نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

  1. #1

    Question پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    با درود به دوستان عزیز

    در یک فرم از کد کلید Enter برای رفتن به textbox بعدی استفاده میکنم . وقتی به دکمه ثبت نهایی میرسم ، با زدن دکمه عمل ثبت انجام میشود ولی بجای اینکه فوکوس روی textbox اولی باشد روی textbox دومی قرار میگیرد.

    چطور میتوانم این مشکل را حل کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    سلام
    با این کد میتونی تشخیص بدی کدوم control فعال شده و خودت کنترل مورد نظرت رو select کنی


    Label_Avtive.Text =
    Me.ActiveControl.Name


    البته من text یک لیبل رو گذاشتم..... خودت درستش کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    سلام دوست من
    خاصيت TabIndex اون TextBox رو چك كن ، احتمالا از TextBox اوليت كوچيكتره!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    یاددمه توvs2003 از منو های دات نت این بود که وقتی این منو رو میزدی یک جدول داشت که ترتیب فوکوس کنترل های فرم رو مشخص می کر د .به این شکل که هر فیلد این جدول یک کنترل فرم رو در خودش جای می داد .
    کسی میتونه مسیر این جدول رو بگه؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    این ابزار برای این کاره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    ممنون ولی اگه مسیر شو می نوشتی بهتر بود .چون عکس زیاد مفهوم نداره؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    داخل پنل Layout

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    سلام.
    فکر کنم اگر بعد از همه ی کدهایی که در دکمه ثبتت نوشتی کد textbox1.focus() رو بنویسی مشکلت حل بشه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    178

    نقل قول: پرش فوکوس با گذاشتن کلید Enter

    سلام بعد از كد هاي ثبت اطلاعات بنويس:

    Textbox1.foucos

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •