نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتی میل های سایت ها

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یجای کوچیک از کره خاکی خدا
    سن
    34
    پست
    73

    فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتی میل های سایت ها

    سلام به همه دوستام
    قبل از این که بگین تو سایت کلی مطلب هست بگم که همشو دیدمو استفاده کردم
    اما یدونه بدردم خورد که فقط با جی میل میتونستی میل بفرستی
    من با این برنامه براش کاری کردم که بیاد از اد لیست های یک لیست باکس یکس یکس بهشون میل کنه
    اما سرعت خیلی کمه و هنگ میکنه
    مثلا من یک تکست به برنامه گذاشتم که برنامه خط به خط این فایل تکست و که تو هر خطش ادرس میل نوشته و به لیست اضافه میکنه مثلا من 2500 تا اد کردم اما هم خیلی تول کشید بفرسته هم هنگ کرد هم وسطاش اررور داد و اومد بیرون
    بشم من رفتم به جی میل خودم دیدم تو قسمت سند میل من اونایی که فرستادم هست
    اگه بخوام روزانه 2500 یا بیشتر بفرستم سرور جی میل اجازه میده؟سند میل من می ترکه که؟
    سورسو میزارم
    من مبتدیم به سورس نخندین کاملش کنید ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یجای کوچیک از کره خاکی خدا
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتتی میل های سایت ها

    یعنی کسی نیست جوابمو بده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتتی میل های سایت ها

    نقل قول نوشته شده توسط babol-hacker مشاهده تاپیک
    یعنی کسی نیست جوابمو بده؟
    دوست عزیز از Fake Mail بنده استفاده کنید . سورس رو من در تاپیک قرار دادم . دانلود کرده و رویه هاست PHP که خاصیت مربوط به Mail باز باشد آپلود کرده و نهایت لذت را ببرید .




    باتشکر احسان

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یجای کوچیک از کره خاکی خدا
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتتی میل های سایت ها

    اقا اگه بتونی توضیح بده که هاست php چیه و واضح بگو

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سربیشه سیتی
    پست
    39

    نقل قول: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتتی میل های سایت ها

    براي ثبت يك هاست پي اچ پي رايگان به نظر من سايت گيگفا از همه ي هاست هاي
    رايگان بهتره . براي ثبت هاست ابتدا بايد تو سايت ثبت نام كنيد و پس از اون
    يه هاست براي خودتون ثبت كنيد. اونوقت مي تونيد فايل ارسال ايميل رو
    رو هاست خودتون آپلود كنيد .

    www.gigfa.com
    براي توضيح هم هاست در واقع يه فضاي اينترنتيه كه مي تونيد فايل هاي خودتونو اونجا آپلود كنيد. و هاست هم چند نوع داره كه يكي از اونا پي اچ پي است
    در مورد كار با هاست هم اگه توضيحي خواستي بگو تا بفرستم

  6. #6

    نقل قول: فرستادن ایمیل با جی میل و یاهو میل به همه ی میل ها حتتی میل های سایت ها

    دوست عزیز هاست پی اچ پی به فضای وب می گن که سیستم عامل لینوکس باشه و فقط فایل صفحه های برنامه نویسی با php و html رو ی اون قابل آپلود می باشند .
    البته من سایت 50gigs.net رو پیشنهاد می کنم چون پهنای باندش بیشتره

  7. #7
    فرض کن میخای یک فروشگاه تو شهر بزنی باید چیکار کنی؟
    اول یک فضا تو شهر اجاره میکنی یا میخری؟
    حالا بسته به اینکه این فضا کجای شهره امنیت داره یانه دو نبش هست یا نه واینکه چه امکاناتی داره مبلغش فرق داره.
    بعد از اجاره یک اسمی برای فروشگاه انتخاب میکنی درسته؟
    بعدشم محصولات خودت رو میذاری و یا خدمات خودت رو ارائه میدی درسته؟

    حالابریم تو وب، به فضایی که شما اجاره میکنی تا فایلهای وبسایت رو توش بذاری میگن هاست و به اسمی که برای اون فضا میذاری مثل www.Google.com میگن دامین
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 11 بهمن 1393 در 15:40 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 09:32 صبح
  2. سوال: فرستادن ایمیل از سایت شخصی به اینباکس جی میل
    نوشته شده توسط akbarkani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 خرداد 1393, 14:25 عصر
  3. ارسال میل به یاهو
    نوشته شده توسط jasadeghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 12:43 عصر
  4. فرستادن ایمیل به یاهو
    نوشته شده توسط iran2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 18:49 عصر
  5. فرستادن ایمیل از طریق یک میل سرور
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 11:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •