نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار en.kamali.ir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ساوه
    سن
    33
    پست
    106

    اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    سلام
    یرنامه ای نوشتم که در شبکه کار میکند با استفاده از sql البته این که میگم شبکه منظور همان تغییر دادن connectionstring است . حالا سرور این شبکه که برنامه من توی اون کار میکنه از مخابرات یک آی پی استاتیک گرفته و از من خاسته که برنامه رو طوری تغییر بدم که اون بتونه از طریق اینترنت هم بتونه به بانک خودش در سرورش متصل بشه و از هر کجا که خواست بتونه برنامه رو تغییر بده و یا گزارش بگیره
    حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که من اگه توی connection string بانک برنامه بیام ip کامپیوتر سرور رو وارد کنم این امکان وجود داره که به بانک از طریق اینترنت وصل بشه ؟
    و نیازی به تنظیمات دیگه نداره یا اینکه حتما باید بانک رو روی یک host بفرستم ؟
    ممنون میشم از توضیحاتی که میفرمایید


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    63
    پست
    276

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    1 -اگر sqlserver sp2 باشد به sql sp3 آپگرید کنید
    2 - firewall را تنظیم کنید یا آن را off کنید
    3 - adsl را تنظیم کنید(آدرس dmz را آی پی سرور قرار دهید)
    اتصال برقرار خواهد شد البته نحوه برنامه نویسی شما در سرعت اجرای برنامه خیلی مهم است

  3. #3

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    در ادامه تکمیل فرمایشات دوستمون
    اگه SQL Server 2000 استفاده می کنی SP4 رو نصب کن!
    و اگه IP روی هون کامپوتری که SQL نصبه Set کنی نیازی به دستکاری تنظیمات ADSL نیست !
    و همانطور که دوستمون گفت
    تصال برقرار خواهد شد البته نحوه برنامه نویسی شما در سرعت اجرای برنامه خیلی مهم است
    این کار زیاد جالب نیست با این سزعت Internet و با برنامه ای که ماهیت Windows داره بخوای این مدلی از طریق Web ارتباط برقرار کنی !
    خیلی سرعت کار پایین میاد (اگه حجم اطلاعات بالا بره !)
    این نکته رو هم بدون که Connection در دلفی به بانک یک اتصال پایداره ! که با قطع لحظه ای Internet باید از برنامه خارج بشی و دوباره Connect بشی !
    که باز بستگی به مدلی که برنامه نویسی می کنی داره !
    خواستن ، توانتستن است !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار en.kamali.ir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ساوه
    سن
    33
    پست
    106

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    با تشکر .
    اگه خلاف قوانین سایت نیست لطفا نحوه تهیه sp4 رو بفرمایید که تاپیک رو به عنوان تاپیک حل شده ثبت کنم
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    63
    پست
    276

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    من sp3 را در گوگل سرچ کرده و نصب کردم
    احتمالا sp4 را هم به همین طریق می توانی نصب کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار en.kamali.ir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ساوه
    سن
    33
    پست
    106

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    سوالی که فراموش کردم بپرسم این بود که چجوری آی پی رو ست کنم رو سرورم ؟

  7. #7

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    سلام
    از اینجا دانلود کن
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    اگه ویندوز 32 بیتی داری این رو دانلود کن SQL2000-KB884525-SP4-x86-ENU.EXE
    سوالی که فراموش کردم بپرسم این بود که چجوری آی پی رو ست کنم رو سرورم ؟
    این رو تو نمی دونم ولی اگه تو بخش شبکه بپرسی شاید بهتر باشه !
    خواستن ، توانتستن است !!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار en.kamali.ir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ساوه
    سن
    33
    پست
    106

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    در مورد ست کردن آی پی میشه توضیحاتی بفرمایید. خیلی ممنون میشم . فکر میکنم اگه این رو هم یاد بگیرم بتونم برنامه رو تموم کنم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    63
    پست
    276

    نقل قول: اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک

    نقل قول نوشته شده توسط en.kamali.ir مشاهده تاپیک
    سوالی که فراموش کردم بپرسم این بود که چجوری آی پی رو ست کنم رو سرورم ؟
    اگر adsl شما مستقیما به سرور متصل است نیاز به هیچ تنظیمی نیست در غیر این صورت وارد تنظیمات adsl بشو یک گزینه بنام DMZ دارد آن را enable کن و یک آدرس آی پی میخواهد که آدرس آی پی سرور رابده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •