صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 72

نام تاپیک: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

  1. #1

    اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام
    من یک برنامه با دلفی نوشتم که بانکش اس کیوال سرور است.
    بعد آمدم یک keyتوی رجیستری براش ساختم.به این صورت
    کد HTML:
    Provider=SQLOLEDB.1;Password=sa;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=telecommunication;Data Source=.
    Value name:Connection
    بعد ارتباط برنامه با اس کیوال از این طریق برقرار کردم
    برای سرورمشکلی ندارم
    ولی برای کلاینت ها به این صورت می نویسم توی ریجیستری
    کد HTML:
    Provider=SQLOLEDB.1;Password=sa;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=telecommunication;Data Source=192.168.4.1
    Value name:Connection
    توی قسمت دیتاسورس آدرس ipسرورمی نویسم.ولیکن کلاینت وصل نمی شه به سرور
    می خواهم اس کیول سرورروی کلاینت ها نصب نکنم.
    خیلی ممنون اگه کمکم کنین .چون خیلی مهمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    میشه لطفا متن ارور را بگذاری
    من فکر می کنم آدرس آی پی را باید بصورت دیگری بنویسی
    نصب اس کیو ال در کلاینتها مشکل را حل نمی کند چون دیگه برنامه تحت شبکه نیست و اطلاعات هر کلاینت جداگانه ذخیره می گردد

  3. #3

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    اشکالش
    acseess voilotion

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    پیشنهاد می کنم بجای آی پی یکبار هم نام سرور را بگذار و نتیجه را ببین!

  5. #5

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    جلو دیتا سورس.
    ممکن اشکال مال نسخه اس کیو ال باشه؟
    یاحجم برنامه زیادباشه؟
    لطفاراهنمایی کنین
    آخرین ویرایش به وسیله a-azad : جمعه 25 بهمن 1387 در 09:51 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط a-azad مشاهده تاپیک
    جلو دیتا سوری.یعنی اسم کامپیوتر سرور که اول دفعه بالا می آید
    بجای ای پی نام کامپیوتری که اس کیو ال روی آن نصب شده بگذار
    ضمنا چون برنامه از سرور اجرا می شود نسخه اس کیو ال سالم است حجم دیتا هم در این مشکل تاثیری ندارد

  7. #7

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    من آمدم جلوی دیتا سورس نام کامپیوتری که اس کیوال روی آن نصب نوشتم.ولی بازم aceess voilotion گرفتم.به این صورت.چکارکنم ترخدا کمک کنید خیلی حیاتی!!!!!!!!!!!
    کد HTML:
    Provider=SQLOLEDB.1;Password=sa;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=telecommunication;Data Source=microwave
    Value name:Connection

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    من هم این مشکل را دارم همه جا دوستان میگن IP سرور رو بزن یا نام سرور را بنویس ولی کانکت نمی شه . firewall هم Desible کردم فایده نداره روی بعضی سیستم ها جواب میده ولی ولیتوبیشترشجواب نمی ده !!!!!!!!

  9. #9

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    منم فایروال .حتی آنتی ویروسم disableکردم.بازم درست نشد

  10. #10

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    اصلا IP مربوط به سرور از روی کلاینت ها Ping میشه؟ برای SQL Server در هنگام نصب اسم انتخاب کردید؟ اگر بله، باید بعد از نام سرور (یا آدرس IP)، نام انتخاب شده برای SQL Server هم نوشته بشه.

    در همین تالار، کد مربوط به چگونگی تشخیص SQL Server در شبکه ارائه شده، از آن کد استفاده کنید، و بررسی کنید که آیا می تواند SQL Server شما را در شبکه پیدا کند، یا نه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    والا من که از این Connection String شما چیزی سر در نیاوردم ! اینو امتجان کن :
    Provider=SQLOLEDB.1;Password=123;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=yourDB;Data Source=192.168.4.1


    Value name:Connection دیگه چیه ؟

    در ضمن Access Violation ممکنه مربوط به اتصال به بانک نباشه ! معمولا اگه مشکل توی اتصال به بانک باشه و بانک را پیدا نکنه حدود 30 ثانیه ! حالا کمتر یا بیشتر طول میکشه که Error بده !

    شما کد را Debug کن ببین تا کدوم خط بدون مشکل اجرا میشه ! اگه مشکل دقیقا از کاننکشن هست احتمالا سرور بانک را نمیشناسه ! که اگه باشه اول چک کن ببین IP شما ping جواب میده یا نه !؟

    اگه ping جواب نداد اول مشکل شبکه را حل کن دوباره تست کن ! اگه ping جواب داد ! ببین SQL Server با چه Instance نصب شده و Datasource را بگذار روی :
    192.168.4.1\instance name


    اگه بازم جواب نداد ! یه مشکل کوچیک توی کارت هست !
    در ضمن دلفی Access Violation های چرت و پرت میده دقیقا معلوم نمیشه چیه ،تیک این Option را بردار ببین چه Error بهت میده :
    Tools > Debugger Options > Language Exception > Stop on Delphi Exceptions


    موفق باشی !

  12. #12

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    در ضمن دلفی Access Violation های چرت و پرت میده دقیقا معلوم نمیشه چیه ،تیک این Option را بردار ببین چه Error بهت میده
    این دیگه از اون حرف ها بود!! Access Violation چرت و پرت دیگه چیه؟! اون گزینه ایی که شما گفتید غیرفعال کنند، باید فعال باشه تا برنامه نویس تمام خطاهای پنهان و آشکاری که در برنامه رخ میده را ببینه و به آنها رسیدگی کنه. اگر اون گزینه غیرفعال بشه، برنامه نویس فقط خطاهایی را میبینه که کاربر معمولی هم میبینه، پس خطاهای پنهانی که به کاربر نشان داده نمیشه، از چشمش پنهان میمانه! اگر کسی می خواد گاهی چک کنه که وضعیت برنامه از دید کاربر چطور هست، میتونه از منوی Run گزینه Run without debugger را انتخاب کنه.
    در ضمن، Access Violation چرت و پرت نداریم! هر وقت برنامه تون Access Violation گرفت، یعنی حتما مشکلی داره، حالا مشکل یا از کد شما ست، یا از کد سایرین که در برنامه از آن استفاده می کنید، ولی نمی تونید بگید مشکلی نیست، و بیخودی Access Violation داده! این خطا مستقیما توسط سیستم عامل تولید میشه و به برنامه ارسال میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  13. #13

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک

    در همین تالار، کد مربوط به چگونگی تشخیص SQL Server در شبکه ارائه شده، از آن کد استفاده کنید، و بررسی کنید که آیا می تواند SQL Server شما را در شبکه پیدا کند، یا نه.
    سلام
    اولاً ممنون ازراهنمایتون
    درثانی من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام کلاینت سرور pingمی کنه.سرورم کلاینت ping می کنه.ولی کلاینت نمی تونه با sql server ارتباط برقرارکنه
    ازکجا بفهمم sql server اسم داره یا نه؟
    من یادم نمی آد موقعه نصبش اسمی روش گذاشته باشم
    کد HTML:
    Provider=SQLOLEDB.1;Password=sa;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=telecommunication;Data Source=172.16.1.250
    آخرین ویرایش به وسیله a-azad : شنبه 26 بهمن 1387 در 10:16 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    از نام کامپیوتر سرور و نام کاربر کامپیوتر سرور استفاده کن
    مثلا اگر اسم کامپیوتر سرور شما ServrPC باشه و اسم کاربر administrator ، روش زیر رو امتحان کنید و source را با مقدار زیر تنظیم کنید :

    ServerPC\administrator

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    اروری که شما فرموده اید مر بوط به تنظیمات اس کیو ال می باشد و مربوط به کلاینتها نیست زیرا اگر در دستورات نوشته شده در کلاینت بود ارور sqlserver dosnt exist می داد
    لطفا یکبار تنظیمات سرور را چک کنید

  17. #17

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط accpascal مشاهده تاپیک
    اروری که شما فرموده اید مر بوط به تنظیمات اس کیو ال می باشد و مربوط به کلاینتها نیست زیرا اگر در دستورات نوشته شده در کلاینت بود ارور sqlserver dosnt exist می داد
    لطفا یکبار تنظیمات سرور را چک کنید
    منظورتون از تنظیمات سرور چیست؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    با سلام
    1- خطای Access Violation به احتمال 10% از عدم وصل شدن به دیتا بیس می باشد و به احتمال 90% از جای دیگر است.
    2- چرا دستی ConnectionString رو مقدار میدید و آزمایش می کنید؟؟؟ یکبار با استفاده از ابزارهای استاندارد این عبارت را تهیه و مشاهده کنید. بعد دستی آنرا آزمایش کنید. مطمئن باشید اگر ابزارهای استاندارد جواب بدهند و شما همان متن را استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت. ابزارهای استاندارد عبارتند از:
    1- مشخصه ConnectionString از ابزار ADOConnection در زمان طراحی
    2- دستور PromptDataSource در زمان اجرا
    3- ODBC کنترل پنل از مسیر ... Control Panel -> Administrative Tools -> Data Source (ODBC) ->Add

  19. #19

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط mafazel مشاهده تاپیک
    2- دستور PromptDataSource در زمان اجرا
    3- ODBC کنترل پنل از مسیر ... Control Panel -> Administrative Tools -> Data Source (ODBC) ->Add
    با سلام ممنون از راهنمایتون
    با ODBC روی سرورتست انجام دادم یعنی به بانک اسکیوال وصل شدم.SUCCESSFULLبود
    ولی چطورازروی کلاینت ها این تست انجام بدم
    در ثانی منظورتون ازدستورPROMOTDATASOURCEچیه؟
    لطفاً کامل توضیح بدین
    ممنونم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    1- از روی کنترل پنل کامپیوتر کلاینت همین آزمایش رو انجام بدید.
    2- PromptDataSource یک تابع هستش که پنجره استاندارد ساخت CS رو نمایش میده

    Memo1.Text := PromptDataSource(Form1.Handle,'');
    یا
    ADOConnection1.ConnectionString := PromptDataSource(Form1.Handle,'');

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    با اجازه دوستان : شبکه که من باهاش کار می کنم این خصوصیات را دارد :سرور ping میشه و به فایلهای SHARE شده روی سرور دسترسی دارم . تمامی سرویهای سرور رو روی SQL SERVER فعال کردم که شامل TCP/IP و... است . یه دونه یوزر برای SQL SERVER تعریف کردم که از اون برای SQL ATITICATION
    (شرمنده اگه اشتباه نوشتم)انجام بدم البته با احراز حویت تو ویندوز هم مشکل من حال نشد حالا چه برسه به SQL SERVER ! کلاینت های من یا اصلا سرور رو نمی بینه یا اگه ببینه نمی تونه وصل بشه. البته این تنظیمات فقط یک بار رو ی دو کامپوتر جواب دادن ها و روی بقیه سیستم ها جواب ندادن ! یکی به من بگه اشکال کار کجاست؟

  22. #22

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    یکی به من بگه اشکال کار کجاست؟
    این مربوط به تالار SQL Server هست، نه تالار دلفی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    با تشكر از همه دوستان.

    راه حل:

    ::::::براي فعال كردن remote براي sqlserver بر روي سرور:::::

    ::اين عمليات بر روي سرور انجام شود::
    1- ابتدا firewall سيستم سرور را تنظيم كنيد كه بتواند remote connection را دريافت نمايد.
    (با غير فعال كردن firewall زمين تا آسمان متفاوت است.)
    : در firewall در قسمت exceptions بر روي add program كليك نماييد و فايل sqlserver را اضافه نماييد. (فايل sqlservr.exe)

    2- تشخيص نام sqlserver:
    : در پنجره Sql Server Configuration Manager در پنجره سمت چپ بر روي Sql sever 2005 Services كليك كرده و در سمت راست سرويس هاي موجود را مشاهده نماييد.

    ::نكته::
    اگر براي sqlserver خود زمان نصب sqlserver نام (instant) تعريف كرده باشيد در همين جا مشخص مي شود.
    يكي از سرويس ها با نام SQL Server است. اگر شما براي آن زمان نصب instant تعريف كرده باشيد نام instant شما داخل پرانتز مي آيد.

    مثال:
    SQL Server (Myserver)


    ::توجه::
    اگر SQLServer شما express باشد به عنوان instant نصب مي شود و نام SQLEXPRESS داخل پرانتز مي آيد.

    3- براي sqlserver خود پورت جهت دريافت remote connection تعريف كنيد.
    : در پنجره Sql Server Configuration Manager در سمت چپ بر روي از شاخه SQL Server 2005 Network Configuration بر روي نام سرور خود كليك نماييد (طبق آنچه در شماره 2 گفته شد نام sqlserver خود را تشخيص دهيد.)

    مثال:
    Protocols for SQLEXPRESS


    سپس در پنجره سمت راست بر روي TCP/IP دوبار كليك نماييد تا پنجره مربوطه باز گردد.

    در پنجره باز شده در صورتي كه گزينه Enabled برابر No است آن را برابر Yes قرار دهيد.

    سپس در همان پنجره به Tab (سربرگ) IP Address برويد و در فيلد يكي مانده به آخر (TCP Dynamic Ports) پورت مورد نظر خود را جهت remote connection تعريف نماييد.

    ::مهم::
    1433 پورت پيش فرض sqlserver است، در صورتي كه مي خواهيد از حالت remote استفاده نماييد حتماً (از لحاظ امنيتي) آنرا تغيير دهيد.

    بر روي Apply و سپس Ok كليك نماييد.

    **يك پيغام به شما مي دهد دال بر اين كه جهت استفاده از تغييرات بايد سرويس مورد نظر شما يك بار restart شود و شما بر روي Ok كليك نماييد.

    4- به شاخه SQL Server 2005 Services در پنجره سمت چپ باز گرديد و از پنجره سمت راست sql server خود را كه قبلاً (طبق توضيحات شماره 2) شناختيد انتخاب و سپس بر روي آن راست كليك كرده و Restart را انتخاب نماييد و پنجره را به طور كلي ببنديد.

    5- Connection String:
    :در صورتي مي توان به سرور وصل شد كه در سمت سرور، IP سرور به همراه Port ارتباطي را داشته باشيم. سرورهايي كه از آنها هاست مي گيريم مشكلي براي تنظيمات نداريم و خود آنها پورت را به همراه آي پي و user و pass براي ارتباط را به شما مي دهند.
    اما اگر خودتان سرور راه اندازي كنيد بايد اين تنظيمات را انجام دهيد. (در صورت نياز به اطلاعات بيشر بگوييد تا بيشتر توضيح دهم.)
    ************************************************** ************

    ::اين عمليات بر روي كلاينت انجام شود::
    در هر صورت ما نياز به آي پي و پورت داريم . Connection String ما به صورت زير خواهد بود.
    (با فرض اينكه آدرس سرور ما 192.168.0.1 باشد)


    Data Source=190.190.200.100,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;


    يا

    Data Source=190.190.200.100\Sqlexpress,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;



    **در صورتي كه Alternative دارد


    البته Connection String استاندارد طبق زير است، خودم به شخصه استفاده كردم جواب داده (البته شبكه داخلي ، بر روي اينترنت را نمي دانم.)

     Server=myServerAddress;Database=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;Trusted_Connection=False;




    Server / Data Source: آي پي سرور به همراه پورت مورد نظر (1433 پورت پيش فرض SQLServer 2005 است)
    Network Library: به جاي DBMSSOCN بايد TCP/IP را قرار دهيد چون به احتمال زياد از TCP/IP استفاده مي كنيد.
    Initial Catalog: نام ديتابيس خود كه موجود است بر روي سرور و اجازه دسترسي به آن را داريد.
    User ID: نام كاربري تعريف شده براي شما بر روي SQLServer سرور.
    Password: رمز عبور تعريف شده براي شما بر روي SQLServer سرور.


    ::اين عمليات بر روي سرور انجام شود::
    شايد ساختن user بحث مفصلي (در حد يك كتاب) داشته باشد؛ ولي به طور كلي ساختن آن به صورت زير است.

    براي ساختن user:

    1- از طريقSql Management Studio سرور مورد نظر را باز كنيد
    2- فولدر Security را باز كنيد.
    3- بر روي پوشه Logins كليكراست كرده و new Login را كليك نماييد.
    4- در قسمت login name نام كاربري مورد نظر خود را وارد نماييد و در قسمت پايين تر در sql server authentication پاسورد و تاييد پسورد خود را وارد نماييد.
    5- به قسمت user mapping برويد و ديتابيس مورد نظر خود را (كه مي خواهيد اين كاربر فقط به آن ديتابيس دسترسي داشته باشد) انتخاب نماييد.
    6- به قسمت securables (از عنوان هاي سمت چپ) برويد.
    7- بر روي add كليك نماييد و گزينه مورد نظر را انتخاب كنيد.
    8- بر روي گزينه آخر كه بگذاريد كاربر به تمامي اطلاعات آن سرور كه مربوط به آن ديتابيس است را دسترسي خواهد داشت.
    9- در صورتي كه مي خواهيد دسترسي محدودتري داشته باشد از گزينه هاي ديگر استفاده كنيد (كه خود بحث مفصلي دارد ).
    10- در قسمت status (در سمت چپ) گزينه grant و Enable را (از سمت راست) انتخاب نماييد.
    سپس بر روي ok كليك نماييد.

    user شما آماده است.

    فكر كنم ديگه كامل تر از اين نمي شه توضيح داد ....!!!

    مراحل را انجام دهيد. اگر سوالي بود در خدمتم.

  24. #24

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    جنابgenious:
    قبل از مطالعه صحبت ها جنابعالی من کانکشن استرینگم یکی از دوستان گفتن به صورت زیر بنویس
    کد HTML:
    Data Source=172.16.1.250;Initial Catalog=telecommunication;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=123
    مقداری مشکلم حل شد یعنی بعد از دادن خطاeror conectionstring atribute
    و accssse voilation
    بالاخره تونستم به یکی از جدولام لاگین کنم.به بقیه نه وپیغام accsee voliationام زیاد میده
    این در حالی که من user saام passاش saولی وقتی sa می نویسم جواب نمی گیرم.
    با pas123جواب می گیرم .در ضمن pass windows من 123.سردرنمی آرم؟؟/
    جریان چیه

  25. #25

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    این در حالی که من user saام passاش saولی وقتی sa می نویسم جواب نمی گیرم.
    با pas123جواب می گیرم .در ضمن pass windows من 123.سردرنمی آرم؟؟/
    جریان چیه
    یعنی توی تنظیمات SQL Server نوع احراز هویت را Windows Authentication انتخاب کردید. قبلا هم گفتم، مشکل شما به تالار SQL Server مربوط میشه، نه به تالار دلفی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  26. #26

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    یعنی توی تنظیمات SQL Server نوع احراز هویت را Windows Authentication انتخاب کردید. قبلا هم گفتم، مشکل شما به تالار SQL Server مربوط میشه، نه به تالار دلفی.
    مشکل من مال اسکیوال نیست مشکل من مال کانکشن استرینگم است
    من نوع احراز هویتم sql server and windowsاست.تنظیمات اسکیوال ام درست است
    من کانکشن استرینگم اینجوری نوشتم
    کد HTML:
    connectionString="Data Source=172.16.1.250;Initial Catalog=telecommunication;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=sa
    الان تنها مشکلی که دارم.خطایی که میده invalid atribute conection string
    واینکه من تنها به جدول user ام می تونم کانکت شم
    آخرین ویرایش به وسیله a-azad : سه شنبه 29 بهمن 1387 در 09:26 صبح

  27. #27

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    با کانکشن استرینگ جنابgenious هم این خطا می گیرم
    multiple -step operation genrated erros check each ole db status if available
    یعنی با این کانکشن استرینگ
    کد HTML:
    Data Source=172.16.1.250,1433;Network Library=TCP/IP;Initial Catalog=telecommunicationUser ID=sa;Password=sa;

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط a-azad مشاهده تاپیک
    با کانکشن استرینگ جنابgenious هم این خطا می گیرم
    multiple -step operation genrated erros check each ole db status if available
    یعنی با این کانکشن استرینگ
    کد HTML:
    Data Source=172.16.1.250,1433;Network Library=TCP/IP;Initial Catalog=telecommunicationUser ID=sa;Password=sa;
    ببينيد شما كانكشن استرينگتان مشكل دارد....

    كانكشن استرينگ خود را طبق زير اصلاح نماييد


    server=172.16.1.250,1433;Network Library=TCP/IP;Initial Catalog=telecommunication;User ID=sa;Password=sa;


    و يا از اين يكي استفاده كنيد.

    Server=172.16.1.250,1433;Database=telecommunication;User ID=sa;Password=sa;Trusted_Connection=False;



    سوالي بود در خدمتم.

    موفق باشيد.
    آخرین ویرایش به وسیله saied_genius : سه شنبه 29 بهمن 1387 در 18:03 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام
    اگه اصرار به استفاده از این روش دارید توی این سایت هم میتونید ConnectionStringهای مورد نظر خودتون رو پیدا کنید
    http://www.connectionstrings.com/

  30. #30

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام دوست من

    شما وقتی از PROMOTDATASOURCE استفاده می کنید توی قسمت Select or enter a Server name اسم سرور خودتون که حاوی بانک های اطلاعاتی شما هستند رو میبینید؟

    اگه شما برای سرور خودتون Instance تعریف کرده باشید باید توی این لیست اسم سرور به همراه یک بک اسلش "\" و بعد اسم Instance نمایش داده بشه چیزی مثل این : "Computername\Instance" و الا اسم خود کامپیوتر سرور به تنهایی نمایش داده میشه!

    امتحان کنید.

    موفق و موید باشی

  31. #31

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام
    سرورم اسم نداره توی خوداسکیوال نگاه می کنم
    کد HTML:
    name (local)
    من کد جناب genious اجرا کردم
    خطا اسکیوال سرور dosenot exist or accees denied

  32. #32

    Cool نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام دوست من

    نقل قول نوشته شده توسط a-azad مشاهده تاپیک
    سلام
    سرورم اسم نداره توی خوداسکیوال نگاه می کنم
    کد HTML:
    name (local)
    من کد جناب genious اجرا کردم
    خطا اسکیوال سرور dosenot exist or accees denied


    مگه میشه سرور اسم نداشته باشه؟ پس کلاینت ها توی شبکه چطوری اون رو Ping میکنن؟

    منظورم از اسم سرور ؛ اسمی هست که برای کامپیوتر سرور گذاشته شده! این اسم رو میتونی از توی Properties از منوی راست کلیک برروی My Copmuter و در سربرگ Copmuter name پیداش کنی!

    ببین اون اسم توی لیستی که گفتم هست یا نه؟

    موفق و موید باشی

  33. #33

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    اسم سرورم microwave
    من اسم اسکیوال سرور گفتم

  34. #34

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام دوست من

    خوب خانم محترم نگفتی این اسم توی اون لیست دیده میشه یا نه؟

    موفق و موید باشی

  35. #35

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    برای کداول می گه؟
    multiple _step OLE operation genrated errors .check each OLE DB status .if available ,NO WORKS WAS DONE.
    وبرای کد دومتون
    SQL SERVER DOS NOT EXIT OR ACCESS DENIED
    کد HTML:
    server=172.16.1.250,1433;Network Library=TCP/IP;Initial Catalog=telecommunication;User ID=sa;Password=sa;
    
    
    و يا از اين يكي استفاده كنيد.
    
    
    Server=172.16.1.250,1433;Database=telecommunication;User ID=sa;Password=sa;Trusted_Connection=False;
    </DIV>

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    ببينيد... شما داريد IP يك سرور را وارد مي كنيد كه حتماً روي اينترنت است.
    connection string هيچ مشكلي ندارد. (دومي)
    شما ابتدا مطمئن شويد كه به سرور دسترسي داريد و اينكه اصلاً سرور به اينترنت وصل است و سپس با همان connection string دومي كار كنيد حتماً جواب مي دهد.

    چون IP كه داده ايد حتي ping هم نمي شود!!

    موفق باشيد.

  37. #37

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    سلام
    pingمی کنه سرور.ولی خطاها بالا میده

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    یک سوال دارم
    شما از شبکه local استفاده می کنید یا از شبکه اینترنت ونوع اسکیوال مورد استفاده شما چیست ؟

  39. #39

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    نقل قول نوشته شده توسط accpascal مشاهده تاپیک
    یک سوال دارم
    شما از شبکه local استفاده می کنید یا از شبکه اینترنت ونوع اسکیوال مورد استفاده شما چیست ؟
    شبکه local
    و نوع اس کیوال ام personal edition
    یعنی بقیه نسخه ها اجازه نمی داد نصب بشه

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: اشکال در اتصال کلاینت ها به سرور

    ببخشید فایل را یادم رفت بفرستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •