نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: راهنمایی در مورد کار با sessionها

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shazde_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    راهنمایی در مورد کار با sessionها

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من تازه asp.net رو شروع کردم و سؤالات زیادی در مورد session برام پیش اومده.
    البته من می دونم که مقصود از استفاده ی session در برنامه ها چیه.یعنی به صورت تئوری می دونم!!!
    اما نمی دونم session باید در کجا نوشته بشه.
    مثلاً من یه برنامه دارم که توش یه صفحه ی لاگین دارم.می خوام وقتی کاربر لاگین کرد اطلاعات مربوط به اون در صفحه ی دوم نمایش داده بشه.(مثل نام و نام خانوادگی و سن و...)
    حالا نمی دونم session مربوط به اون رو کجا باید تعریف کنم.یعنی نمی دونم stringای رو که کاربر در textbox مربوط به username وارد می کنه در کدوم بخش از کد باید به session نسبت داده بشه.
    اگر لطف کنید و یه برنامه به زبان سی شارپ در اختیارم بذارید یا اینکه راهنماییم کنید ممنون می شم.
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    به ین صورت یک session مقدار میگیره :

    Session["Username"] = textbox1.text

    برای استفاده از مقدار داده شده بهsession در صفحه ی دیگر :

    string user = Convert.ToString(Session["Username"]);

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    تابع login_manage مقدار يوزر و پسوردي كه كاربر وارد نموده را مي گيره داخل db بررسي ميكنه اگه اين يوزر و پسورد را پيدا كرد ركورد مربوط به اون رو بر مي گردونه از اين ركوردي كه برگردونده ميشه ما كليد اصلي را كه اسمش m_id هستش داخل session مي ريزيم و به صفحه بعد مي ريم در صفحه بعد session راچك مي كنيم اگه مقداري داخل اون نبود مي گيم به صفحه login بر گرده

    Partial Class login
    Inherits System.Web.UI.Page
    Private Function Validate_Value() As Boolean
    If Me.txtu_user.Text.Trim = "" Or Me.txtu_pass.Text.Trim = "" Or Me.Drop_type.SelectedValue = 0 Then
    Return False
    Else
    Return True
    End If
    End Function
    Protected Sub btnLogin_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn_login.Click
    If Validate_Value() Then
    If Login() Then
    Else
    Me.lbl_error.Text = "نام کاربری و یا کلمه عبور شما نادرست است."
    End If
    Else
    Me.lbl_error.Text = "لطفا نام کاربری ، کلمه عبور و گروه کاری خود را را وارد نمایید."
    End If
    End Sub

    Private Function Login() As Boolean
    Dim cls As New managebll
    Dim dt As New vahed.tbl_manageDataTable
    If Me.Drop_type.SelectedValue = "1" Then
    dt = cls.Login_manage(Me.txtu_user.Text.Trim, Me.txtu_pass.Text.Trim)
    If dt.Rows.Count = 1 Then
    Session("m") = dt.Rows(0).Item("m_id")
    Response.Redirect("manage/default.aspx")
    Else
    Return False
    End If
    End If
    Dim cls1 As New studentBLL
    Dim dt1 As New vahed.tbl_studentDataTable
    If Me.Drop_type.SelectedValue = "2" Then
    dt1 = cls1.Login_student(Me.txtu_user.Text.Trim, Me.txtu_pass.Text.Trim)
    If dt1.Rows.Count = 1 Then
    Session("s") = dt1.Rows(0).Item("s_id")
    Response.Redirect("student/default.aspx")
    Else
    Return False
    End If
    End If
    End Function
    End Class
       
    Partial Class pages_Default
    Inherits System.Web.UI.Page
    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load

    If Session("s") Is Nothing Then
    Response.Redirect("~/pages/Login.aspx")
    Exit Sub
    End If
    End Sub
    End Class

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    میخوای این کد رو به C#‎.NET تبدیل کنی؟

  5. #5
    کاربر جدید آواتار shazde_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    نقل قول نوشته شده توسط r_mehrizi مشاهده تاپیک
    تابع login_manage مقدار يوزر و پسوردي كه كاربر وارد نموده را مي گيره داخل db بررسي ميكنه اگه اين يوزر و پسورد را پيدا كرد ركورد مربوط به اون رو بر مي گردونه از اين ركوردي كه برگردونده ميشه ما كليد اصلي را كه اسمش m_id هستش داخل session مي ريزيم و به صفحه بعد مي ريم در صفحه بعد session راچك مي كنيم اگه مقداري داخل اون نبود مي گيم به صفحه login بر گرده
    ممنون از راهنماییتون.
    اما من باز دقیقاً متوجه نشدم که در کدوم تابع باید seesion را نسبت بدم.
    اجازه بدید دقیقتر عرض کنم:
    آیا باید session رو در تابع Session_Start مقداردهی کنم؟اگرنه پس تابع Session_Start اصلاً به چه کاری میاد؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار shazde_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    نقل قول نوشته شده توسط emad11 مشاهده تاپیک
    میخوای این کد رو به C#‎.NET تبدیل کنی؟
    دوست عزیز چطور می تونم کدش رو به C#‎ تبدیل کنم؟

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    نقل قول نوشته شده توسط shazde_f مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون.
    اما من باز دقیقاً متوجه نشدم که در کدوم تابع باید seesion را نسبت بدم.
    اجازه بدید دقیقتر عرض کنم:
    آیا باید session رو در تابع Session_Start مقداردهی کنم؟اگرنه پس تابع Session_Start اصلاً به چه کاری میاد؟
    عزیز برای مقدار دهی به session همونطور که گفتم باید عمل کنی .
    بدون نیاز به استفاده از تابعی خاص چون با این کار عملا یک session با نام username ساخته میشه و مقدارش برابر Value :

    session["username "] = Value
    از این روش هم برای تعریف و مقدار دهی به session می تونی استفاده کنی :
    session.add("username",value
    پارامتر اول نامی کی میخوای به session بدی.
    پارامتر دوم مقداره مثلا textbox1.text که مقدار textbox1 رو داخل session ی با نام username میریزه :
    session.add("username",textbox1.text

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار WorldVbMan
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    61

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    نقل قول نوشته شده توسط shazde_f مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون.
    اما من باز دقیقاً متوجه نشدم که در کدوم تابع باید seesion را نسبت بدم.
    اجازه بدید دقیقتر عرض کنم:
    آیا باید session رو در تابع Session_Start مقداردهی کنم؟اگرنه پس تابع Session_Start اصلاً به چه کاری میاد؟
    حتماً یه Button داری كه كاربر توسطش درخواست Login می كنه دیگه درسته، باید در رویداد كلیكش این مقداردهی و بررسی Session رو انجام داد
    ضمناً رویداد Session_start واسه آغاز درخواست یك متقاضی از سایته یعنی هر كی باشه چه كاربر چه مهمان اگه درخواست سایت رو بده واسش یه جلسه ی كاری یا همون Session آغاز میشه و این رویداد فراخوانی میشه
    انشاء ا... كه منظور رو درست فهمیده باشم

  9. #9
    کاربر جدید آواتار shazde_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    نقل قول: راهنمایی در مورد کار با sessionها

    نقل قول نوشته شده توسط WorldVbMan مشاهده تاپیک
    حتماً یه Button داری كه كاربر توسطش درخواست Login می كنه دیگه درسته، باید در رویداد كلیكش این مقداردهی و بررسی Session رو انجام داد
    ضمناً رویداد Session_start واسه آغاز درخواست یك متقاضی از سایته یعنی هر كی باشه چه كاربر چه مهمان اگه درخواست سایت رو بده واسش یه جلسه ی كاری یا همون Session آغاز میشه و این رویداد فراخوانی میشه
    انشاء ا... كه منظور رو درست فهمیده باشم
    باتشکراز راهنمایی دقیقتون
    پس یعنی من اگر بخوام اعمالی رو برای کاربری خاص(بعد از ورودش به صفحه) انجام بدم باید از این رویداد استفاده کنم،درسته؟
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •