نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نصب بودن اکسل در کامپيوتر

  1. #1

    نصب بودن اکسل در کامپيوتر

    سلام
    مي خواستم بدانم چگونه مي توان فهميد که اکسل در يک کامپيوتر نصب است يا نه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نصب بودن اکسل در کامپيوتر

    سلام

    یه روش :
    var
    ClassID: TCLSID;
    strOLEObject: string;
    begin
    strOLEObject := 'Excel.Application';
    if (CLSIDFromProgID(PWideChar(WideString(strOLEObject )), ClassID) = S_OK)
    then
    begin
    <application is installed>
    end
    else
    begin
    <application is NOT installed>
    end
    end;


    یه روش دیگه :
     try
    ExcelApp := GetActiveOleObject('Excel.Application');
    except
    try
    // If no instance of Word is running, try to Create a new Excel Object
    ExcelApp := CreateOleObject('Excel.Application');
    except
    ShowMessage('Cannot start Excel/Excel not installed ?');
    Exit;
    end;
    end;

  3. #3

    نقل قول: نصب بودن اکسل در کامپيوتر

    همین چند روز پیش در یک تاپیک دیگه کدی برای بدست آوردن لیست برنامه های نصب شده قرار دادم.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •