نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

  1. #1

    سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    با سلام
    دوستان من می خواهم اعدادی که از بانک اطلاعاتی خوانده می شود ، سه تا سه تا جدا بشن.
    آیا میشه چنین کاری را انجام داد.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    با تابع
    string number_format     ( float $number    , int $decimals    , string $dec_point    , string $thousands_sep    )
    ميتونی اين کارو انجام بدی
    اينم manual اه اين تابع

  3. #3

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    با سلام
    ضمن تشکر از پاسختان
    دوست عزیز میشه یکم توضیح راجع به پارامتر های تابع بدی ؟
    ضمننا ما عددمون را چه جوری باید به عنوان پارامتر به این تابع بدیم تا این تابع اونو فرمت بندی کنه؟
    من یه کدی مثل کد زیر نوشتم فکر کنم به احتمال قریب به یقین چرت و پرت نوشتم چون که error می گیره !


    while($line = mysql_fetch_array($select))
    $a=$line['number'];
    $b=string number_format ( float $number , int $decimals , string $dec_point , string $thousands_sep );
    echo'$b';

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    آقا رضا توی همون لینک http://ir.php.net/number_format چند مثال زده.
    می تونی ببینی و استفاده کنی

  5. #5

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    دوست عزیز
    تابع chunk_split رو هم یه نیگاه بندازین. استفاده های مفیدی می شه ازش کرد.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  6. #6

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد به هنگام خواندن اعداد از بانک اطلاعاتی با کمک PHP و MySQL

    با سلام
    از همه شما به خاط پاسخ هایتان ممنونم .
    I,Nobody عزیز ، حقیقتش حوصلم نیومده بود به اون لینکه درست و حسابی دقت کنم ، ولی بعد از پاسخ شما ذوباره به اون سایته سر زدم و با کمی دقت ازش سر در آوردم. از تو و cjcoax و آقای یاکوبیان ممنونم.

    مشکل من حل شد ولی...
    ولی حال یه سوال اگه صفحه ما فارسی باشد با این که ما مشخص کردیم اعداد اعشاری را با نقطه و اعداد صحیح را با , از هم جدا کنه .مثل word2003 ، کار خودشو می کنه و اعداد اعشاری را با , جدا می کنه و اعداد صحیح را با ، ویرگول جدا می کنه .
    آیا نمیشه کاری کرد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •