صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

  1. #1

    چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام مجدد خدمت دوستان
    عزیزان برنامه نویس استفاده کننده از SQl Server برای بانکهای اطلاعاتی خود ، چطور بکاپهای گرفته شده از طریق دستور زیر را بازیابی میکنند:
    "Backup Database X1 to disk ='path'"

    البته دستور لازم جهت بازیابی اطلاعات همان Restore هست ولی با اجرای این فرمان پیامی مبنی بر غیر قابل نوشتن بودن فایل مورد نظر صادر میشود. عزیزان این مشکل رو چطور حل میکنند ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 10 بهمن 1393 در 15:26 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    62

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    با سلام خدمت شما
    از اين كلاس استفاده كن مشكلت برطرف مي شه.



    Dim oBackRest As backup_restore
    Set oBackRest = New backup_restore
    Call oBackRest.Connect(Trim(""), Trim(""), Trim(""), True)
    Call oBackRest.BackupDatabaseToFile("Databasename", Addressbackup & ".bak")



    و براي restore


    Set oBackRest = New backup_restore
    Call oBackRest.Connect(Trim(""), Trim(""), Trim(""), True)
    Call oBackRest.DropDatabase("Databasename")

    Call oBackRest.RestoreDatabaseFromFile("Databasename", (addressbackup))

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    براي استفاده از اين كلاس بايد كدوم ريفرنس رو به برنامه اضافه كرد؟

  4. #4

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    Microsoft SQLDMO object Library

  5. #5

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام دوست عزیز چرا گیر داره؟
    روی handelerror

  6. #6

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    اون مربوط به قسمت کنترل و صدور خطاست ، میتونید اون قسمت ها رو بدلخواه عوض کنید ، در عملکرد فرقی نمیکنه .

  7. #7

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    ممنون از لطفتون حالا این بک آپ رو کجا می ریزه؟

  8. #8

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    addressbackup مکانی هست که شما تعین میکنید برای ذخیره بکاپ فایل و دیتابیس مورد نظر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahmood_s
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    246

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    گه ممكنه يك مثالي بذاريد ممنون ميشم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار lahij.ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    74

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    خسته نباشید دوستان ، موقع restore دیتابیس مشکل داره ، نمیدونم شاید من یه جای کار اشتباه می کنم ، اگه میشه کسی جواب گرفته سورس بزاره لطفا

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام من موقع backup با این باگ بر می خورم.

    error [microsoft][odbc sql server driver][sql server]the filename 'c:\new folder\file.bak' is invalid as a backup device name.reissue the backup statement with a valid filename.

    ببینید.من اگه backup رو روی یک فولدری که اسمش فاصله نداشته باشه بگیرم مشکلی نداره .مثلا روی این آدرس:
    C:\NEWFOLDER\FILE.BAK
    ولی روی این ERROR میده:
    C:\NEW FOLDER\FILE.BAK
    لطفا کمکم کنین

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    Talking نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط adib202 مشاهده تاپیک
    سلام من موقع backup با این باگ بر می خورم.

    error [microsoft][odbc sql server driver][sql server]the filename 'c:\new folder\file.bak' is invalid as a backup device name.reissue the backup statement with a valid filename.

    ببینید.من اگه backup رو روی یک فولدری که اسمش فاصله نداشته باشه بگیرم مشکلی نداره .مثلا روی این آدرس:
    C:\NEWFOLDER\FILE.BAK
    ولی روی این ERROR میده:
    C:\NEW FOLDER\FILE.BAK
    لطفا کمکم کنین

    من هم چنین مشکلی دارم، البته من از راهه Winexec و Winrar انجام دادم، به طوری که فایل رو فشرده میکنم و موقع بازیابی از فشردگی در میارم.
    نمیدونم چرا فاصله قبول نمیکنه، هر جا بینه اسمه پوشه ها فاصله باشه بکاپ انجام نمیشه !!!
    لطفا کسی کمک کنه .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    خواهشا کمک کنید.مشکلم خیلی حاد شده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    ببخشید میشه یک مثال واضح تر مطرح کنید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Question نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط SilverGold مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه یک مثال واضح تر مطرح کنید
    ببینید روی این آدرس بین new و folder فاصله نیست و به همین خاطر به درستی بک آپ می گیره:
    C:\NEWFOLDER\FILE.BAK


    ولی روی این آدرس که بین new و folder فاصله هستش ERROR میده:
    C:\NEW FOLDER\FILE.BAK

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    کسی نیست این مشکل مارو حل کنه.بد جور گیر افتادم.تو رو خدا کمک کنید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام
    من این نمونه برنامه رو از همین سایت گرتم تست کردم جالب بود شاید به درد شما هم خورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام
    من این نمونه برنامه رو از همین سایت گرتم تست کردم جالب بود شاید به درد شما هم خورد
    ممنون ازت nima_8m. ولی اینم دقیقا همون مشکلی که گفتم داره.

    ببینید روی این آدرس بین new و folder فاصله نیست و به همین خاطر به درستی بک آپ می گیره:
    C:\NEWFOLDER\FILE.BAK


    ولی روی این آدرس که بین new و folder فاصله هستش ERROR میده:
    C:\NEW FOLDER\FILE.BAK

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    دوستان یک نمونه برنامه بزارید، من از این کلاسی که گذاشتین توسط mormorbaba سر در نمیارم، و همچنین از این برنامه nima_8m عزیز.
    لطفا کاربردی و راحت تر باشه، زیاد دستور نداشته باشه، و راحت بشه ازش استفاده کرد، اگه مشکل هم داشت مسئله ای نیست.
    لطفا کمکم کنید، چند روزه دیگه تحویله پروژمه، هنوز هم برنامم کامل نیست .
    تشکر.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    راجع به این مبحث انصافا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    دوستان یه چیزایی پیدا کردم، براتون میزارم:
    بکاپ:
    sql = "backup database stank to disk='" & txtPath & "'"
    con.Execute sql

    ریستور :
    st = "use master restore database stank from disk='" & txtPath & "'"
    con.Execute st

    من امتحانش نکردم ها، از یکی از پروژه های بچه ها گرفتمش، ولی بازم فکر کنم، اون اشکال فاصله بین مسیر ، تو این هم هست، و اگر بین مسیر بکاپ فاصله ای باشه، مثل : c:\new folder بکاپ کار نمیکنه !
    اگر دوستان بتونن روشی یا ترفندی براش پیدا کنن، ممنون میشم.
    دوستان با سابقه عزیز، لطفا Help Me PLZ ، خواهش.
    تحویل پروژه من 2 هفته تمدید شد، لطفا تا اون موقع چاره ای بیندیشید، من هم باز دنبالش هستم.
    موفق و پیروز باشید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    با سلام خدمت دوستان،
    آیا منظورتون یه چنین چیزی هست؟!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام به همه
    اگه دقت کنی میلاد جان، این برنامت مشکل کوچکی یا برای ما بزرگی داره، شما مثلا مسیر مقصد رو بده c:\NewFolder و یک بار هم مسیرت رو بده c:\New Folder بعد میفهمی مشکل از کجاست، فاصله تو مسیر دهی مجاز نیست، میتونی این مشکل رو حل کنی ؟؟؟
    اگه این و هم بتونی بعدا میزارم،تو شرکتم کار کنی ، شوخی کردم، استاده مایی .
    موفق باشید دوستان

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان،
    آیا منظورتون یه چنین چیزی هست؟!
    آره ، دقیقا.فقط بشه هر آدرسی که ممکنه بک آپ رو اونجا کپی کنه.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    با سلام خدمت دوستان،
    ببخشید ورژن قبلی نرم افزارم مشکل داشت.
    بفرمایید اینم ورژن جدید مشکل رفع شد!
    ببینید خوب هست؟!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    مرسی milad-fa.دمت گرم.
    میشه راه حلش رو بگی ؟؟

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    Wink نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان،
    ببخشید ورژن قبلی نرم افزارم مشکل داشت.
    بفرمایید اینم ورژن جدید مشکل رفع شد!
    ببینید خوب هست؟!
    ممنون میلاد جان، همیشه اولین و آخرینی .

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    میلاد جان سورسش رو نمیزاری ؟؟؟
    من از کی منتظرم ! ؟ : .

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    سلام به همه،
    آقا میلاد مشکلم حل شد، تونستم خودم بنویسمش،
    از همه هم ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله mds_boy : پنج شنبه 01 مهر 1389 در 08:39 صبح

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Question نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mds_boy مشاهده تاپیک
    سلام به همه،
    آقا میلاد مشکلم حل شد، تونستم خودم بنویسمش،
    از همه هم ممنونم.
    اگه میشه راه حلشو بگو.من هنوز نتونستم حلش کنم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post My Backup & Restore Source

    با سلام خدمت دوستان عزیز،
    بفرمایید اینم سورس برنامه ای که قبلاً گذاشته بودم.
    ببخشید اگه یک مقدار دیر شد.
    اگه سوال یا مشکلی هم بود بگید!
    موفق باشید/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Wink نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    ممنون milad-fa از کمکت.خیلی حال دادی

  33. #33

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    ببین دوست عزیز فکر نکنم نیازی به مثال باشه چون اگه تو اس کیو ال رو بلد باشی دیگه جایی مشگل داری چون بقیه دوستان هم می دونن که اس کیو ال کد های مخصوص برای همه کاریو داره فقط شما کافیه که نام جدول و فیلدهای خودتو جایگذاری کنی اون 2 تا کلاسی که اون بالا یکی از دوستان برات تعریف کرده واقعا مفیدن و کاملا که خودت می دونی گسترششون بدی

  34. #34

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    آیا این برنامه فقط روی سیستمی که sql نصب هست درست کار می کنه .یک setup ساختم و sqldmo رو تو ی اون گذاشتم ولی وقتی از روی client اجرا می کنم error میده.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط m_sol_ir مشاهده تاپیک
    آیا این برنامه فقط روی سیستمی که sql نصب هست درست کار می کنه .یک setup ساختم و sqldmo رو تو ی اون گذاشتم ولی وقتی از روی client اجرا می کنم error میده.
    سلام دوست عزیز بودن این dll برای backup گرفتن تو کلاینت کافیه ولی بهتره sql رو بصورت client رو سیستم کلاینت نصب کنید تا کامپوننت هاش نصب بشه.تو برنامه های تحت شبکه هم معمولاً sql client رو رو client ها نصب می کنند.
    موفق باشید.

  36. #36

    نقل قول: My Backup & Restore Source

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز،
    بفرمایید اینم سورس برنامه ای که قبلاً گذاشته بودم.
    ببخشید اگه یک مقدار دیر شد.
    اگه سوال یا مشکلی هم بود بگید!
    موفق باشید/


    خیلی ممنون بابت برنامه
    عالیه
    فقط یک مشکلی دارم
    روی فرمی که دادید کامل کار میکنه ولی وقتی روی برنامه ی خودم میذارم برای restore وقتی میزنم خیلی طول میکشه تا انجام بشه . ینی بمدت شاید 20 ثانیه برنامه قفل میشه و بعد آزاد میشه که تازه restore انجام نشده
    میخواستم بدونم بجز اون چیزایی که تیو جنرال تعریف میشن و اضافه کردن ماژول و اضافه کردن رفرنس microsoft sqldmo object library کار دیگه این هم باید انجام بدم؟

    ممنون

  37. #37

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    کسی نبود مارو کمک کنه واقعا ؟

  38. #38

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    کسی نبود مارو کمک کنه واقعا ؟

  39. #39

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    دادا مشکلت الان دقیقا کجاست یعنی مگه چند تا سورس هم نمذاشتن برات ؟

  40. #40

    نقل قول: چگونه از بانک اطلاعاتی SQL بکاپ گرفته و آنرا بازیابی کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ra0661 مشاهده تاپیک
    دادا مشکلت الان دقیقا کجاست یعنی مگه چند تا سورس هم نمذاشتن برات ؟


    ببین من از این برنامه استفاده کردم

    https://barnamenevis.org/attachment.p...5&d=1285265009

    توی این پروژه همه چیز کار میکنن
    ولی وقتی میبرم توی برنامه ی خودم کد ها و تموم چیزهارو ، بک آپ کار میکنه ولی ریاستور نه
    گفتم شاید کار خاضی باید انجام بدم که نمیدونم !
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •