.StartupPath & "\database.mdb")

    اینو امتحان کن
    چرا با بانک sql server کار نمیکنی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •