نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    Question انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    با سلام
    من مي خوام با زدن دكمه‌اي اطلاعات رو از يك بانك ديگه بخونه و به ادامه ركوردهاي بانك اطلاعاتي خودش اضافه كنه. (مثال : در يك اداره يك سيستم اصلي داريم و در بقيه سيستم‌ها اطلاعات ثبت ميشند حالا همه اطلاعات اين سيستم ها در سيستم اصلي يكي ميشه)
    خوب من از كد زير استفاده كردم كه در اون Text1 آدرس بانك دوم هستش.

    Dim DBase As Database
    Dim SQL As String
    Set DBase = OpenDatabase(Text1.Text, False, False, "")
    SQL = "INSERT INTO Table1'" & App.Path & "\Information.mdb' Select * From Table1"
    DBase.Execute SQL
    MsgBox ".Úãá ÇäÊÞÇá ÇØáÇÚÇÊ ÈÇ ãæÝÞíÊ Èå ÇíÇä ÑÓíÏ", vbInformation, "Copy Completed"



    ولي ارور ميده ارورهايي مثل فايل شناخته نشده و ...
    بانك اصلي و بانك دوم هر دو هم نام هستند و نام جداول آنها Table1مي باشند.
    آيا به نظر شما اشكال كدي كه نوشتم چيه؟

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    دستورت رو اينجوري تست كن
    SQL = " INSERT INTO Table1 IN '" & App.Path & "mdb1.mdb' SELECT * FROM Table2"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    با سلام و تشكر از شما دوست عزيز
    كد شما رو امتحان كردم ولي بازهم خطاي زيرو ميده (2 تا عكس ضميمه)
    در ضمن من اطلاعات رو ميخوام بين 2 بانك هم نام با جداولي هم نام انتقال بدم منتهي بانك رفعي يا دوم ما مسيرش توسط تكست باكس (Text1) مشخص ميشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (29.6 کیلوبایت, 30 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (33.9 کیلوبایت, 30 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    شما از اكسس 2003 استفاده كردين؟ اگه اينجوريه سرويس پك 6 ميكروسافت رو ستاپ كنيد ببينيد چي ميشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    نقل قول نوشته شده توسط m_vb1386 مشاهده تاپیک
    شما از اكسس 2003 استفاده كردين؟ اگه اينجوريه سرويس پك 6 ميكروسافت رو ستاپ كنيد ببينيد چي ميشه
    با سلام
    بله و سرويس پك 6 ميكروسافت رو هم كه حجمش 60 مگ بود رو هم نصب كردم ولي باز هم ارور ميده.
    آيا اين امكان رو داريد كه يك مثال برام ايجاد كنيد؟
    با تشكر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    برنامه ضميمه رو نگاه كنيد. همون دستوري كه كاربر m_vb1386 گفتند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    برنامه ضميمه رو نگاه كنيد. همون دستوري كه كاربر m_vb1386 گفتند.
    با سلام و تشكر
    در برنامه من نام هر 2 بانك و نام جدول آنها يكي هست يعني هر دو mdb1 و هر دو داراي جدول Table1 هستن. ظاهرا همين امر سبب بروز ارور در كد شما و بنده مي‌شود حال دو راه داريم :
    1 - كد را طوري تغيير دهيم كه درست شود ( آيا ممكن است؟)
    2 - قبل از فراخواني بانك مبدإ، نام بانك و جدول آنرا تغيير نام دهيم و سپس از كد شما استفاده كنيم كه در اينصورت آيا ميشه بانك و تيبل آنرا تغيير نام دهيم؟ چگونه؟

  8. #8

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    اين رو ببين ربطي به نام بانك و تيبل نداره فقط بايد مسيردهي شما مناسب باشه
    موفق باشين
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    نقل قول نوشته شده توسط m_vb1386 مشاهده تاپیک
    اين رو ببين ربطي به نام بانك و تيبل نداره فقط بايد مسيردهي شما مناسب باشه
    موفق باشين
    با سلام
    دستتون دردنكنه كدي كه داديد كملا درست بود و روي سيستمم كار كرد ولي وقتي همون كد رو در برنامه خودم استفاده مي‌كنم و فقط جاي نام بانك ها رو عوض مي‌كنم پيغام ناشناخته بودن بانك رو ميده.
    آيا ممكنه دليلش استفاده از برخي كامپوننتها باشه كه كد OpenDatabase يا ... رو از كار بندازه چون همه رو چك كردم حتي بانك خودم رو در برنامه شما امتحان كردم و جوب داد و لي در پروژه خودم نه.
    حالا امشب كامپوننتهايي كه استفاده كردم رو روي برنامه شما امتحان مي‌كنم تا ببينم چي ميشه.
    فعلا باي

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    نقل قول نوشته شده توسط rezankh مشاهده تاپیک
    آيا ممكنه دليلش استفاده از برخي كامپوننتها باشه كه كد OpenDatabase يا ... رو از كار بندازه
    كامپوننت ها رو هم چك كردم مشكلي نداشتند پس مشكل چيه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    با سلام مجدد
    بالاخره فهميدم.
    مشكل از انتخاب Microsoft DAO 3.5 Oject Library به جاي Microsoft DAO 3.6 Oject Library بود و نيز ترتيب References ها هم اشتباه بود كه بعد از مرتب نمودن آنها به شكل برنامه شما، درست شد.

  12. #12

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    باز هم خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد البته من خودم از adodb براي اين كار استفاده ميكنم نه از dao

  13. #13

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    سلام دوستان
    من همين كد رو البته با تغييراتي در اون براي Adodb بازنويسي كردم ولي مشكلي كه وجود داره, از پسورد بانك اشكال مي گيره شايد شما بتونيد راهنمايي كنيد . در واقع مي خوام اطلاعات جدول پوشه Full به جدول Empty انتقال پيدا كنه .
    يه سوال ديگه هم داشتم اگه بانك اولمون از رفرنس Dao استفاده كرده باشه و بانك دوم از Ado با چه كدي ميشه انتقال اطلاعات از بانك Dao به Ado منتقل بشه ؟

    فايل رو ضميمه كردم لطفا اگه مي تونيد تصحيحش كنيد .
    متشكرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    شما مشكلت با كد ها نيست مشكلت اينه كه نميدونيد اصلا ado و dao چيه (البته ببخشيد كه اينقدر واضح گفتم) پيشنهاد ميكنم يكم در مورد اينها تحقيق كنيد خودتون هم ميتونيد اين مشكل رو حل كنيد با اين وجود اگه نشد سعي ميكنم كمكتون كنم

  15. #15

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    شما مشكلت با كد ها نيست مشكلت اينه كه نميدونيد اصلا ado و dao چيه (البته ببخشيد كه اينقدر واضح گفتم)
    دوست عزيز فكر كنم بيشتر اعضا از جمله خودم فرق بين شي Dao ,Ado و Rdo مزايا و معايب و نيز نوع كاربردشون رو بدونند . پس مشكلي از اين بابت وجود نداره .
    فكر كنم سوال دوم باعث شده اين فكر رو بكنيد ! البته قبول دارم كه منم سوالم رو خوب مطرح نكردم .
    الان كه خودم خوندمش متوجه شدم چي نوشتم !!
    ممنون كه يادآوري كرديد.

  16. #16

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    اگه بازهم مشكلتون حل نشد خوشحال ميشم كمكتون كنم

  17. #17

    نقل قول: انتقال اطلاعات بين 2 بانك اكسس با SQL

    سلام مجدد
    وبي جان 86 اگه مي توني تصحيحش كن .مسير بانك اول مشكلي نداره ولي مسير بانك دوم كه اونم پسورد داره رو هر جور نوشتم باز Syntax Error ميده . الان مشكل درج صحيح مسير پسورد بانك دوم هست .اشكال اين كد كجاست ؟
    SQL = "INSERT INTO Tbl In '" & App.Path & "\empty\data.mdb';Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=123 SELECT * FROM Tbl "

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •