نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ?????........incorrect syntax near

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ghacem.sh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مهد تمدن ایران-فارس
    سن
    37
    پست
    45

    ?????........incorrect syntax near

    سلام.
    من وقتی میخوام به بانک اطلاعاتی وصل بشم موقعی که به خط
    "objdataadapter.Fill(objdataset,"authors

    میرسه این پیغامبرام ظاهر میشه :
    incorrect syntax near"authors"
    یه جا دیدم که نوشته بود احتمنالا مشکل از اسم جدوله
    ولی زمانی که اسم جدولم رو عوض کردم ارور زیر رو میده:
    "incorrect syntax near keword"table
    کسی میدونه این ارور واسهچی رخ داده
    و یک چیز دیگه یک آموزشی از نحوه استفاده table و querry به طور مستقیم در visual studio C#‎2005 رو اگه دوستان زحمت بکشند ممنون میشم
    منتظر جواب شما دوستان بزرگوار هستم.......

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: ?????........incorrect syntax near

    دستوراتی که برای SelectCommand نوشتی اینجا بزار به احتمال قوی ایراد از اونهاست

  3. #3

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ghacem.sh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مهد تمدن ایران-فارس
    سن
    37
    پست
    45

    نقل قول: ?????........incorrect syntax near

    ممنون از جوابتون
    قسمتی از کد برنامه :
    objdataadapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objdataadapter.SelectCommand.Connection = sqlgh1;
    objdataadapter.SelectCommand.CommandText =
    " Select au_lname,au_fname,title,price from authors join titleauthor on authors.au_id=title author.au_id join titles on title author.title_id=titles.title_id order by au_lname,au_fname";
    objdataadapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    sqlgh1.Open();
    objdataadapter.Fill(objdataset, "authors");
    sqlgh1.Close();
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = objdataset;
    dataGridView1.DataMember = "authors";
    objdataadapter = null;
    sqlgh1 = null;
    منتظر جوابتونم.......

  5. #5

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: ?????........incorrect syntax near

    به جای join از inner join استفاده کن

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: ?????........incorrect syntax near


    s = string.Concat("Select au_lName,au_fName,title,price from authors A ",
    "Inner Join TitleAuthor TA ON TA.au_id = A.au_id ",
    "Inner Join Titles T ON T.Title_id = A.Title_id Order By A.au_lname,A.au_fName");


    کدی که شما میخواید اینه
    دستورات شما خیلی ایراد داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •