نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

  1. #1

    نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

    وقتی که می خوام مقادیر یک تابع رو به برنامه اصلی برگردونم مشکل دارم

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

    خب انتظار داريد دوستان براتون چه كار كنند؟
    تابع رو اينجا قرار بديد.
    اينطوري كه نميشه چيزي گفت.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    نقل قول: نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

    انتظار دارم که بگن مقادیر یک آرایه رو چه جوری میشه به تابع اصلی برگردوند

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

    1- شما حرفي از آرايه نزديد
    2- آرايه رو با اشاره گر به تابع بفرستيد. به اين صورت:
    تابع Main

    int n[10];
    void Function (int *n);
    .
    .
    .
    Function(n);
    تابع Function

    void Function(int *n)
    {
    .
    .
    return;
    }
    موفق باشيد/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: نحوه برگرداندن مقادیر آرایه از زیربرنامه

    در این حالت آرایه رو (اگه داخل تابع درونی ایجاد میشه) با new ایجاد کنی و از اسمش برای برگردوندنش استفاده می کنی. فرض کن آرایه ای از int ها داری:

    int* f(...) {
    int * a = new int[n];
    ...
    return a;
    }

    بیشتر جزییات بده تا مثال درست تری بشه زد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •