صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 202

نام تاپیک: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار unit001
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    101

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    ها!! خوب شده نگفتیا!!

    نکته ی ویژوالی:

    بعضی ها برای به دست آوردن آدرس فایل VB از کد App.Path خالی استفاده می کنند در حالی که این آدرس بدون \ در آخر آدرس هست و باید یه دونه \ آخرش بزارید. ولی همیشه بدون \ نیست, مثلا وقتی فایل exe که کامپایل شده توی درایو C باشه آدرس رو به صورت
    C:\
    نشون می ده که \ آخرش هست. پس بهتره چی کار کنیم؟ مثلا می تونیم از تابع زیر استفاده کنیم!
    Public Function GetAppPath() As String
    IIf Right(App.Path,1) = "\", GetAppPath=App.Path, GetAppPath=App.Path & "\"
    End Function

    وقتی از تابع بالا استفاده کنیم همیشه آدرس فایل Exe رو با \ داریم.

    نفر بعدی : نمی دونم شاید یکی از مدیران عزیز باشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:26 عصر

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    نه بابا مدیر کجا بود!

    نکته ویژوالی :

    با تابع VarType می تونیم نوع متغیر رو بدست بیاریم، مثلا:

    s=0.21455
    Msgbox VarType(s)

    خروجی میشه 5 و با توجه به مقادیر زیر میشه Double:
    VbEmpty=0 , VbNull=1 , VbInteger=2 , VbLong=3 , VbSingle=4 , VbDouble=5 , VbCurrency=6 , Vbdate=7 , VbString=8 , VbObject=9 , VbError=10 , VbBoolean=11 , VbVariant=12 , VbDataObject=17
    واسه آرایه هم هست ولی متناسب با نوعش هست، یعنی واسه آرایه از نوع integer و String عددش فرق میکنه ولی همشون از 8000 بیشتر هستن.

    نفر بعدی: نحوه کار کردن با کلاس Financial رو توضیح بده.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:26 عصر

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    در اشتباهید من قرار نیست به این مورد بپردازم

    نکته ویژوالی :

    می دونستین آیا واسه اینکه روی فرم خاصی در برنامه فوکوس بشه و دسترسی به فرم های دیگه نداشته باشه تا اون فرم بازه میتونید از روش :
    formX.show vbmodal 

    استفاده کنین !
    نکته ساده و کارآمد

    نفر بعدی ..... ممممم....مم... ورزشکاره !! ههه ، آدم با سوادی هم هس
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:27 عصر

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار unit001
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    101

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    ورزشكاريم كه كم و بيش! با سواديمم كه نمي دونم!

    نکته ویژوالی :

    مي دونستيد مي شه كنترل فعال روي فرم را با يه كد بدست آورد:
    ActiveControl


    نفر بعد: اينجوري كه معلومه هيچكس، آخرشم تاپيك از صفحه ي اول مي ره بيرون!
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:27 عصر

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    خیر ! از صفحه اول بیرون نمیره میاد داخل !
    نکته ويژوالي :

    آیا میدانستید ؟ عمرا نمی دانستید که میشه آدرس یک متغیر عددی رو در ویبی با دستور varptr و متغییر رشته ای رو با strptr به دست آورد

    نفر بعد ،دمش گرم ی حال اساسی میخواد بده ...
    آخرین ویرایش به وسیله mehran901 : جمعه 01 مرداد 1395 در 00:42 صبح

  6. #166
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994
    نه عزیزم میخواستم حال بگیرم، بله میدونستیم

    نکته ویژوالی :

    با ObjPtr هم همون کار رو برای Object ها میشه انجام داد

    نفر بعدی حتما عضو انجمن هست
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:29 عصر

  7. #167
    حالا تا این تاپیک بسته نشده ما هم یک نکته کوچولو بگیم
    این که هر کس یه تاپیک رو ایجاد و مدیريت کنه ایده خوبیه

    نکته ويژوالي :

    آیا می دونستید اگر این کد رو استفاده کنید اگر روی دکمه Close کلیک کنید فرم بسته نمی شه؟
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Cancel = 1
    End Sub


    نفر بعدی رو هم نمی دونم کیه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:30 عصر

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769
    من نفر بعدی پست قبلی ام

    نکته ويژوالي :

    خیلی از دوستان این مطلب رو می دونند اما قابل توجه سایر برنامه نویس ها:
    فرض کنید یه برنامه NotePad نوشتید و قراره فایل های txt با برنامه شما باز بشه ، یعنی کاربر Open with رو زده و برنامه شما رو برای باز کردن فایل های txt روی سیستمش انتخاب کرده .
    خب بعد از انجام مراحل بالا وقتی کاربر روی فایل های txt روی سیستمش کلیک می کنه برنامه شما باز میشه.
    اما برنامه شما باید متوجه این موضوع باشه ، یعنی اینکه بفهمه کاربر برنامه شما رو بصورت معمول اجرا نکرده بلکه قراره یک فایل txt تو برنامه شما باز شه ، برای پی بردن به این موضوع از تابع Commands استفاده می کنیم.

    برای تست کردن این تابع یه پروژه جدید بسازید.
    فرم رو حذف کنید و داخل یه Module بنویسید:

    Sub Main()
    MsgBox Command$
    End Sub

    خب حالا پروژه رو کامپایل کنید.

    حالا هربار که یک فایل با این برنامه ای که نوشتیم Open بشه برنامه متوجه مسیر فایل مورد نظر خواهد بود
    و شما می تونید اون فایل تو برنامه تون با توجه به مسیرش باز کنید.

    یا اینکه می تونید یه فایل رو حالا هر فایل یا پوشه ای رو روی آیکن فایل اجرایی تون با موس درگ کنید و نتیجه رو ببینید.

    توجه: دقت داشته باشید که این تابع کلا دستورات ورودی به برنامه رو می گیره و همیشه آدرس فایل نیست ، پس با شرط
    همیشه مقدار برگشتی تابع Command رو بررسی کنید .

    برای مثال اگه کاربر برنامه شما رو اینطوری Shell کنه:
    c:\myApp.exe salam


    مقدار برگشتی تابع Command کلمه salam خواهد بود.

    نفر بعدی مشتاقانه منتظریم...
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:48 عصر

  9. #169
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    نکته ويژوالي :

    غیر فعال کردن دکمه X در ویژوال بیسیک 6

    Const MF_BYPOSITION = &H400
    Private Declare Function GetSystemMenu Lib "User32" _
    (ByVal hWnd As Long, ByVal bRevert _
    As Long) As Long
    Private Declare Function RemoveMenu Lib "User32" _
    (ByVal hMenu As Long, ByVal nPosition _
    As Long, ByVal wFlags As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    RemoveMenu GetSystemMenu(Me.hWnd, 0), 6, MF_BYPOSITION
    End Sub


    نفر بعدی شما هستی، آره همونی که داری پست میدی
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:48 عصر

  10. #170

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    نکته ويژوالي :

    خاموش کردن مانیتور

    Private Declare Function MonTurnOff Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Integer, ByVal wMsg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As Integer) As Integer

    MonTurnOff(Me.hwnd, &H112S, &HF170, 2)


    نفر بعدی خود Mr'Jamshidy هستش
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:49 عصر

  11. #171
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540
    نه!؟! این منم که پست میدم...

    نکته ويژوالي :

    روش های بستن دکمه close راه دور زدن داره مثل Alt+F4 یا sendmessage

    یه راه خوب داره که مزاحم شات دان شدن کامپیوتر هم نمیشه و خیلی هم راحته...

    دکمه فعاله ولی عمل نمیکنه...
    Private Sub MDIForm_QueryUnload(Cancel As Integer, UnloadMode As Integer)
    If UnloadMode = vbFormControlMenu Then Cancel = True
    End Sub

    برای فرم های معمولی هم میشه از این روش استفاده کرد.

    میدونم که میدونستید میشه فایل mainifest رو به صورت resource به برنامه اضافه کرد...
    اما...
    هیچ میدونستید که اندازه فایل manifest درون res (نه اندازه فایل res) باید مضربی از 4 byte باشه تا هنگام کامپایل، فایل درست کامپایل بشه...


    نفر بعدی بگه که چرا باید فایل manifest مضربی از 4 byte باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 01:55 صبح

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    نکته ويژوالي :

    برای اینکه چند خط از کد های ویژوال بیسیک رو یه پله جلو ببرید (مثلا کدهای داخل If, End If) که واضح تر بشن لازم نیست اول همه یه بار دکمه Tab رو بزنین! همه اون متنو انتخاب کنین و یه بار Tab رو فشار بدین همه متن انتخابی به اندازه یه Tab جلو میره

    نفر بعدی میگه چه طوری عکس این کارو بکنیم! یعنی چند خط رو با یه دکمه یه پله بیاریم عقب
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:49 عصر

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    درست حدس زدم
    ای بابا چقد آسون بودا! خودم فهمیدم چه طوری میشه! چرا قبلا به فکرم نرسیده بود؟!

    نکته ويژوالي :
    برای اینکه توی ویژوال بیسیک متن انتخابی یه پله بیاد عقب دکمه Shift رو پایین نگه دارین و دکمه Tab رو فشار بدین

    نفر بعدی محسن 15 هستش، می خواد یه نکته جالب انگیز بگه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:49 عصر

  14. #174

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    زود گفتی چون نفر بعدی اون نبود بلکه من بودم


    نکته ويژوالي :

    اگه دیدی برنامه که وب بروزر توش بردید بکار موقع اجرا سورس خطا داد مشکل از همون iframe.dll هستش که حتما یه چیز جدید ریختید رو سیستمتون با نصب اکسپلورر6 حل میشه (مال من که حل شد)

    نفر بعدی احتمالا میخواهد بیاد بگه این چه نکته ای بود که ایشون گفتن !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 01:58 صبح

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    نفر قبلی: نه شاید به درد بعضی از دوستان بخوره.

    نکته ويژوالي :

    می دونستید با تابع Filter میتونید یه مقدار(حرف، کلمه، عدد) رو داخل یه آرایه جستجو کنید؟
    مثلا:

    Dim a(5) As String, z() As String
    a(0) = "ali"
    a(1) = "mohsen"
    a(2) = "hassan"
    a(3) = "reza"
    a(4) = "mohammad"
    a(5) = "kambiz"
    z = Filter(a, "r")
    MsgBox z(0) 'reza

    توی آرایه حرف r رو جستجو میکنه و نتیجه رو به آرایه z میریزه، (z(0 اولین عنصر پیدا شده هست.
    یا مثلا:

    z = Filter(a, "m")
    MsgBox z(2) 'kambiz

    اینجا هم حرف m رو جستجو میکنه و سومین عنصر پیدا شده رو نشون میده.

    نفر بعدی: اگه گفتی چرا روی بعضی سیستم ها گزینه Make project1.exe غیر فعال هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:50 عصر

  16. #176

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    سلام علیکم
    در مورد غیرفعال بودن این گزینه هم ممکن هست بخاطر نسخه ویژوال بیسیکی باشه که ازش استفاده میشه و یا بخاطر نبودن کلاس های وی بی در ریجستری

    نکته ویژوالی: چون آقای محسن15 عزیز به نکته ای درمورد آرایه ها اشاره کردن بنده هم نکته ای در مورد Array (که معرف حضور هست) عرض می کنم،
    شاید برخی اوقات چند آرایه تودرتو با دستور Array ایجاد کرده باشیم، به عنوان مثال:

    Dim arrDat()
    arrDat = Array("1", "2", Array("3-1", Array("3-2-1", "3-2-2", "3-2-3"), "3-3"), "4", "5")

    همانطور که مشاهده میکنیم عضو سوم آرایه اول خود شامل یک آرایه دیگه هست و عضو دوم این آرایه هم خود شامل یک آرایه با سه عضو است
    در اینجا اگر بخواهیم دستور دریافت مقدار "2-2-3" از آرایه را بنویسیم دستور مشابه زیر میشود:

    MsgBox arrDat(2)(1)(1)


    نفر بعدی: حامل یک نکته ویژوالی دیگه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    بله ...

    نکته ويژوالي :

    حتما بلوک try.catch داخل vb.net رو دیدید .

    این هم مدل vb6 . البته فقط ظاهرش شبیه :)

       'Try
    On Error Goto catchX
    ...
    'Catch
    catchX: if err.number then
    ...
    resume resumX
    resumX: end if
    On Error Goto outside_catch_label_name
    'End Try

    موفق باشید ./

    نفر بعدی قطعا نفر بعدی هست . ( bronx قدس سره )
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:50 عصر

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    بعله ، نفر بعدی هم نفربعدی هست! آفرین

    دوست عزیز ra0661 :
    درضمن مشکل ieframe که در بعضی نسخه ها ی اکسپلورر موقع لود شدن داخل ویبی ارور میده یا برنامه ای که ازش استفاده کرده به ارور برخورد میکنه شما میتونید بجای نصب اکسپلورر 6! برای رفع مشکل ، همین ieframe رو تو رجیستری سرچ بزنین و کلیدی که یک \ آخرش هست وشامل مسیر این فایل هست رو چک کنین با حذف \ بلافاصله مشکل برطرف میشه

    نکته ويژوالي :
    همه میدونیم در زبان هایی مثل C++‎‎‎‎ برای اضافه کردن " در خروجی از سوییچ "\ استفاده میشه ولی در ویبی معادلش به این صورت هست :

    مثال :
    MsgBox "A " & """" & "B" & """" & " "


    نفر بعدی : یك فرد با اطلاعات
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 02:00 صبح

  19. #179
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    ?!?!?!?!?!??!

    جالب بود من همیشه از کد
    Chr$(34)
    استفاده می کردم...

    نکته ويژوالي :

    هیچ میدونستید جای تابع
    Private Declare Function GetLastError Lib "kernel32" () As Long

    میشه از تابع داخلی وی بی استفاده کرد؟
    Err.LastDllError


    نفر بعدی کسی که فکر میکنه نمیشه با سرویسی که با ویبی نوشته یه برنامه رو تحت user اجرا کنه...
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 02:01 صبح

  20. #180

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    چرا اتفاقا ميشه !

    نكته ويژوالي :

    مي‌دونستيد ويژوال بيسيك به صورت داخلي دو تا تقويم داره، شمسي و قمري
    Private Sub Form_Load()

    Dim Miladi$, Ghamari$

    Calendar = vbCalGreg
    Miladi = Date

    Calendar = vbCalHijri
    Ghamari = Date

    MsgBox "ميلادي : " & vbCrLf & Miladi & vbCrLf & vbCrLf & "قمري : " & vbCrLf & Ghamari

    End Sub



    نفر بعدي ميگه اوووووووه بعد از 1 سال تاپيك بالا اومد !
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  21. #181
    بله این تاپیک دقیقا بعداز 1 سال و 2 ماه و 10 روز اومده بالا ! چه فعالیت چشم گیری دارن بچه های اینجا

    نکته ويژوالي :

    میدونستید اگر این کد توی یک تایمر با interval = 1 قرار بدین بعد برنامه رو اجرا کنید اول مجبور میشید کامپیوتر رو ریست کنید بعد هم تا اومدن ویندوز بالا بیاد به خودتون فحش میدید که چرا این کارو کردم ؟؟؟
    Public Declare Function SetCursorPos Lib "user32" (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As Long
    Private Sub Timer1_Timer()
    SetCursorPos 1, 1
    End Sub


    نفر بعدی میخواد یه نکته خیلی جالب در مورد سوکت پروگرمینگ بهمون بگه !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 19:51 عصر

  22. #182

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    کد باحالی بود

    نکته ويژوالي :

    محاسبه اعداد نجومی LongMath.rar

    نفر بعدی عاشق برنامه نویسی هست مثل خودم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 02:02 صبح

  23. #183

    اضافه کردن دکمه Build به تولبار وی بی

    بله من عاشق برنامه نویسیم

    نكته ويژوال :


    توی اين آموزش می خوام بهتون یاد بدم که چه طور مثل ویژال استادیو(نه ورژن 6)دکمه کامپایل(Build) رو اضافه کنید

    با یه کلیک می تونید برنامه رو کامپایل کنید

    نفر بعدي Setroyd خواهد بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 05 آذر 1393 در 09:02 صبح

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198
    نكته ويژوالي

    drag و drop کردن فایل بدون api انجام شده

    Private Sub Text1_OLEDragDrop(Data As DataObject, Effect As Long, _
    Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

    Dim i As Integer
    For i = 1 To Data.Files.Count
    Text1.Text = Text1.Text & Data.Files(i) & vbCrLf
    Next

    End Sub


    textboxرو قسمت oledropmod رو manual کنید حالا یک فایل را بکشید با موس و بندازید داخل برنامه :) بله ادرس کامل فایل رو میبینید

    نفر بعدي فکر کنم میخواد یه کد خاص بزاره !
    آخرین ویرایش به وسیله setroyd : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 08:06 صبح

  25. #185

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام
    احتمالا كدش كمي خاص هست

    نكته ويژوالي :

    همه برنامه هاي باز رو ببنديد، تو يك فرم يك دكمه با عنوان End بزاريد و كد زير رو تو فرم قرار بنويسيد و پروژه رو ذخيره كنيد

    بعد براي تست :
    1 - برنامه رو اجرا كنيد و دكمه End رو فشار بدين
    2 - برنامه رو اجرا كنيد و ضربدر فرم رو بزنيد
    3 - برنامه رو اجرا كنيد و با خيال راحت دكمه پاور كيس رو بزنيد

    با اين روش راحت مي‌تونيد بفهميد كه بستن برنامه توسط دكمه ضربدر فرم انجام شده يا با كد خودتون يا اينكه سيستم دستور بسته شدن رو به برنامه داده

    Private Sub Command1_Click()

    Unload Me

    End Sub

    Private Sub Form_QueryUnload(Cancel As Integer, UnloadMode As Integer)

    MsgBox UnloadMode
    If UnloadMode <> 0 And UnloadMode <> 1 Then Cancel = True: MsgBox UnloadMode

    End Sub


    نفر بعدي شايد همه حالتهاش رو نديده بود
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  26. #186
    روش خوبیه مخصوصا وقتی چندتا فرم داشته باشی

    نکته ویژوالی :

    تاحالا شده بخواین یه سری شی رو با اسکرول ست کنید
    که وقتی اسکرول پایین میاد او شی بالا بره و وقتی اسکرول بالا میره اون پایین بیاد
    راحت ترین روشش اینجوریه :

    Me.Frame1.Top = (-Me.VScroll1.Value)


    من چقدر مخم نمیدونستم

    نفر بدی شاید اینجوری بشه !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 13 اردیبهشت 1393 در 10:21 صبح

  27. #187
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    من از پشت همین تریبون اعلام میکنم نیستم الان

    نکته ویژوالی :
    من یه روش خودم کشف کردم نمیدونم بقیه بلدن یا نه
    اگه تکراریه به بزرگیتون ببخشین
    من دیروز داشتم چند تا کد رو کپی میکردم با ctr+c دستم خورد به shift یعنی شد ctr + shift+ c بعد برای هر خطی که انتخاب کردم ' اومد
    وقتی میخواین یه متن بزرگ رو ' بزنین بدرد میخوره

    نفر بعدی اندکی ویژوال بیسیک بلد است...
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 28 اردیبهشت 1393 در 11:02 صبح

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار as987498749874
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    گناباد
    سن
    30
    پست
    184
    دقیقا!!!

    نکته ویژوالی :

    آیا میدونستید عمل بر عکس شده زدن Tab کلید ترکیبی Shift+tab هست!!!! (در محيط كد نويسي ويژوال بيسيك)

    پاسخ نفر بعدی 100 درصد یه خصوصیت داره : شمارش 189 هست

  29. #189

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    :|
    |:

    نکته ویژوالی :

    این کد شاید به دردتون بخوره برای باز کردن آدرس فولدر از کد زیر می تونید استفاده کنید:

     Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" ( _
    ByVal hwnd As Long, _
    ByVal lpOperation As String, _
    ByVal lpFile As String, _
    ByVal lpParameters As String, _
    ByVal lpDirectory As String, _
    ByVal nShowCmd As Long) As Long

    Private Const SW_SHOWNORMAL As Long = 1

    Private Sub Command1_Click()
    ShellExecute Me.hwnd, "Open", "C:\TEST\", vbNullString, vbNullString, SW_SHOWNORMAL
    End Sub


    نفر بعد برای زدن تو ذوق من به دنیا اومده.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 17 مهر 1393 در 09:40 صبح

  30. #190
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    نکته ویژوالی :
    از این کد میتونید برای رجیستر کردن فایل هاتون تو ویندوز استفاده کنید به صورت تمام کد و بدون استفاده از regsvr32 یعنی تقریبا کار regsvr32 رو براتون انجام میده

    Option Explicit
    Private Const CREATE_SUSPENDED = &H4
    Private Const INFINITE = &HFFFFFFFF ' Infinite timeout
    Private Const STATUS_WAIT_0 = &H0
    Private Const STATUS_ABANDONED_WAIT_0 = &H80
    Private Const STATUS_TIMEOUT = &H102
    Private Const WAIT_FAILED = &HFFFFFFFF
    Private Const WAIT_OBJECT_0 = ((STATUS_WAIT_0) + 0)
    Private Const WAIT_ABANDONED = ((STATUS_ABANDONED_WAIT_0) + 0)
    Private Const WAIT_TIMEOUT = STATUS_TIMEOUT
    Private Const STATUS_PENDING = &H103
    Private Const STILL_ACTIVE = STATUS_PENDING
    Private Declare Function LoadLibrary Lib "kernel32" Alias "LoadLibraryA" _
    (ByVal lpLibFileName As String) As Long
    Private Declare Function FreeLibrary Lib "kernel32" _
    (ByVal hLibModule As Long) As Long
    Private Declare Function GetProcAddress Lib "kernel32" _
    (ByVal hModule As Long, ByVal lpProcName As String) As Long
    Private Declare Function CreateThread Lib "kernel32" _
    (lpThreadAttributes As Any, ByVal dwStackSize As Long, _
    lpStartAddress As Long, lpParameter As Any, _
    ByVal dwCreationFlags As Long, lpThreadID As Long) As Long
    Private Declare Function WaitForSingleObject Lib "kernel32" _
    (ByVal hHandle As Long, ByVal dwMilliseconds As Long) As Long
    Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" _
    (ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Sub ExitThread Lib "kernel32" (ByVal dwExitCode As Long)
    Private Declare Function ResumeThread Lib "kernel32" _
    (ByVal hThread As Long) As Long
    Private Declare Function GetExitCodeThread Lib "kernel32" _
    (ByVal hThread As Long, lpExitCode As Long) As Long
    Public Function fVBRegServer(ByVal strFilePath As String, _
    Optional ByVal blnRegister = True) As Boolean

    Dim lngModuleHandle As Long ' module handle
    Dim lngFunctionAdr As Long ' reg/unreg function address
    Dim lngThreadID As Long ' dummy var that get's filled
    Dim lngThreadHandle As Long ' thread handle
    Dim lngExitCode As Long ' thread's exit code if it doesn't finish
    Dim blnSuccess As Boolean ' if things worked
    '
    ' Load the file into memory.
    '
    lngModuleHandle = LoadLibrary(strFilePath)

    '
    ' Get the registration function's address.
    '
    If blnRegister Then
    lngFunctionAdr = GetProcAddress(lngModuleHandle, "DllRegisterServer")
    Else
    lngFunctionAdr = GetProcAddress(lngModuleHandle, "DllUnregisterServer")
    End If

    If lngFunctionAdr <> 0 Then
    '
    ' Create an alive thread and execute the function.
    '
    lngThreadHandle = CreateThread(ByVal 0, 0, ByVal lngFunctionAdr, ByVal 0, 0, lngThreadID)

    '
    ' If we got the thread handle...
    '
    If lngThreadHandle Then
    '
    ' Wait for the thread to finish.
    '
    blnSuccess = (WaitForSingleObject(lngThreadHandle, 10000) = WAIT_OBJECT_0)

    '
    ' If it didn't finish...
    '
    If Not blnSuccess Then
    '
    ' Something happened. Close the thread.
    '
    Call GetExitCodeThread(lngThreadHandle, lngExitCode)
    Call ExitThread(lngExitCode)
    End If

    '
    ' Close the thread.
    '
    Call CloseHandle(lngThreadHandle)
    End If
    End If

    '
    ' Free the file if we loaded it.
    '
    If lngModuleHandle Then Call FreeLibrary(lngModuleHandle)

    fVBRegServer = blnSuccess

    End Function
    Public Function IsDLLActiveX(ByVal strDLLPath As String, Optional ByVal RaiseError As Boolean) As Boolean
    Dim lngHMod As Long
    Dim lngLastDllError As Long

    lngHMod = LoadLibrary(strDLLPath)

    If lngHMod = 0 Then
    If RaiseError Then
    lngLastDllError = Err.LastDllError
    Err.Raise 10000 + lngLastDllError, "IsDLLActiveX", "LoadLibrary-Error: " & lngLastDllError
    End If
    End If

    IsDLLActiveX = Abs(CBool(GetProcAddress(lngHMod, "DllRegisterServer")))
    Call FreeLibrary(lngHMod)
    End Function


    فانکشن اول رجیستر میکنه و فانکشن دوم هم معلوم میکنه که آیا فایل ما دی ال ال قابل رجیستر هست یا نه

    نفر بعدی ی کدی بهتر از مال من میاره
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 20 تیر 1393 در 16:50 عصر

  31. #191

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    نفر بعد باز خودمم :))

    نکته ویژوالی :

    برای انتخاب فولدر از کد زیر استفاده کنید توجه داشته باشید که فقط انتخاب فولدر نه فایل :

    Private Const BIF_RETURNONLYFSDIRS = 1
    Private Const BIF_DONTGOBELOWDOMAIN = 2
    Private Const MAX_PATH = 260


    Private Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32" _
    (lpbi As BrowseInfo) As Long


    Private Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32" _
    (ByVal pidList As Long, _
    ByVal lpBuffer As String) As Long


    Private Declare Function lstrcat Lib "kernel32" Alias "lstrcatA" _
    (ByVal lpString1 As String, ByVal _
    lpString2 As String) As Long


    Private Type BrowseInfo
    hWndOwner As Long
    pIDLRoot As Long
    pszDisplayName As Long
    lpszTitle As Long
    ulFlags As Long
    lpfnCallback As Long
    lParam As Long
    iImage As Long
    End Type


    Private Sub Command1_Click()
    'Opens a Treeview control that displays the directories in a computer


    Dim lpIDList As Long
    Dim sBuffer As String
    Dim szTitle As String
    Dim tBrowseInfo As BrowseInfo


    szTitle = "This is the title"
    With tBrowseInfo
    .hWndOwner = Me.hWnd
    .lpszTitle = lstrcat(szTitle, "")
    .ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS + BIF_DONTGOBELOWDOMAIN
    End With


    lpIDList = SHBrowseForFolder(tBrowseInfo)


    If (lpIDList) Then
    sBuffer = Space(MAX_PATH)
    SHGetPathFromIDList lpIDList, sBuffer
    sBuffer = Left(sBuffer, InStr(sBuffer, vbNullChar) - 1)
    Text1.Text = sBuffer
    End If
    end sub


    نفر بعد رو کن ببینم چی داری؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 20 تیر 1393 در 16:51 عصر

  32. #192

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام
    اولین اولین پست این تاپیک در سال 1394 رو میزارم

    نکته ویژوالی :

    یک کد گذاشتم برای غیر فعال و فعال کردن Clipboard
    Open غیر فعال و Close فعالش میکنه، اگر غیر فعال کنید دیگه هیچ طوری نمی‌تونید چیزی در Clipboard ذخیره کنید، حتی کلیدهای Ctrl+C, Ctrl+X و ... هم کار نمی‌کنه

    Private Declare Function CloseClipboard Lib "user32" () As Long
    Private Declare Function OpenClipboard Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long

    Private Sub Form_Load()

    'Disable Clipboard
    OpenClipboard Me.hwnd

    'Enable Clipboard
    CloseClipboard

    End Sub


    نفر بعدی دومین پست رو یک کد جالب بزار
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  33. #193

    Post

    چشم پست جالب میزارم

    نکته ویژوالی :
    نمی خواستم اینو بزارم ولی خوب چیزی به ذهنم نرسید امیدوارم جدید باشه

    Shell "attrib +h +s +r c:\virus1.exe"


    با این کد برنامه شما به صورت exe که در میاد ناپدید میشه و حتی سایزش رو هم سیستم نشون نمیده در این کد +h هیدن می کنه +s به عنوان فایل سیستمی هیدن میکنه(غیر قابل حذف) +r فقط قابل خوانش

    لازم به ذکر هست که این کد با فراخوانی خط فرمان دستور Attrib که یکی توابع اون هست رو اجرا میکنه .

    نفر بعدی کسی است که فکرشم نمی کرد اینجا پست بده
    آخرین ویرایش به وسیله roo.row : پنج شنبه 09 دی 1395 در 15:00 عصر

  34. #194
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    اره احتمالا همین طوره ...
    بعد از سال ها سر زدم به این انجمن و خاطرات قشنگش .... آخرین پست من اینجا مربوط به بهمن سال 91 هست
    چقدر زود میگذره

    نکته ویژوالی :
    با کد زیر اطلاعات داخل تمام تکست باکس ها رو در لود برنامه حذف کنین

     Dim Contrl As Control
    For Each Contrl In Form1.Controls
    If (TypeOf Contrl Is TextBox) Then Contrl.Text = ""

    Next Contrl


    نفر بعد تلاششو فقط برای زنده نگه داشتن تاپیک بکنه .... حتی اگه نکته عجیب غریبی نداره
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 01 مرداد 1395 در 01:10 صبح

  35. #195

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام
    ان شاا... همین پست تاپیکو زنده نگهداره

    نکته ویژوالی:
    برای ایجاد کردن یک کلاس لزوما نیاز به تعریف یک متغیر جداگانه نیست میتوان آنرا بصورت دیگری هم اعلان کرد، در این شیوه فرض را بر این گذاشته ایم که از With برای دسترسی سریعتر به اعضای کلاس استفاده کرده ایم، در اینجا برخلاف باور بسیاری از کاربران عزیز که حتما بایستی برای استفاده از کلاس در With آنرا در یک متغیر جداگانه ایجاد کرد، میتوانیم مستقیما کلاس مورد نظر را در دستور With ایجاد کنیم، یعنی نوشتن دستورات زیر به هر دو صورت صحیح است:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim CSmplItems As New Collection

    With CSmplItems
    .Add "ItemA"
    .Add "ItemB"
    For i = 1 To .Count
    MsgBox "Cur Item: " & .Item(i)
    Next 'i
    End With
    End Sub


    یا
    Private Sub Command1_Click()

    With New Collection
    .Add "ItemA"
    .Add "ItemB"
    For i = 1 To .Count
    MsgBox "Cur Item: " & .Item(i)
    Next 'i
    End With

    End Sub


    البته دوستان توجه داشته باشند که این شیوه صرفا برای ایجاد و دسترسی سریع به اعضای کلاس است و محدودیت هایی در ارجاع و ... دارد.

    نفر بعدی سعی کن مطلبی بزنی که دوستان تا یک ساعت از تعجب تاپیکو نتونن ببندن
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : جمعه 08 مرداد 1395 در 20:34 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  36. #196

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام

    محسن جان دیگه یک ساعت تعجب که یخورده بعید ولی بهرحال سعی می‌کنم نکته مفیدی بزارم

    نکته ویژوالی :

    دستورات انتسابی زیر رو ببینید، با این دستورات محتویات فیلدهای یک Ado به Ado دوم در یک فرم خاص منتقل میشه

    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!MNa  me = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M  Name
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Fam lily = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!F amlily
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Com ment = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!C omment
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Pho ne = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!P hone
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Ema il = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!E mail
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Add ress = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!A ddress
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Cod e = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!C ode
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Mob ile = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M obile
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Per sonal = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!P ersonal
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Wei ght = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!W eight
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Old = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!O ld
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Bir thday = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!B irthday
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Fat her = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!F ather
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Mel liCode = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M elliCode
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Sal ary = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!S alary
    frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset!Web site = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!W ebsite


    خب دستورات طولانی و نسبتا ناخوانایی شده و میشه یه مقدار با With مختصرش کرد به شکل زیر

        With frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset
    !MName = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M Name
    !Famlily = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!F amlily
    !Comment = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!C omment
    !Phone = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!P hone
    !Email = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!E mail
    !Address = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!A ddress
    !Code = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!C ode
    !Mobile = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M obile
    !Personal = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!P ersonal
    !Weight = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!W eight
    !Old = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!O ld
    !Birthday = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!B irthday
    !Father = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!F ather
    !MelliCode = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!M elliCode
    !Salary = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!S alary
    !Website = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset!W ebsite
    End With


    الان بهتر شد ولی هنوزم اون عبارت بزرگ و تکراری وجود داره، ولی خب ویژوال بیسیک 6 رو دست کم نگیرید

        Dim rs As Recordset
    Set rs = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset

    With frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset
    !MName = rs!MName
    !Famlily = rs!Famlily
    !Comment = rs!Comment
    !Phone = rs!Phone
    !Email = rs!Email
    !Address = rs!Address
    !Code = rs!Code
    !Mobile = rs!Mobile
    !Personal = rs!Personal
    !Weight = rs!Weight
    !Old = rs!Old
    !Birthday = rs!Birthday
    !Father = rs!Father
    !MelliCode = rs!MelliCode
    !Salary = rs!Salary
    !Website = rs!Website
    End With


    حتما قبول دارید که تا اینجا خیلی بهتر و خواناتر شده و خیلی جاها به همین شکل باید استفاده بشه، ولی به نظرتون بازم میشه مختصر ترش کرد ؟

        Dim r1 As Recordset, r2 As Recordset
    Set r1 = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset: Set r2 = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset

    For i = 0 To r1.Fields.Count - 1
    r2.Fields(i) = r1.Fields(i)
    Next


    در اینجا با یک حلقه همه انتساب ها رو انجام دادیم و دیگه هر چی تعداد فیلدها زیاد بشه کد برنامه همین ثابته و مثل بالایی ها اضافه نمیشه


    اما آیا به نظر شما باز هم میشه مختصر کرد ؟!! نظرتون راجع به این چیه

    Set frmIRANCustomers.adoIRANCustomerBackup.Recordset = frmIRANCustomers.adoIRANCustomerList.Recordset



    این روش رو با روش اول مقایسه کنید !، خیلی کارها رو میشه تو وی بی با این روش ها مختصر کرد و مطمئنا خوانایی برنامه خیلی افزایش پیدا میکنه، این روش آخر برای کلیه آرایه ها قابل انجامه، نمونه زیر رو تست کنید

     Dim a1(10), a2(), i%

    For i = 0 To 10
    a1(i) = i
    Next

    a2 = a1


    نفر بعدی لطفا مطلبی بزار که تو کاربردهای روزمره مفید باشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 04 مرداد 1401 در 18:51 عصر
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام
    اولین پست من در تالارهای ویبی هست :O)
    انشاالله مفید باشه

    نکته ویژوالی:
    همونطور که میدونید دستورات ویبی بصورت تک خطی هستند
    اما شما میتونید از آندرلاین ( _ ) برای ایجاد دستورات چند خطی استفاده کنید:


    cmd.CommandText = "SELECT * FROM Titles JOIN Publishers " _
    & "ON Publishers.PubId = Titles.PubID " _
    & "WHERE Publishers.State = 'CA'"



    همچنین برای نوشتن چند دستور در یک خط از ( :) استفاده میشه کرد:


    text1.Text = "Hello" : text1.BackColor = VbRed


    نفر بعدی کارش درسته
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 24 شهریور 1395 در 19:09 عصر

  38. #198

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام
    کی فکرشو میکرد این تاپیک بعد از 6 سال بالا بیاد !!!!!

    نکته ویژوالی:
    ای کسانی که ترک vb6 کردین میدونید همین الان در سال 1401 میتونید با vb6 برای کل مجموعه آفیس، فتوشاپ، CorelDraw و ... برنامه و پلاگین بنویسید و کارهاتون رو تو این نرم افزارها اتوماتیک کنید ؟ چون این نرم افزارها همه بر پایه VBA که همون vb6 خودمونه تقریبا کار میکنن

    ضمنا زبان ASP هم خیلی تشابه به VB6 داره، همچنین ماکرونویسی در ویندوز


    نفر بعدی اصلا این تاپیک رو میبینه ؟ !
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    عجب تاپیک ماندگاری شده
    برنامه هایی که حدود 15 سال هست تو بازار برای مشاغل و شرکت ها نوشتم داره براشون کار میده.
    فکر کنم لااقل تا زمانی که پلتفرم ویندوز فایل اجرایی exe رو ساپورت کنه
    دلم نمیاد از vb6 به محیط دیگه سوییچ کنم

    نکته ویژوالی:

    با اين كد ميشه عددي تصادفي بين 1 تا 6 پيدا كرد.

    MyValue = CInt(Int((6 * Rnd()) + 1))


    نفر بعدی احتمالا یه فرازمینی باشه
    آخرین ویرایش به وسیله adib202 : پنج شنبه 29 دی 1401 در 03:00 صبح

  40. #200
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

    سلام و عرض ادب
    بله بنده از کره مریخ آمده ام چون بعد از مدتها دوری از vb6 و کار با دات نت، مجددا آمدم سراغش ، انگار غریبه بودیم باهم

    نکته ویژوالی:

    تابع CreateObject از vb6 اومده و در vb.net هم هنوز در دسترسه و کارهای زیادی میشه باهاش کرد
    بعنوان مثال حذف تمامی فایل های موجود در یک فولدر..

    Dim FSO As Object
    Set FSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    FSO.DeleteFolder "C:\MyFolder\*.*", True


    نفر بعدی هرجا هست امیدوارم تنش سلامت باشه

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ساعت توسط JavaScript با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1390, 18:31 عصر
  2. ساعت توسط JS با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 20:07 عصر
  3. یک برنامه جالب!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 15:37 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 16:37 عصر
  5. دوستان یک سایت جالب
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 02:14 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •