نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟

    سلام دوستان عزیز!
    ما یک پست داشتیم تو این ادرس :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=144637

    نتیجه گرفتیم که باید کد و دی کد کنیم و این کار باید با security
    انجام بدیم.
    ولی من نمی دونم اصلا با security چطوری باید کار کنیم؟
    برای کمک به من در حل این مشکل و مشکل قبلیم در این تاپیک یا تاپیک بالا پاسخ دهید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : سه شنبه 15 بهمن 1387 در 22:05 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟

    سلام دوست من
    من قبلا در مورد روش Encrypt و Decrypt کردن یک رشته توی تاپیک زیر توضیح دادم که توی تالار VB.net هستش.
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=144062
    الا ایحال نتیجه اون تاپیک که مشکل اون دوستمون رو حل کرد رو برات اینجا میزارم امیدوارم که مشکل شما رو هم حل کنه.
    این کلاسش :
    using System;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;
    using System.Text;
    using System.Security.Cryptography;
    public class Encryptor
    {
    private Rijndael RJ = Rijndael.Create() ;
    private MD5CryptoServiceProvider MD = new MD5CryptoServiceProvider();
    private byte[] Md5Hash(string Value)
    {
    return MD.ComputeHash(ASCIIEncoding.ASCII.GetBytes(Value) );
    }
    public string EncryptText(string TextToEncrypt, string Key)
    {
    RJ.Key = Md5Hash(Key);
    RJ.Mode = CipherMode.ECB;
    byte[] ToEncrypt = Encoding.ASCII.GetBytes(TextToEncrypt);
    return Convert.ToBase64String(RJ.CreateEncryptor().Transf ormFinalBlock(ToEncrypt, 0, ToEncrypt.Length));
    }
    public string DecryptText(string EncryptedText, string Key)
    {
    try
    {
    RJ.Key = Md5Hash(Key);
    RJ.Mode = CipherMode.ECB;
    byte[] ToDecrypt = Convert.FromBase64String(EncryptedText);
    return ASCIIEncoding.ASCII.GetString(RJ.CreateDecryptor() .TransformFinalBlock(ToDecrypt, 0, ToDecrypt.Length));
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Invalid Key", "Decryption Failed", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation);
    return null;
    }

    }
    }

    اینم مثلا نحوه کد کردن :
               Encryptor en=new Encryptor() ;
    MessageBox.Show(en.EncryptText("Hello world", "Anything"));

    اینم نحوه دیکد کردن :
                Encryptor de = new Encryptor();
    MessageBox.Show(de.DecryptText("Iqp5jIimx0Iquqe5dW EKLA==", "Anything"));

    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    نقل قول: نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟

    میشه بیشتر توضیح بدین در مورد این کد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •