نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    Smile مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    با سلام خدمت دوستان خوبم
    من یک فروشگاه الکترونیکی کامپیوتر طراحی کرده ام.
    حالا می خوام وقتی کاربر روی اضافه به سبد کلیک کردف اگه logIn نباشه پیام بده که ابتدا لوگ این شو.
    چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟
    متشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    خوب دوست من به نظرم بهتره از کنترل ویزارد توی دات نت استفاده کنی برای مراحل سفارش خرید
    حالا توی مرحله اول اگه کاربر لاگین بود که میری مرحله دو در غیر این صورت توی مرحله یک کادر لاگین به کاربر نشان بده برای اینکه چک کنی که یه کاربر لاگین کرده یا نه از دستور زیر استفاده کن
    HttpContex.Current.User.Identity.IsAutinticated
    موفق باشی
    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    سلام
    به نظر من این کارو نکن
    چرا ؟
    چون به نظر من بهتره بزاری کاربر خریدش که تموم شو اون وقت برا سفارش بگی لاگین کنه ! ( کاربر اون وقت مجبوره که ثبت نام یا لاگین کنه D: )
    در حال کاری نداره که
    اگه شما از این کنترلها و بانک Asp.net استفاده نمیکنید ( از سشن برا تصدیق هویت استفاده میکنید )
    وقتی یوزر دکمه رو فشرد ببین سشن وضعش چه طوره و تصمیم رو بگیر ...
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    به نظر من این کارو نکن
    چرا ؟
    چون به نظر من بهتره بزاری کاربر خریدش که تموم شو اون وقت برا سفارش بگی لاگین کنه ! ( کاربر اون وقت مجبوره که ثبت نام یا لاگین کنه D: )
    در حال کاری نداره که
    اگه شما از این کنترلها و بانک Asp.net استفاده نمیکنید ( از سشن برا تصدیق هویت استفاده میکنید )
    وقتی یوزر دکمه رو فشرد ببین سشن وضعش چه طوره و تصمیم رو بگیر ...
    موفق باشید
    متشکرم
    راستش خودمم می خوام همینکار رو بکنم و اگر ممکنه طریقه کار با session رو بهم بگید چون کامل متوجه اش نشدم و اینکه اطلاعات در session در کجا ذخیره می شوند؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    خوب دوست من به نظرم بهتره از کنترل ویزارد توی دات نت استفاده کنی برای مراحل سفارش خرید
    حالا توی مرحله اول اگه کاربر لاگین بود که میری مرحله دو در غیر این صورت توی مرحله یک کادر لاگین به کاربر نشان بده برای اینکه چک کنی که یه کاربر لاگین کرده یا نه از دستور زیر استفاده کن
    HttpContex.Current.User.Identity.IsAutinticated
    موفق باشی

    یا علی
    ممنونم
    اگه ممکنه در این زمینه بیشتر توضیح بدید
    اگه یه مثال پروژه ای بدید واقعا لطف کردید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظر من این کارو نکن
    چرا ؟
    چون به نظر من بهتره بزاری کاربر خریدش که تموم شو اون وقت برا سفارش بگی لاگین کنه ! ( کاربر اون وقت مجبوره که ثبت نام یا لاگین کنه D: )
    در حال کاری نداره که
    اگه شما از این کنترلها و بانک Asp.net استفاده نمیکنید ( از سشن برا تصدیق هویت استفاده میکنید )
    وقتی یوزر دکمه رو فشرد ببین سشن وضعش چه طوره و تصمیم رو بگیر ...
    موفق باشید
    سلام اقا میلاد اگه دقت کرده باشین منم گفتم در زمان سفارش خرید
    یعنی زمانی که کاربر خریدش تمام شد و خواست سفارش بده اون مراحل باید قرار بدیم نه همون اول کار

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    سلام
    استاد صابر( فامیلیتون رو نمیتونم بگم چون ممکنه مشکل اسپلینگ داسته باشم ) ما که چیزی نگفتیم ! :))
    اگه منظورتون این جملست :
    به نظر من این کارو نکن
    ماله این بود :
    حالا می خوام وقتی کاربر روی اضافه به سبد کلیک کردف اگه logIn نباشه پیام بده که ابتدا لوگ این شو.
    ....
    در حال این روش شما واسه دوستمون کاربرد نداره چون از کنترلهای .net استفاده نمیکنه .
    ...
    خوب طریقه کار با سشن . ( هر چند n+1 بار توضیح داده شده )
    ایجاد سشن :
    session.add("user")

    که یه سشن به نام user میسازه
    مقدار دهی به اون :
    session("user")="milad"

    در سشن مقدار میلاد رو میریزه . ( توجه کنید چون شما میخواید نام کاربری رو داخلش بریزید موقعی که کاربر لاگین کرد نامش رو بریز تو این سشن )
    خوب حالا خوندن سشن :
    dim x=session("user")

    تموم شد !
    حالا اگه میخوای کاربر که لاگین نکرده نتونه جنس بخره ، چک کن اگه user خالی بود ... وگرنه ...
    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن محصول به سبد خرید

    نقل قول نوشته شده توسط kh1387 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    من یک فروشگاه الکترونیکی کامپیوتر طراحی کرده ام.
    حالا می خوام وقتی کاربر روی اضافه به سبد کلیک کردف اگه logIn نباشه پیام بده که ابتدا لوگ این شو.
    چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟
    متشکر
    سلام،دوست عزیز من به کد اضافه به سبد وقتی کاربر روی اضافه به سبد کلیک کرد احتیاج دارم ، اگر می تونی
    به : Farzad.Khansanami@Gmail.Com
    برام بفرست،ممنون میشم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •