نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اتصال به بانک mysql با delphi7

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    30
    پست
    1,020

    Question اتصال به بانک mysql با delphi7

    با سلام
    دوستان خیلی گشتم اما به چیزی که میخواستم نرسیدم .
    میخوام بدونم که چجوری میتونم به وسیله Delphi 7 به بانک MYSQL وصل بشم .
    همین کار رو چجوری میتونم از طریق شبکه انجام بدم ؟؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    Thumbs up نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    دوست عزیز یه آموزش ضمیمه کردم که با دلفی 7 میتوان به MySQL وصل شد.

    انشاالله که مفید باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    30
    پست
    1,020

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    با سلام
    ممنون دوست عزیز بابت فایل آموزشی عالیت اما یه مشکل برخوردم
    در زمانی که قصد True کردن وضعیت ارتباط sqlconnection1 رو دارم به خطا میخورم
    unable to load libmysql.dll فایل DLL رو در کنار پروژم قرار دادم اما مشکل برطرف نشد .
    ممنون میشم یه راه بگی .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    سلام

    شرمنده وقت ندارم فایل های دوستی که ارسال کردند را بگیرم ببینم راه حلشون چیه !
    اما راه حلی که من توی پروژه اخیرم استفاده کردم ! درایور ODBC مربوط به خود MySql بود !
    این درایور به نام MySQL Connector/ODBC 5.1 را از این آدرس بگیر :
    http://dev.mysql.com/downloads/connector/odbc/5.1.html

    البته گویا IP ایران نمیتونه دانلود کنه ! یه Search توی گوگل کنی Alternate Link گیر میاری !
    با فرض اینکه بدونی چطور از ODBC استفاده کنی که حله ! اگه هم نمیدونی بعد از اینکه نصبش کردی باید یک
    DSN از نوع system از طریق odbcad32 (توی Run ویندوز XP بزن خودش باز میشه) برای این ODBC میسازی بعدش Connection String را ست میکنی و وسلام !

    من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم ! البته بگم که کار خیلی سنگین باهاش نکردم ! در حد چند هزار رکورد که عالی بودش !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    30
    پست
    1,020

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    با سلام
    دوست عزیز راه حلت ممنون اما راهی که پیشنهاد کردید یکم گیج کننده بود و یا متاسفانه من نتونستم انجامش بدم .
    اگه کسی از دوستان بتونه بهم بگه که راه بالا رو چجوری عملی کنم واقعا ممنون میشم تنها مشکلم در راه حل بالا همون فایل DLL هستش .
    بازم ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    سلام. این فایل را به شاخه برنامه یا شاخه system32 ویندوزت اضافه کن. احتمالا فایلی که شما به شاخه برنامه اضافه میکنید مشکل دارد. من که با این فایل جواب گرفتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    30
    پست
    1,020

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    با سلام
    ابتدا از پاسخ های دوستان تشکر میکنم و بعد من در مورد این موضوع خیلی تحقیق کردم و در نهایت با استفاده از کامپوننت MyDac به نتیجه مطلوب رسیدم .
    این پست رو هم برای دوستانی میدم که شاید روزی نیاز به اتصال به این پایگاه داده داشتن استفاده از کامپوننت MyDac پیشنهاد منه هم سادست و هم به سادگی میشه ازش استفاده کرد البته رایگان نیست
    لینک سایتش :
    http://www.devart.com/mydac/download.html
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,009

    نقل قول: اتصال به بانک mysql با delphi7

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    با سلام
    ابتدا از پاسخ های دوستان تشکر میکنم و بعد من در مورد این موضوع خیلی تحقیق کردم و در نهایت با استفاده از کامپوننت MyDac به نتیجه مطلوب رسیدم .
    این پست رو هم برای دوستانی میدم که شاید روزی نیاز به اتصال به این پایگاه داده داشتن استفاده از کامپوننت MyDac پیشنهاد منه هم سادست و هم به سادگی میشه ازش استفاده کرد البته رایگان نیست
    لینک سایتش :
    http://www.devart.com/mydac/download.html
    موفق باشید
    سلام
    شما با این کامپوننت برای یونیکد مشکل ندارید؟
    من با کامپوننت MDAC با دلفی 7 به MySql وصل میشم
    یکی اینکه موقع نمایش اطلاعات در DBGrid حروف فارسی را علامت سوال نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و مشکل بعدی برای آپدیت اطلاعات حروف فارسی را درست آپدیت نمیکنه و اینطوریه : ÓÇíÊ ÈÑäÇãå äæíÓ


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •