نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه طور می تونم بدونم که برنامه ام در کدوومم آدرس اجرا شده ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    چه طور می تونم بدونم که برنامه ام در کدوومم آدرس اجرا شده ؟

    چه طور می تونم بدونم که برنامه ام در کدوومم آدرس اجرا شده ؟
    ======================================

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292
    دوستی که می شناسمت سلام
    خوب هستی؟
    از مسابقات رباتیک تون چه خبر؟
    در مورد سوالتون باید بگم یک تابع داریم که پارامترهای ورودی برنامه رو بهت میده paramstr(const n:integer) شما اگر n=0 بکنی به شما آدرس و نام برنامه رو می ده مثلا
    c:\programs\project1.exe
    که می تونی با دستور extractfilepath(const Path:string) مسیر فایلت را بدست بیاری پس نهایتا با این دستور می تونی به تمام اهداف پلیدت دست پیدا کنی
    Path:=ExtractFilePath(ParamStr(0));
    موفق باشی
    راستی ما هم می خواهیم توی مسابقات نایین تیم بدیم. توی رشته ریات نقاش که خیلی جالبه. قوانینش را از توی سایتتون خوندم. :sunglass: :موفق:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113
    سلام دوستی که خیلی خوب می شناسمت
    robochoo هیج وقت اهداف پلید ندارد . خودت می دونی برای cd
    :موفق:

  4. #4

    ExePath := ExtractFilePath(Application.ExeName);



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113
    mer30
    من هم از همین روش استفاده می کنم
    :موفق:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •