نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    سلام.
    عذر میخوام که تاپیک زدم.
    نمی دونستم باید چی جستجو کنم
    یه پوشه داریم که محتواش دو پوشه دیگه به نامهای Nul و Con هستش.
    می خوام پوشه مادر اینها رو با دستورات دلفی پاک کنم.
    لطفا کمک

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    باید ابتدا به وسیله ی توابع FindFirst و FindNext محتویات این 2 ساب دایرکتوری رو به دست بیارید و پاک کنید و سپس خود این 2 دایرکتوری و در آخر پوشه ی مادر آنها را .
    کدت این طور میشه ، البته من همین جوری نوشتم و تستش نکردم ولی باید درست عمل کنه .
    Var
    Search:TSearchRec;
    begin
    // Delete files in Con sub directory
    if FindFirst('C:\Own Folder\Con\*.*',FaAnyFile,Search)=0 then
    repeat
    DeleteFile('C:\Own Folder\Con\'+Search.Name);
    until FindNext(Search)<>0;
    FindClose(Search);
    // Delete files in Nul sub directory
    if FindFirst('C:\Own Folder\Nul\*.*',FaAnyFile,Search)=0 then
    repeat
    DeleteFile('C:\Own Folder\Nul\'+Search.Name);
    until FindNext(Search)<>0;
    FindClose(Search);
    // Delete directorys
    RMDir('C:\Own Folder\Con');
    RMDir('C:\Own Folder\Nul');
    RMDir('C:\Own Folder');
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    ممنون SilverSoft.
    جواب نداد!الان تستیدم. هر کارم می کنم نمی تونم پاکشون کنم.
    در ضمن داخل پوشه Nul و Con چیزی نیست.
    ببین، این دو تا پوشه فرق می کنن.
    لطفا یه راهنمایی دیگه کنید.
    من منتظرم.
    کمک......

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    جواب نداد!الان تستیدم. هر کارم می کنم نمی تونم پاکشون کنم.
    در ضمن داخل پوشه Nul و Con چیزی نیست.
    مطمئنی این 2 پوشه وجود دارند ؟ من الان کدهام رو با یه مسیر دیگه تست کردم صحیح عمل کرد بدون هیچ مشکلی ، ولی وقتی خواستم کدی ها رو با پوشه های شما تست کنم رفتم تو یکی از درایوهام و یه فولدر به نام Own Folder ساختم و داخلش هم اومدم که 2 تا فولدر با نام های Con و Nul بسازم که فهمیدم ویندوز نمیزاره این 2 نام رو برای پوشه در نظر بگیری و اونها رو رزرو کرده .

    شما چه طور این فولدرها رو ساختید خدا داند ، ولی در هر صورت وقتی ویندوز اجازه ی ساختشون رو نمیده از دلفی چه توقعی دارید که پاکشون کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    عزیز با یه batch file راحت ساخته میشن:
    C:
    cd\
    md autorun.inf\con\
    md autorun.inf\nul\
    pause
    md autorun.inf\con\
    md autorun.inf\nul\
    pause
    من منتظرم.

  6. #6

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    عزیز با یه batch file راحت ساخته میشن:
    خودتون دارید میگید Batch File این فایلها ساختار MS Dos دارن و ساختارشون با زبانهای برنامه نویسی یکی نیست ، نمیگم نمیشه این کار رو کرد ، 100% میشه ولی فکر نکنم به این راحتی باشه در هر صورت راختترین راه اینکه یه BatchFile برای از بین بردنشون بنویسید و بعد اگر خواستید با دلفی اجراش کنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    فقط میخوام این فایل پاک بشه.
    کمک کنید.هر راهی که به نظرتون میرسه.
    من نتونستم با batch پاکش کنم.
    کمک...

  8. #8

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    همونطور که موقع ساختش با یک \ سر سیستم رو کلاه میزارید ، همونطور هم پاکش کنید :

     
    C:
    cd\
    rd autorun.inf\con\
    rd autorun.inf\nul\
    rd autorun.inf\con\
    rd autorun.inf\nul\
    rd autorun.inf

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    Talking نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    ممنون رفیقا(خودمونی شدم).
    حل شد.
    نمدونم چرا هر چی دکمه تشکر رو کلیک می کنم فعال نمیشه!!
    اخه میخواستم از همه تشکر کنم.
    بازم ممنون از راهنمایی هاتون.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    برای حذف پوشه ای با نام con در درایو سی باید در cmd بنویسید
    کد:
    rd\\.\C:\conبرای اینکه بتوانید یک پوشه را حذف کنید باید درون آن فایل یا پوشه ای دیگر نباشد یعنی کاملا خالی باشد

  11. #11

    نقل قول: پاک کردن یه پوشه با محتوای Nul , Con

    برای حذف پوشه ای با نام con در درایو سی باید در cmd بنویسید
    کد:
    rd\\.\C:\conبرای اینکه بتوانید یک پوشه را حذف کنید باید درون آن فایل یا پوشه ای دیگر نباشد یعنی کاملا خالی باشد
    تاریخ تاپیک رو دیدی ...

    حالا که تاپیک بالا اومد اینم بگم که چند وقت پیش دقیقا خودم نیاز پیدا کردم که این کار رو با دلفی انجام بدم و بعد از چندین دقیقه دستکاری و نوشتن کد فهمیدم که برای انجام این کار تو دلفی کافی هست که یه \ به آخر آدرس اضافه کنی ...

    برای ساخت :
      MKDir('D:\Nul\');


    برای پاک کردن :
      RMDir('D:\Nul\');

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •