نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    Thumbs up دانلود فایل الصاقی(حل شد)

    سلام
    من یه فایل رو توی برنامه الصاق کردم(پیوست)حالا چطوری می تونم اونو دانلود کنم و دوباره ازش استفاده کنم
    آخرین ویرایش به وسیله meitti : سه شنبه 31 شهریور 1388 در 10:51 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    یه راهنمایی کوچیک هم کفایت می کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(حل شد)

    با سلامی و توضیحی مجدد
    من یه فایل txtرو توی جدول ذخیره کردم حالا چه طوری میشه اونو از دیتا بیس دانلود کرد
    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله meitti : سه شنبه 31 شهریور 1388 در 10:57 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    من از کدلینک استفاده کردم
    که ارور
    Access to the path 'C:\' is denied.
    رو میده اگر ممکنه راهنمایی کنید و مشکل رو به من بگید

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    دوست عزیز شما یه پست زدی چند بار روشتو عوض کردی......

    روش اولتون رو متوجه نشدم.منظورتون اینه که یه فایل txt رو embed کردین؟.....
    ..
    در مورد خطا باید بگم که به پوشه یا درایوی که می خواین فایلتون رو داخلش ذخیره کنید ،نمی تونید دسترسی داشته باشید مگه اینکه AccessControl اون رو عوض کنید یا اینکه داخل پوشه یا درایو دیگه ای ذخیره کنید...
    ....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    باتشکر از دوستان
    من یه سری فایل رو توی دیتا بیس ذخیره کردم حالا میخوام روی فرم یه کلید بگذارم تا بتونم اون فایل رو از دیتابیس بریزم روی سیستم و از اون فایل استفاده کنم

  7. #7

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    سلام
    من هم تقريبا همين مشكلو دارم من يه فايل از نوع تكست(*.txt) رو ذخيره ميكنم اما واسه دانلود اون و برگردوندن از ديتا بيس مشكل دارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: دانلود فایل الصاقی(پیوست شده)

    با سلامی مجدد
    مشکل رو یه جورایی با کمک دوستان حل کردم ، و با توجه به این لینک
      private void button2_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    .
    .
    .
    .
    string attname = نام فایل;

    string name =attname.Substring(0,نام فایل.IndexOf('.'));
    string type = attname.Substring(نام فایل.IndexOf('.'));

    byte[] buffer = (byte[]) فایل مورد نظر ;
    FileStream fs = new FileStream(@"F:\" + name + "" + type+"", FileMode.Create, FileAccess.ReadWrite);
    fs.Write(buffer, 0, buffer.Length);
    fs.Close();


    }


    در اون حالت لینک من نام فایل رو نمی دادم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •