نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ارتباط با خط داخلی در KDtele

  1. #1

    ارتباط با خط داخلی در KDtele

    با سلام

    دوستانی که با کامپوننت KDtele کار کردن میخوام که من رو راهنمایی کنن

    سوال من درمورد ارتباط با یک خط داخلی هست. فرض کنید کسی زنگ میزینه برنامه ما گوشی رو بر میداره و یک فایل صوتی رو پخش میکنه
    حالا مثلا میخواهیم وقتی کلید 1 رو زد به داخلی 12 وصل بشه.
    من دستورات مربوط به جواب دادن یا تشخیص کلید فشرده شده رو میدونم. فقط دستور اتصال به داخلی رو میخوام

    با تشکر...

  2. #2

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele


    سلام.

  3. #3

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    منظورت از داخلی 12 چیه؟

  4. #4

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    شما باید اول خط رو فلش کنید و بعد داخلی رو بگیرید
    با تابع GenerateDTMF این کار رو باید انجام بدید

    برای ارسال فلش
    Kd.GenerateDTMF("!")
    و بعد داخلی
    Kd.GenerateDTMF("12")



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    شما باید اول خط رو فلش کنید و بعد داخلی رو بگیرید
    با تابع GenerateDTMF این کار رو باید انجام بدید

    برای ارسال فلش
    Kd.GenerateDTMF("!")
    و بعد داخلی
    Kd.GenerateDTMF("12")
    سلام
    من هم این مشکل رو دارم.شما هم قبلا همین جواب رو به بنده دادید.منتها پاسخ سوال بعدی من رو کسی نداد.
    برای این کار مودم باید حتما Voice داشته باشه؟
    من این اررور رو میگیرم
    من هر کاری کردم نتونستم.
    کسی راهنمایی نمی کنه؟
    با هر کامپوننت دیگه ای هم باشه مساله ای نیست.چون فقط همین کار رو میخوام نه چیز بیشتر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg kd.JPG‏ (7.5 کیلوبایت, 300 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 18:16 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    Dim lvRet As Long
    lvRet = KDPhone1.GenerateDTMFDigits("!")

    این دستور برای فلش کردن

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    بینش 1 ثانیه باید وقفه بدی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  8. #8

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    میشه نمونه سورس بزاری که بقیه استفاده کنند؟

  9. #9

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    Private Sub SwitchLine(Code as long)

    KDPhone1.GenerateDTMFDigits("!")
    Pause 1
    KDPhone1.GenerateDTMFDigits(" & Code &")"
    End Sub

    Public Sub Pause(NbSec As Single)
    Dim Finish As Single
    Finish = Timer + NbSec
    DoEvents
    Do Until Timer >= Finish
    DoEvents
    Loop
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله mpmsoft : چهارشنبه 04 شهریور 1388 در 21:36 عصر



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  10. #10

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    دوست عزیز mpmsoft :
    اگر سورس و نمونه ای واسه منشی تلفنی داری اینجا بزار دوستان استفاده کنند

  11. #11

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    دوست عزیز mpmsoft :
    اگر سورس و نمونه ای واسه منشی تلفنی داری اینجا بزار دوستان استفاده کنند
    سورسی که دارم مربوط به پروژه ای هست که نمی تونم سورسشو بذارم
    ولی خوب اصل کد وصل کردن داخلی همین کد بالا هست

    فقط دقت کنید که این سیستم فقط توسط دستگاه سانترال کار می کنه



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    دوست عزیز اگه هنگام وصل کردن و خط داخلی اشغال باشه باید چیکار کرد ؟
    kdtele خودش dc می کنه

  13. #13

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    خاصیت AutoDesconnect رو برابر false کنید


    Private Sub KDPhone1_OnCallState(ByVal CallState As KDTele.TxCallState, ByVal Param1 As Long, ByVal Param2 As Long, ByVal CallHandle As Long)
    If CallState = csRingBack Then
    'خط داخلي مشغول مي باشد
    End If
    End Sub



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  14. #14
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    دوست عزیز واقعاً دستست درد نکنه . که به همه سوالات بچه ها جواب میدی
    اما یک مشکل . فقطی وصل می کتن متلا به داخلی 102 اگه اشغال بود وصل کنه به داخلی 104.

  15. #15

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    فقطی وصل می کتن متلا به داخلی 102 اگه اشغال بود وصل کنه به داخلی 104.
    باید روی دستگاه سانترال این گزینه رو فعال کنید که وقتی داخلی اشغال بود بوق اشغالی برگردونه

    بعد در رویداد Callstete متود اشغالی رو چک کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  16. #16

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    من نمیدونم چرا وقتی فلش میکنه و وداخلیو میگیره اون داخلی زنگ میخوره اما صدایی شنیده نمیشه
    یعنی ارتباط بین کامپیوتر و خط جدید بر قرار میشه؟!

  17. #17

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    آیا می شه یک خط از سانترال پاناسونیک رو بست یا باز کرد با kdtele

  18. #18

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    سلام
    من كد زير را استفاده مي كنم

    dim a as long
    KDPhone1.GenerateDTMFDigits ("!")
    sleep 1000 'توقف به مدت 1ثانيه
    KDPhone1.GenerateDTMFDigits ("102")


    خط فلش ميشه ولي وقتي اون طرف گوشي رو برميدارن وصل نميشه
    توقفsleep را هم كم و زياد كردم فرقي نكرد .
    اينم بگم شايد 4-5 با بصورت شانسي جواب داد.
    مشكل كجاست؟؟؟؟

  19. #19

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    آیا با kdtele می توان خط مشخصی را در شرایط خاصی قطع کرد؟

    با تشکر

  20. #20

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    اينطوري مشكل حل شد

    dim a as long
    KDPhone1.GenerateDTMFDigits ("!")
    sleep 2000 'توقف به مدت 2ثانيه
    KDPhone1.GenerateDTMFDigits ("102")
    sleep 1000 'توقف به مدت 1ثانيه
    KDPhone1.hangup

    ولي اگه خط داخلي اشغال باشه چه كنيم
    در رويداد هاي kdphon ميشه تشخيص داد خط busy هست ولي بعد از اينكه باdtmf عمل فلش انجام شده و خط داخلي اشغال بود چطور دوباه مي شه كنترل خط را در دست گرفت و به يه داخلي ديگه وصل كرد!!!!!!!!!!!!!
    چرا كي اينجا جواب نميده!!!!!!!!!!!!

  21. #21

    نقل قول: ارتباط با خط داخلی در KDtele

    من نمیتونم تشخیص بدم داخلی مشغوله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •