نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

  1. #1

    راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    سلام

    دوستان میشه لطف کنید و راحی برای مخفی نگه داشتن مسیر فایلهایی که برای دانلود در سایت قرار میدهیم معرفی کنید .

    مثلا مسیر کاملا مخفی باشه و لی به راحتی کاربر فال رو دانلود کنه

  2. #2

    نقل قول: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    میتونی تو دیتا بیس مسیر فایل اصلی و یک کد مخصوص اون فایل رو ذخیره کنی مثلا این مسیر فایله : www.example.com/files/mesal.rar و این هم کد فایل : 561289 حالا کافیه لینک به فایل رو اینجوری درست کنی :
    www.example.com/download.php?id=561289
    تو این فایل هم با کوئری از دیتابیس مسیر اصلی فایل رو بگیر و با استفاده از دستورات HEADER دیالوگ ذخیره کردن فایل رو برای کاربر نمایش بده مثلا :

    <?php
    //The location of the image.
    $path = "images/winter.jpg";
    try {
    if (is_file ($path)){
    if ($file = fopen($path, 'rb')) {
    while(!feof($file) and (connection_status()==0)) {
    $f .= fread($file, 1024*8);
    }
    fclose($file);
    }
    //Use the header function to output an image of .jpg.
    $outputname = "myimage";
    header ("Content-type: image/jpeg");
    //This will force a download.
    header("Content-disposition: attachment; filename=".$outputname.".jpg");
    print $f;
    } else {
    throw new exception ("Sorry, file path is not valid.");
    }
    } catch (exception $e){
    echo $e->getmessage();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    با سلام
    البته توضیحی که دوستمون دادن برای فایلهای تصویری بود jpg ها که شما باید متناسب با نیازتون تغیرش بدید .
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    آقا ممنون خوبشد گفتین وگر نه من کلی گیج میزدم
    برای فایلهی مختلف چی؟
    مشه پسون فایل همونی باشه که کاربر درخواست میده ؟

    مثلا یه جا فایل exe هست و جایی دیگه rar این رو باید چیکار کرد ؟

  5. #5

    نقل قول: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    با سلام
    البته توضیحی که دوستمون دادن برای فایلهای تصویری بود jpg ها که شما باید متناسب با نیازتون تغیرش بدید .
    موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط <body> مشاهده تاپیک
    برای فایلهی مختلف چی؟
    مشه پسون فایل همونی باشه که کاربر درخواست میده ؟

    مثلا یه جا فایل exe هست و جایی دیگه rar این رو باید چیکار کرد ؟
    از ایجا میتونی تمام نوع های تعریف شده رو ببینی :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_media_type
    ولی
    کافیه Content-type رو application/octet-stream تعریف کنی:

    header ("Content-type: application/octet-stream");

    که برای هر نوع فایلی جواب میده ( چه اونایی که تو لیست بالا هستن چه هر نوع فایل دیگه ای) و پسوندو میتونی هر چی که میخوای بدی یعنی میتونی نوع رو jpg تعریف کنی :

    header ("Content-type: image/jpeg");

    ولی وقتی دیالوگ ذخیره کردن باز میشه rar نشون داده بشه :

    header("Content-disposition: attachment; filename=".$outputname.".rar");

    که البته کاربر در باز کردن فایل دچار مشکل میشه !
    امیدوارم کامل توضیح داده باشم!

  6. #6

    نقل قول: راه حل برای مخفی نگه داشتم مسیر واقعی فایل

    نقل قول نوشته شده توسط <body> مشاهده تاپیک
    مثلا یه جا فایل exe هست و جایی دیگه rar این رو باید چیکار کرد ؟
    در این مورد باید از روی مسیر فایل پسوند فایل رو به دست بیاری که با استفاده از تابع substr یا preg_split میتونی اینکارو بکنی ، مثال برای substr

    $filetype=substr($path,strlen($path)-4);

    تو کد بالا اگر عدد 4 جواب نداد 3 و 5 رو تست کن ، تا دقیقا 3 کارکتر آخر مسیر فایل که همون پسوند فایل هست رو بدست بیاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •