نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی انتقال مقدار یک< input >به متغیر php فوری

  1. #1

    چگونگی انتقال مقدار یک< input >به متغیر php فوری

    با سلام
    می خواستم بدونم چگونه میشه یک < input type=text> مقدارشو به یک متغیر php
    انتقال داد.

  2. #2

    نقل قول: چگونگی انتقال مقدار یک< input >به متغیر php فوری


  3. #3

    نقل قول: چگونگی انتقال مقدار یک< input >به متغیر php فوری

    نقل قول نوشته شده توسط modir.shop مشاهده تاپیک
    خوب شد زدم فوری بعد شما پاس میدی جای دیگه و اونجا هم .
    آقای محترم من دو تا کتاب php دارم ولی این چیزو داخلش پیدا نکردم ممنون مثله اینکه باید برم یک انجمن دیگه...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: چگونگی انتقال مقدار یک< input >به متغیر php فوری

    دوست گرامی شما فقط کافیست که کمی در این مورد در این انجمن جستجو کنید به نتایج خوبی خواهید رسید

    من به شخصا چندین مورد از این را به همراه توضیح و کد در این انجمن دیدم که دوستان رحمتش را گشیده بودند

    در حالت کلی شما متغیر ها رو به دو طریق به php ارسال می کنید
    ++++ اضافه کردن متغیر و مقدار به ادامه آدرس
    <a href "http://www.xx.com/index.php?nname=xxxx&family=yyyyy">ارسال مقدار</a>

    ++++ ارسال به صورت مخفی یعنی از فرم استفاده کنید مثلا :
    کد HTML:
    <form action="index.php" method="post">
    <input type="text" name="nname" maxlength="50"/>
    <input type="text" name="nfamily" maxlength="50"/>
    <input type="text" name="nemail" maxlength="50"/>
    <input type="submit" value="ثبت"/>
    <input type="reset" value="پاک کردن گزینه ها" /></td>
    </form>

    در فایل Index.php هم برای دریافت مقدار باید از روش مربوط به خودش استفاده کنید

    برای دریافت مقدار ارسال شده از طریق آدرس سایت از کد زیر استفاده می شه

    $x=$_GET['nname'];


    و برای دریافت مقدر ارسال شده به صورت مخفی ( POST ) از کد زیر استفاده می کنی :

    $x=$_POST['nname'];

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •