نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: pretty print در كسرهاي رياضي

  1. #1

    pretty print در كسرهاي رياضي

    با عرض سلام خدمت دوستان .

    بنده با C#‎ فقط به منظور استفاده در رشته خودم ( عمران ) و براي كار راه اندازي خودم استفاده مي كنم و به صورت حرفه اي كار نكرده ام . در حين كار با مشكلي بر خوردم كه گفتم با شما دوستان در ميان بگذارم شايد راه كاري ارئه داديد .

    مشكل اينه كه چطوري ميشه اعداد كسري را به صورت كسري در خروجي نشان داد ؟
    ( مثلا 2/3 رو به صورت كسر نشان داد ) حالا چه به صورت متن و چه به صورت عكس ؟

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    اگه صرفا کارای محاسباتی می خواید انجام بدید آلترناتیوهای بهتری هم هست.
    اووووممم
    منظورت اینه که مثلا اعداد اعشاری (یا نتایج محاسبات) رو به صورت خودکار به شکل کسری در بیاره ؟ (مثل Matlab) یا این که صورت و مخرج رو جدا داشته باشی و بخوای فقط چاپشون کنی ؟ (اگه اینطوره که فقط با format string خیلی راحت میتونی کارت رو انجام بدی)
    MathML رو دیدی ؟
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  3. #3

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    با تشكر از پاسخ سريع شما

    خوب شد گفتيد matlab . ميخواستم ببينم راهي هست از اون به C#‎ خروجي بگيرم ؟ در صورت مثبت بودن آموزشي سراغ داريد ؟

    در رابطه با MathML ميشه توضيح بديد ؟

    من تمام قصدم اينه كه با C#‎ اين كار صورت بگيره و خارج از اون نشه . آيا اين كار در C#‎ قابل انجام نيست ؟

  4. #4

    Smile نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    سلام دوست عزیز ، اگر صورت و مخرج عدد کسری رو دارید که کار راحته ، مثلا :



    private
    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int a = 3;
    int b = 2;
    textBox1.Text = a.ToString() +
    "/" + b.ToString();
    }


    ولی در غیر اینصورت ، یعنی اینکه عدد بصورت اعشاری هستش و شما میخواین اونو بصورت

    کسری بنویسین ، مثلا 3.5 رو بصورت 2/7 ، که در این حالت هم ، با استفاده از یه تابع

    محاسبه بزرگترین مقسوم علیه مشترک ، میشه مساله رو مثل روش اول حل کرد !!!

    موفق و پیروز باشید !!!

  5. #5

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    خدمت شما عرض كنم كه منظورم اينه كه اعداد به صورت كسري واقعي ( صورت بالا و مخرج پايين ) و نه به صورت خطي نمايش داده شود .

    با تشكر

  6. #6

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    امیدوارم مفید واقع بشه !!!


    int
    a = 2;
    int b = 3;
    string str = a.ToString() +"\n"+ "__\n\n" + b.ToString();
    MessageBox.Show(str);


    موفق و پیروز باشید !!!

  7. #7

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    واسه عملگرهاي رياضي ديگه مثله راديكال و توان و انتگرال چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد ؟

    اين روش شما تا حدي فقط پاسخگوست . در حقيقت من به دنبال يه چيزي تو مايه هاي Microsof Equation كه در Word براي تايپ عبارات رياضي بكار ميره هستم با اين تفاوت كه اين كار توسط C#‎ در خروجي مورد نظر انجام بگيره .

    با تشكر

  8. #8

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    http://en.wikipedia.org/wiki/MathML
    نمی دونم میخوای چیکار کنی اما خودم اگه بخوام کارای ریاضیاتی/محاسباتی/visualization و ... انجام بدم از یکی از گزینه های زیر استفاده می کنم:
    GNU Octave
    scipy
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  9. #9

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    به نظر پيچيده مياد البته واسه من .
    ميشه يك نمونه پروژه 2005 نوشته شده كه از اين تكنيك استفاده شده لينك دهيد .
    كاري كه من ميخوام انجام بشه اينه كه ابتدا برنامه چند تا ضابطه رو كنترل كنه و بعد به خروجي ببره و طوري اين خروجي به كاربر نمايش داده شود كه عملگرهاي رياضي به صورت واقعي در آن جاي داشته باشد . (مثلا خط fy/511+1+5^fy بسيار ناخوانا و خسته كننده براي كسي هست كه داره اون رو ميخونه )

    به نظر مياد اين مشكل حل شدني است .
    از اينكه وقت شما رو هم ميگيرم شرمنده ام .

    با تشكر

  10. #10

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    به نظر مياد اين مشكل حل شدني است .
    صد در صد حل شدنیه.
    شما (در صورت امکان) صورت مسئله و کاری رو که قراره انجام بدید رو بگید تا دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکتون کنن
    (نمی دونم منظورتون از پیچیده کدوم یک بوده ولی پایتون (scipy) یا Octave (Matlab) p خیلی راحت تر از سی شارپ هستن (همچنین هدفشون برنامه نویسی برای کارای محاسباتی و ریاضی و ... است)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  11. #11

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    با كمي سرچ به http://www.w3.org/TR/MathML2/appendi...l#cedef.divide
    رسيدم . حالا ميخوام ببينم از اين كدها چه جوري و كجا ميشه استفاده كرد ؟

    اگر امكانش هست يك نمونه پروژه كه از اين قابليت استفاده شده در دسترس قرار دهيد .
    فكر ميكنم با ديدن يك مثال مشكلم كامل رفع بشه .

    با تشكر فراوان

  12. #12

    Smile نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    واسه عملگرهاي رياضي ديگه مثله راديكال و توان و انتگرال چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد ؟
    پس مشکل شما فقط اعداد کسری نیست و در حقیقت با کل توابع ریاضی سر و کار دارید ،

    که در این صورت پیشنهاد من استفاده از نرم افزار Math Type و درج فرمولها بصورت عکس

    در برنامه است !!!

    برای دیدن عکس محیط برنامه Math Type کلیک کنید

    موفق و پیروز باشید !!!

  13. #13

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    خوب با این Mathtype چه جوری میشه در خروجی برنامه استفاده کرد ؟
    ببینید این یک مثال ساده از کار مورد نظرم گذاشتم . میخوام در خروجی همانند math type نشون داده شود منتها توسط خود برنامه صورت بگیرد .


    zonix.persiangig.com/example.rar

    اگر امکانش هست روی همین مثال ساده کارهای لازمه رو اعمال کنید .

    با تشکر

  14. #14

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    امروز اتفاقی اینو دیدم.
    ببین به دردت می خوره: http://mathnet.opensourcedotnet.info/
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  15. #15

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    با تشکر از پاسخ شما

    فایل مورد نظر شامل ابزار استفاده در حل مسایل محاسباتی است و نه چاپ اعداد ریاضی به صورت pretty print در خروجی .

    اگر امکانش هست رو فایل نمونه که فرستادم خودتون اعمال کنید تا بلکه فرجی بشه و اینقدر مزاحم شما نشم.

    با تشکر

  16. #16

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    این یک مثال هست که می تواند mathML را رندر کند ، چندتا نمونه هم دارد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    با تشکر فراوان از تمامی دوستانی که وقت گذاشتن و روش های مختلفی رو عنوان میکنند .

    چیزی که من دنبالشم دقیقا آدرس زیره :

    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...ionEditor.aspx

    با این تفاوت که به جای حروف a و b . اعدادی نوشته شود که در طی برنامه تولید میشه . یعنی مشکل همینه . اگر در فایل ارسالی من ( http://zonix.persiangig.com/example.rar ) زحمت بکشید فکر می کنم دیگه مشکل حله.

    در ضمن دانلود فایل موجود در لینک فوق الذکر به دلیل بسته بودن ثبت نام سایت مقدور نیست از دوستان کسی اگر میتونه زحمت آپلودش رو بکشه.

    با تشکر

  19. #19

    نقل قول: pretty print در كسرهاي رياضي

    دوستان كسي نميتونه فايل زير رو واسم دانلود كنه ؟

    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...ionEditor.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •