نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

  1. #1

    رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    با سلام

    دوستان من می خوام رویداد سلول های یه datagrid view رو که textbox هستن دستکاری کنم یعنی می خوام وقتی در سلول ها عدد

    وارد می شه 3 رقم 3 رقم جدا بشه.

    من کد زیر رو نوشتم :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    this.dataGridView1.EditingControlShowing += new DataGridViewEditingControlShowingEventHandler(data GridView1_EditingControlShowing);


    }


    void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {


    if (e.Control is TextBox)
    {


    TextBox tb = e.Control as TextBox;



    tb.TextChanged += new System.EventHandler(text_chang);
    }



    }






    //makhsose 3ragham 3ragham kardan
    private void text_chang(object sender, EventArgs e)
    {

    try
    {


    NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
    textBox1.Text= long.Parse(textBox1.Text, NumberStyles.Number).ToString("N0", nfi);

    textBox1.Select(tb.Text.Length, 0);
    }
    catch
    {
    textBox1.Text = "";
    }
    }





    البته کدی که تو تابع text_chang نوشته شده مربوط به رویداد text_chang برای یه textbox هستش .

    مشگل من اینجاست که در این تابع به جای textbox1 چی رو باید قرار بدم که این عملیات(یعنی جدا سازی اعداد) روی

    سلول های datagridview اعمال شود ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen306
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    104

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen306
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    104

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    البته تو سایت codeproject یک نمونه کامل انجام شده هست

  4. #4

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen306 مشاهده تاپیک

    دوست عزیز من توی جدا کردن اعداد مشگل ندارم نمی دونم چطور باید اعداد رو توی

    datagrid view جدا کنم

  5. #5

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    کسی نمی تونه کمک کنه ؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    از رویداد CellValueChange استفاده کنید

    privatevoid datagridview1_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if(e.ColumnIndex==1)
    {
    doSommthing;
    }
    }


    اگه مقدار e.ColumnIndex برابر با ستون مورد نظر بود دستورات اجرا میشه

  7. #7

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    از رویداد CellValueChange استفاده کنید

    privatevoid datagridview1_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if(e.ColumnIndex==1)
    {
    doSommthing;
    }
    }
    اگه مقدار e.ColumnIndex برابر با ستون مورد نظر بود دستورات اجرا میشه

    دوست عزیز یک ستون از datagridview من برای وارد کردن قیمت اجناس خالی هستش

    که کاربر قیمت ها رو وارد می کنه حالا هنگام وارد کردن قیمت باید اعداد جدا شوند

    رویداد cellvaluechanged فکر کنم بیشتر به درد داده های آماده بخوره به نظر خودم

    باید با textchang کار کرد ولی چطوری نمی دونم

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    cellvaluechange همون TextChange دقیقا همون کار رو انجام میده

  9. #9

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    شاید بی ربط باشه اما تو دلفی، اگه فیلدی از AdoQuery رو Currency تعریف کنید، خودش سه رقم سه رقم جدا میکنه. با توجه به شباهتهای زیاد دلفی و #C قاعدتا باید بتونه یه همچین کاری رو بکنه.

  10. #10

    نقل قول: رویداد مربوط به سلول های datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    cellvaluechange همون TextChange دقیقا همون کار رو انجام میده

    دوست عزیز من دوباره امتحان کردم cellvaluechange یه بار هنگامی که فرم load می شه

    وهر موقع که محتویات سلول مورد نظر رو تغییر می دی و اونو ترک می کنی اجرا می شه

    نه هنگامی که محتویات سلول رو تغییر می دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •