نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Somayeh_Zamani
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    63

    بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    سلام،
    از دوستان كسي مي‌دونه چطور بايد آي‌پي كلاينتي كه كانكت شده را بدست آورد؟

    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    به كجا وصل شده؟ چطورى وصل شده؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Somayeh_Zamani
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    63

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    سلام
    منظورم برنامه‌نويسي شبكه است(ساكت پروگرمينگ). كلاينت با دستور كانكت به يك آي‌پي و پورت كه ماله سرور باشه، وصل شده است.
    حالا سرور چطوري آي‌پي كلاينتي كه بهش وصل شده را بدست ‌آورد؟

    ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Somayeh_Zamani
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    63

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    سلام،
    من خودم مي‌گم يك راهش اين است كه خود كلاينت آي‌پي‌اش را به صورت رشته بفرستد و سرور اين رشته را با IPAddress.Parse به آي‌پي تبديلش كنه. منظورم اين هست كه آرايه ي بايتي دريافتي را به رشته تبديل كنه و بعد به آي‌پي .مي‌خواستم بدونم راه ديگري نداره؟ يك متدي چيزي ...
    آخرین ویرایش به وسیله Somayeh_Zamani : دوشنبه 14 بهمن 1387 در 19:47 عصر

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    دوست من كدِ تو بزن inje كه از رو كدِ بهت بگم متوجه بشى اينجورى كه شما بدونِ نمونه كدِ سوال مطرح ميكنى سخت به جواب ميرسى.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یک منطقه ظاهرا مسكوني
    پست
    23

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    چون قول دادند :


    IPEndPoint
    ip = newIPEndPoint(IPAddress.Any, 0);
    ip =(
    IPEndPoint) clientPic.Client.RemoteEndPoint;
    this.Text=ip.Address.ToString();


  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Somayeh_Zamani
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    63

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    خودشه. همينه. ولي فقط من متوجه شدم
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    سلام دوستان
    ****
    کاربران محترم، Somayeh_Zamani و farzin.fz لطف کنید از امکانات سایت در جهت بهتر پست فرستادن استفاده کنید.
    امکاناتی مانند تگ Code در editor سایت و ...
    چنانچه اصلاح نشوند، پست ها پاک خواهند شد.
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    نقل قول: بدست آوردن آي‌پي كلاينت

    سلام راهی وجود دراه که بشه با سوکت کل ایپی های تو یک شبکه رو پیدا کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •