نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

  1. #1

    Arrow تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    چطور میتونم در قسمت ساپورت سایت یا فورم تماس یک عدد یا تصویر اتفاقی اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟
    وب php هست
    راستش از دست این اسپمرها دیگه کلافه شدم
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار smhnaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    98

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    دوست خوبم، من تا حالا خودم استفاده نکردم، اما یه نگاه کوچولویی که به http://www.phpcaptcha.org/documentation/quickstart/ انداختم، فکر نمی کنم چیز پیچیده ای باشه.

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    دوست عزیز
    موضوع captcha یا همون کد امنیتی قبلا بحث شده.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  4. #4

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    نقل قول نوشته شده توسط smhnaji مشاهده تاپیک
    دوست خوبم، من تا حالا خودم استفاده نکردم، اما یه نگاه کوچولویی که به http://www.phpcaptcha.org/documentation/quickstart/ انداختم، فکر نمی کنم چیز پیچیده ای باشه.

    موفق باشی
    خیلی ممنونم از شما

    دوست عزیز
    موضوع captcha یا همون کد امنیتی قبلا بحث شده.
    موفق باشید
    متاسفانه اینترنت ذغالی اجازه گشتن نمیده , ولی شما اگر لینک مزاشتین ممنون میشدم
    آخرین ویرایش به وسیله HyipOnline : سه شنبه 29 بهمن 1387 در 17:10 عصر

  5. #5

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    نقل قول نوشته شده توسط smhnaji مشاهده تاپیک
    دوست خوبم، من تا حالا خودم استفاده نکردم، اما یه نگاه کوچولویی که به http://www.phpcaptcha.org/documentation/quickstart/ انداختم، فکر نمی کنم چیز پیچیده ای باشه.

    موفق باشی
    فقط میشه یک توضیحی بدید چون نسبش برای من که آماتورم سخته

  6. #6

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    دوست عزیز
    شما واسه ساخت captcha در حقیت 3 فایل احتیاج دارین.
    1- صفحه ای که تصویر داخل اون ساخته می شه.
    2- صفحه ای که فرمتون داخل اون هست.
    3- یه تصویر که باید پس زمینه کد امنیتی شما باشه! مثل bg.png
    صفحه اول(captcha.php)
    <?php
    session_start();
    $img=imagecreatefrompng('bg.png');
    $num=rand(1000,9999);
    $_SESSION['rnd']=$num;
    $w=imagecolorallocate($img,255,255,255);
    imagestring($img,5,13,2,$num,$w);
    header("content-type:image/png");
    imagepng($img);
    ?>


    صفحه دوم: index.php
    <?php
    session_start();
    if(isset($_POST['btnSubmit']))
    {
    if($_SESSION['rnd']==$_POST['userinp'])
    echo 'OK';
    else
    echo 'Not OK';
    }
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="">
    <label> <img src="captcha.php" /><br />
    <input type="text" name="userinp" id="textfield" />
    </label>
    <br />
    <label>
    <input type="submit" name="btnSubmit" id="button" value="Submit" />
    </label>
    <br />
    </form>
    </body>
    </html>

    فایل پس زمینه رو هم واستون ضمیمه کردم.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  7. #7

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    فایل captcha.php باید در چه مسیری آپلود کنم ؟
    یک فایل index.php در وب هست آیا باید اونرو ادیت کنم یا در مسیره دیگه ای تمام اینها را آپ کنم ؟؟؟
    بعد اینکه قالب سایت tpl. هست آیا باید قسمت ساپوت اونرو هم ادیت کنم تا تصویر قبل از ارسال نشون داده بشه ؟؟

  8. #8

    Post نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    شما خیلی راهنمائی کردید من ازتون ممنونم ! ولی من هیچ نتیجه ای نگرفتم ؟!!

  9. #9

    نقل قول: تصویر اتفاقی در صفحه ارتباط با ما

    دوست عزیز
    برنامه تون رو بذارید تا ببینیم مشکل از کجاست؟
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •