نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    در SQL Server مانند دات نت خطاها را با شرح نمایش نمی دهد، فقط شماره خطا و خط آن را نمایش می دهد، چگونه می توان به شرح خطا دست یافت؟
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    دوست عزیزم از نسخه 2005 به بعد میتونین از توابع متنوعی استفاده کنین:
    ERROR_LINE
    ERROR_MESSAGE
    ERROR_NUMBER
    و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    AminSobati جان چطور باید بدونیم که کدوم خطا برای چی هست. منظورم توضیحاتشه.ایا ادرس سایتی رو دارید که توضیحاتش توش باشه.

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    نقل قول نوشته شده توسط baran_mehr مشاهده تاپیک
    AminSobati جان چطور باید بدونیم که کدوم خطا برای چی هست. منظورم توضیحاتشه.ایا ادرس سایتی رو دارید که توضیحاتش توش باشه.
    سلام.
    ببینید. کلیه پیامها در جدول messages نگهداری میشه:


    SELECT * FROM sys.messages
    اونجا میتونید بر اساس message_id و severity به توضیح اون پیام برسید! اما چیزی که Aminsobati گفتن به نظر میرسه مشکل شما رو حل کنه. اگر در BOL نگاه کنید، میبینید:

    USE AdventureWorks;
    GO

    BEGIN TRY
    -- Generate a divide-by-zero error.
    SELECT 1/0;
    END TRY
    BEGIN CATCH
    SELECT
    ERROR_NUMBER() AS ErrorNumber,
    ERROR_SEVERITY() AS ErrorSeverity,
    ERROR_STATE() AS ErrorState,
    ERROR_PROCEDURE() AS ErrorProcedure,
    ERROR_LINE() AS ErrorLine,
    ERROR_MESSAGE() AS ErrorMessage;
    END CATCH;
    GO
    که نحوه استفاده از توابعی که AminSobati ذکر کردن رو نشون داده!
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 24 بهمن 1387 در 13:41 عصر دلیل: حذف خط USE msdb

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    با تشکر از شما.
    من منظورم توضیح مربوط به هر خطا هست .مثلا گفته باشه خطای شماره 1 برای استارت نبودن اسکیوال هست یا هر چیز دیگه که وجود داره.
    ایا ادرسی دارید که با این خطاها اشنا بشیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    سلام داداش گلم این دستور رو اجرا کردم اما خطا گرفت . اسکیوال من 2000 هست ممکنه مشکل از اون بالشه
    USE msdb
    SELECT * FROM sys.messages

  7. #7

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    نقل قول نوشته شده توسط baran_mehr مشاهده تاپیک
    سلام داداش گلم این دستور رو اجرا کردم اما خطا گرفت . اسکیوال من 2000 هست ممکنه مشکل از اون بالشه
    سلام.
    در SQL Server 2000 اندکی متفاوته:

     SELECT *  FROM master.dbo.sysmessages


    ضمنا، لیست خطاها رو میتونید در این سایت پیدا کنید. اونجا همه خطاها (با شماره اشون) لیست شده.

  8. #8

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    یک پیغام خطا ممکنه دلایل مختلف داشته باشه. میتونین از Google استفاده کنین!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: چگونه می توان از شماره خطا به شرح خطا دست یافت؟

    ممنون از لطفتون داداشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •