نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: event handler

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار roya_hh
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    شما را به خدا کمک کنید event handler

    سلام.
    من یک فرم در زمان اجرا ایجاد کردم با چند تا component یکی از این component ها button است. حالا من میخواهم با زدن این کلید که در زمان اجرا ساخته شده است یک عملیات خاص( به فرض نمایش یک message) انجام شود. event handler را بلد نیستم. ممکنه کمکم کنید

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: event handler

    سلام دوست من
    به اين سوال بارها پاسخ داده شده، لطفا قبل از ايجاد تاپيك جستجو كنيد‌:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=123220
    ...
    يا علي

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار roya_hh
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: event handler

    ببخشید شما این کد را توی form_load نوشتید در صورتیکه من هم فرم و هم کامپوننتها را در زمان اجرا ، ایجاد می کنم و هیچگونه دسترسی به event های فرم مربوطه ندارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: event handler

    سلام دوست من
    ببخشید شما این کد را توی form_load نوشتید در صورتیکه من هم فرم و هم کامپوننتها را در زمان اجرا ، ایجاد می کنم و هیچگونه دسترسی به event های فرم مربوطه ندارم
    هيچ فرقي نميكنه ، شما ميتوني با استفاده از همين AddHandler به Event هاي فرمت هم دسترسي داشته باشي !!

    AddHandler Form2.Load, AddressOf F2Load

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: event handler

    سلام دوست عزيز

    براي اين منظور شما دو روش مي توانيد اختيار كنيد

    در روش اول اگر control خود را به شكل زير Declare كنيد، تمام event هاي آن كنترل در اختيار شما خواهد بود


    FriendWithEvents Button1a As Button
    FriendWithEvents Form2 As Form


    روش دوم كمي متفاوت تست قطعه كد زير شرحي بر ساختار يك فرم و باتن بصورت ران تايم است كه مي توانيد استفاده كنيد


    PublicClass Form1
    Dim Form2 As Form
    Dim button2 As Button
    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Form2 =
    New Form
    AddHandler Form2.Shown, AddressOf Form2_Shown
    button2 =
    New Button
    AddHandler button2.Click, AddressOf Button2_Click
    Form2.ShowDialog()
    EndSub
    PrivateSub Form2_Shown(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs)
    Form2.Controls.Add(button2)
    EndSub
    PrivateSub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    MsgBox(
    "Hello EveryBody")
    EndSub
    End
    Class



    در اين روش فقط دو event براي كنترل ها ايجاد شده
    Form2.Shown كه وقتي فرم دوم كاملا نمايش داده شود اتفاق مي افتد و

    button2.Click كه وقتي روي باتون ايجاد شده كليك مي شود

    در هر صورت اميدوارم كه منظورتان را درست متوجه شده باشم.



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •