نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

  1. #1

    رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به یاد او ::

    چطور می توان کل سطر به خصوصی را در ریچ تکست باکس رنگس کرد ؟

    به عنوان نمونه در برنامه های ide مختلف زمانی که موس بر روی سطری خاص میرود آن سطر رنگ پس زمینه اش عوض می شود .

    مانند رنگ قرمز در تصویر زیر ::
    آخرین ویرایش به وسیله amir-haghighi : سه شنبه 17 شهریور 1388 در 13:02 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    دوست عزیز از کد زیر استفاه کن
    textBox1.SelectionBackColor = Color.Blue;
    برای پس زمینش
    textBox1.SelectionColor = Color.Red;
    برای خود متن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    البته textBox همون richtextBox ه اشتباه شد

  4. #4

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به یاد او ::

    مثل اینکه شما متوجه منظورم وب نشدید . این دستور فقط کاراکتر هایی رو که در حالت انتخاب قرار دارند تحت تاثیر قرار میده . اما اگه در اون سطر مورد تا پایان سطر کاراکتری انتخاب نشده باشه پس بنابراین زمینه ما هم رنگی نمیگیره !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    دوست عزيز ببين كارت راه ميفته
    خاصيت ReadOnly برابر True و SelectionMode برابر FullRowSelection

    dataGridView1.SelectedRows[e.RowIndex].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;

  6. #6

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به نام خدا ::

    چه ربطی به ریچ تکست باکس داره ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjoo2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    با سلام

    int position = rtbData.SelectionStart;
    rtbData.SelectionStart = rtbData.GetFirstCharIndexFromLine(1);
    rtbData.SelectionLength = rtbData.Lines[1].Length;
    rtbData.SelectionBackColor = System.Drawing.Color.Red;
    rtbData.SelectionLength = 0;
    rtbData.SelectionStart = position;

  8. #8

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به نام خدا ::

    با تشکر از شما برای نوشتن این کد ..

    اما این کد رو هم که خودم میتونستم بنویسم . در واقع کدی که شما نوشتید سطر مورد نظر رو فقط تا جایی که متن توش باشه رنگی میکنه . من میخوام که کل سطر از ابتدا تا انتهای اون رنگی بشه و این یعنی اینکه سطر مورد نظر تا جایی که کنترل ریچ تکست باکس پهنا داره رنگی بشه !

    لطفا به تصویر با دقت نگاه کنید . سطری که به رنگ قرمز هست.

  9. #9

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به یاد او ::

    با سلام . خوب من خودم یه کد نوشتم . اونم این طوری که با گرافیک میام یه دونه رکتانگل میسازم و اونو به ریچ تکست باکسم اظافه می کنم . اما دو تا مشکل هست . یکی اینکه این رکتانگل میاد روی کل متن رو میپوشونه و متن زیرش اصلا دیده نمیشه !
    دوم اینکه نمیشه روش تایپ کرد و کنترل گرافیکی پاک میشه !

    حالا اگه دوستان که در زمینه گرافیک کار کردند کمکم کنن ممنون میشم . اصلا این راهش هست که من رفتم ؟

    من حتی نمیدونم این کاری که میخوام انجام بدم اسمش به زبان انگلیسی چی هست تا خودم در موردش مطلب پیدا کنم .

  10. #10

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    به نام خدا ::

    سلام . کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟

    حتی آرژ.... هم نمیاد ایراد بگیره

  11. #11

    نقل قول: رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس

    سلام .

    من هنوز دنبال جوابم هستم اما نتونستم تو گوگل هم جواب بگیرم . این فروم آخرین امید منه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •