نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار qazwsx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    215

    کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

    با سلام من چند تا برنامه تو این محیط نوشتم ولی با اینکه محیط مثل توربو پاسکال هست موفق به اجرای برنامه ها نشدم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

    من متوجه نشدم؛ از Free Pascal استفاده کردید، یا از Turbo Pascal؟ یا کد Free Pascal را در Turbo Pascal نوشتید؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار qazwsx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    215

    نقل قول: کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم؛ از Free Pascal استفاده کردید، یا از Turbo Pascal؟ یا کد Free Pascal را در Turbo Pascal نوشتید؟!
    نه گفتم محیطش مثل توربو پاسکاله چگونگی اجراشو خودم پیدا کردم تو خد فرمان به شاخه BINنرم افزار میریم و
    FPC     A.P

    A.Pسورس برنامه مون هست برنامه کامپایل و EXE ساخته میشه خیلی جالبه

  4. #4

    نقل قول: کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

    با سلام خدمت دوستان.من توی نوشتن برنامه جستجوی دودویی در توربو پاسکال کمی مشکل دارم1اگه کسی میتونه کمکم کنه:
    می خوام با شرط while بنویسم اما شرط رو هر چی میزارم همیشه جواب نمیده!لازمه که بگم قبلشم از مرتب سازی حبابی استفاده کردم
    نمونه برنامه من:
    low:=1;
    up:=n;
    flog:=false;
    while up>low do
    begin
    mid:=up+low div 2;
    if x=a[mid] then
    writeln('Your torget is found');
    flog:=true;
    break;
    if x>a[mid] then
    low:=mid+1
    else
    up:=mid-1;
    end;
    if flog=false then
    writeln('Your array can not found');
    readln;
    end.

  5. #5

    نقل قول: کمک در اجرای برنامه در فری پاسکال

    با سلام خدمت دوستان.من توی نوشتن برنامه جستجوی دودویی در توربو پاسکال کمی مشکل دارم1اگه کسی میتونه کمکم کنه
    سلام دوست عزیز، این سوال را باید در زیر گروه مباحث عمومی دلفی و پاسکال در تاپیک جداگانه ایی مطرح کنید، نه در این زیر گروه و این تاپیک.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •