نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو بر روی جدول

  1. #1
    مهمان

    Tick جستجو بر روی جدول

    سلام
    من یک جدول دارم که اطلاعات اون در DataGrid نشان داده می شه( در .Net ) و می خواهم وقتی که کاربر در داخل یک TextBox تایپ می کنه، DataGrid اولین رکوردی را نشان بده که فیلد مورد نظر با اون کلمات شروع شده باشه..
    کسی می دونه، چطور می شه این کار را انجام داد؟

  2. #2

    سلام

    سلام شیما خانوم
    من شهریار هستم
    برای این کار باید توی روال عوض شدن متن تکست باکس دستور اس کیو ال بنویسی من کدشو دارم با دستور select و lick

  3. #3
    مهمان
    سلام
    ممنون از بابت جوابتون.
    ولی دستور Select همراه با Like تنها رکوردی هایی رو که پیدا می کنه، بر می گردونه ..
    من نمی خوام که اطلاعات داخل Grid فیلتر بشه!!

  4. #4
    شما میتونید از متد Find استفاده کنید که مربوط میشه به Recordset که به Grid وصل شده


    Dim varBookMark As Variant

    varBookMark = Adodc.Recordset.Bookmark
    Adodc1.Recordset.Find "FirstName Like '" & txtFirstName.Text & "%'",,,1

    If Adodc1.Recordset.Eof Then
    Adodc1.Recordset.Bookmark = varBookMark
    End If


    توی این کد از Bookmark استفاده شده تا اگر رکوردی با اون مشخصات پیدا نشد, اشاره گر Recordset به جای قبلی خودش برگرده. Single Quotation های قبل از txtFirstName فراموش نشه.

  5. #5
    مهمان
    سلام
    لطفا می شه بگین Adodc1 چه Object ای است ؟
    چون من نتونستم در VB.Net متد Recordset.Find را پیدا کنم
    با تشکر

  6. #6
    ببخشید به سوال دقت نکرده بودم. میشه بگید Datagrid رو به چی وصل کردید منظورم Dataset , DataTable, Dataview

  7. #7
    مهمان
    سلام
    من DataGrid رو به DataSet متصل کردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •