نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: progressbar یا background worker

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    Question progressbar یا background worker

    با سلام به همه دوستان
    تو فرم گزارشگیری از کریستال استفاده کردم که برای گزارشات بزرگ زمانی که برای ایجاد گزارش طی می شه چند ثانیه ای طول میکشه اگه بخوایم این زمانو به کاربر نشون بدیم باید از progress استفاده کنیم یا backworker?
    در موردش جستجو کردم ولی چون خیلی مبتدی هستم ازشون سردرنیاوردم .
    ممنون میشم از راهنمایتون درباره این دو کامپوننت و طرز استفاده شون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: progressbar یا background worker

    سلام ،
    شما میتونی از backgroundWorker استفاده کنی.

    دوستمون آقای Masoud_TB زحمت کشیدن و این مطالب رو جمع آوری کردند، جواب شما در این پست هست.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=109257

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: progressbar یا background worker

    با تشكر از توجه شما
    لينكي كه شما دادي و همه لينكهاي ديگه كه به اين موضوع ربط داره ديدم ولي نتونستم استفاده كنم . اين لينك شامل يه سري فيلم اموزشي هست كه با سرعت افتضاح اينترنت نمي تونم اونارو ببينم.
    يه مطلب خيلي ابتدايي براي اشنايي با اين قضيه نياز دارم كه هنوز پيدا نكردم.

  4. #4
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: progressbar یا background worker

    خوب فيلم رو نگه نكن ، نمونه رو دانلود كن.

  5. #5

    نقل قول: progressbar یا background worker

    نقل قول نوشته شده توسط hana2064 مشاهده تاپیک
    يه مطلب خيلي ابتدايي براي اشنايي با اين قضيه نياز دارم كه هنوز پيدا نكردم.
    این مثال رو ببینید:
    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=485225
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: progressbar یا background worker

    ممنونم ازتون. مثال شمارو قبلا تو سیستم ذخیره کرده بودم و اجرا هم کردم .
    برنامه من تحت شبکه است و برخی مواقع برای ارتباط با دیتابیس و گزارشگیریها چند ثانیه ای طول میکشه .
    مثال شما نوار progress نداشت . من تونستم دو متد رو بطور ناهمزمان اجرا کنم و نوار progress که باید به کاربر درصد انجام کارو نشون بده هر کار می کنم حرکت نمیکنه . مثال اقای طباطبایی رو هم دانلود کردم که دارم روش کار میکنم اما هنوز که ...

    اگه یه مثالی بذارین که این دو موردو باهم داشته باشه خیلی خیلی ممنون میشم

  7. #7

    نقل قول: progressbar یا background worker

    public void ring()
    {
    if(!(progressBar1.Value==progressBar1.Maximum))
    progressBar1.Value +=1;
    Application.DoEvents();
    }

    public delegate void ringdel ();

    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    int q=100;

    ringdel d =new ringdel(ring );
    progressBar1.Value =0;
    progressBar1.Maximum=q*q*q;

    for (int j=0;j< q;j++)
    for ( int i=0;i<q;i++)
    for ( int k=0;k<q;k++)
    {
    //label1.Text = (j+k).ToString();
    this.Invoke (d);
    }
    }
    یک مثال ساده استفاده از progress bar .
    استفاده از delegate برای این است که برنامه قابل پاسخ گویی به کاربر حین محاسبه باشد.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile BackgroundWorker.Control




    سلام ،
    فکر کنم این نمونه کمکت کنه ، موفق باشین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •