نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: كپي فونت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    كپي فونت

    سلام دوستان من تو كپي و استفاده فونت مشكل دارم ميشه يه راهنمايي كنيد كه چطور چند تا فونت رو تو پوشه فونت ويندوز كپي كنم تا فونت هاي برنامه دچار مشكل نشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: كپي فونت

    هنگام ساخت برنامه نصب میتونی راحت تعیین کنی چه فونت هائی بایددر کامپیوتر مقصد نصب گردند.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    19

    نقل قول: كپي فونت

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Mor مشاهده تاپیک
    هنگام ساخت برنامه نصب میتونی راحت تعیین کنی چه فونت هائی بایددر کامپیوتر مقصد نصب گردند.
    اين كه نشد جواب. درست توضيح بده بايد چكار كرد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: كپي فونت

    دوست عزیز من میخوام با اجرای برنامه فونت کپی بشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: كپي فونت

    نصب فونت همون کوپی معمولی فایل فونت به فولدر فونت ویندوز هستش فقط باید به این نکته توجه کنی که نام فایل فونت مقصد باید نام خوده فونت باشه که ممکنه با نام فایل فونتتون فرق داشته باشه برای اینکه بفهمی نام فونت چیه می تونی فونت رو باز کنی که سطر اول فایل باز شده همون نام فونت هستش

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    نقل قول: كپي فونت

    سلام...
    برای نصب فونت از طریق کد نویسی می تونی از توابع API استفاده کنی...
    و از تابع AddFontResource استفاده کنی

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    نقل قول: كپي فونت

    به این صفحه هم یه سر بزن شاید کارتو را بندازه

    https://barnamenevis.org/archiv.../t-101847.html

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: كپي فونت

    دوستان مشکل من حل نشد کسی راهی بلد نیست؟!!

  9. #9

    نقل قول: كپي فونت

    نرم افزار های ساخت نصاب برنامه (مانند InstallSheild یا Wise Soultion ) به شما این امکان را می دهند تا فونت های مورد نیازتان را به Setup اضافه کنید. بدین ترتیب هنگام نصب برنامه فونت ها به طور خودکار به پوشه فونت ویندوز کپی خواهند شد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: كپي فونت

    سلام

    این رو هم ببینن (مقاله ای در مورد کار با فونت در C#‎).

    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: كپي فونت

    کدش رو برات نوشتم تو فایل ضمیمه هستش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    Smile نقل قول: كپي فونت

    سلام دوست عزیز ، با کد زیر شما میتونید فونت مورد نظر رو تو پوشه فونت ویندوز کپی کنید :


    string
    path = @"C:\WINDOWS\Fonts\BTITRBD.TTF";
    if (!File.Exists(path))
    {
    File.Copy("BTITRBD.TTF", path);
    }


    ***) در اینجا فرض می کنیم فونت مورد نظر در پوشه Bin برنامه است ، و ما در صورت نصب

    نبودن آن ، آنرا به پوشه فونت ویندوز کپی می کنیم !!!

    موفق و پیروز باشید !!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: كپي فونت

    دوست عزيز اومديمو ويندوز تو c نصب نبود شايد تو d نصب بود اون وقت مشكل داريم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: كپي فونت

    نقل قول نوشته شده توسط shytonak مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اومديمو ويندوز تو c نصب نبود شايد تو d نصب بود اون وقت مشكل داريم.
    اونوقت قبل از اینکار که دوست عزیزمون salar_cpp_cs گفت، چک کن که ویندوز توی کدوم درایو نصب شده.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: كپي فونت

    دوست عزيز ميشه بگيد چطور چك كنم؟

  16. #16

    Smile نقل قول: كپي فونت

    نقل قول نوشته شده توسط shytonak مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اومديمو ويندوز تو c نصب نبود شايد تو d نصب بود اون وقت مشكل داريم.
    دوست عزیز ، این فقط یه مثال از اینکار بود و اما و شایدش به خود برنامه نویس مربوط میشه

    که چه جوری کد رو طراحی کنه ؟! اومدیمو ویندوز تو D نصب بود ، اومدیمو اصلا به جای ویندوز

    لینوکس نصب بود و ... یه سری احتمالات هستش که به سوال شما ارتباط ندارد !!!

    شما اگه به کد دقت کنید براحتی میتونید مسیر رو عوض کنید ولی

    با این حال ، کد مورد نظر برای پیدا کردن مسیر ویندوز :


    string
    win_path = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.System).ToString();


    موفق و پیروز باشید !!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: كپي فونت

    ممنون دوست عزيز اما الان داريم به پوشه system اشاره ميكنيم اما پوشه font تو پوشه system نيست تو پوشه windows هست.
    حالا از اين كد چطور استفاده كنيم!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: كپي فونت

    نقل قول نوشته شده توسط shytonak مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزيز اما الان داريم به پوشه system اشاره ميكنيم اما پوشه font تو پوشه system نيست تو پوشه windows هست.
    حالا از اين كد چطور استفاده كنيم!
    توی نمونه کدی که در اولین پست این صفحه براتون نوشتم و تو یه فایل ضمیمه کردم مراجعه کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •