نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Full text search

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883

    Full text search

    با سلام
    کدی میخوام که در Full text search فقط رکوردهایی رو بهم بده که با water شروع شده باشد ، من از کد زیر استفاده کردم :
    SELECT *
    FROM [tblEn2Per]
    WHERE
    CONTAINS(DEn, ' "water*" ');


    اما کد بالا رکورد هایی رو بر میگردونه که داخل اون کلمه water به کار رفته باشه ، در صورتی که من میخام عبارت داخل فیلد Did با water شروع شده باشد .دوستان کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883

    نقل قول: Full text search

    کسی نموتونه کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: Full text search

    SELECT * FROM  [tblEn2Per] WHERE DEn LIKE "water%";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883

    نقل قول: Full text search

    کدی میخوام که در Full text search فقط رکوردهایی رو بهم بده که با water شروع شده باشد ، من از کد زیر استفاده کردم
    SELECT * FROM [tblEn2Per] WHERE DEn LIKE "water%";
    کدی که شما نوشتید Full text search نیست .
    کسی راه حلی نداره؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •